• ALEXA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon egyeztettünk. Alexa munkatársa vette fel, kedvesen elmondta a lehetőségeket illetve az anyagiakat. Másnap már úton voltam (elég messziről), amikor hívtak erről a számról. Kiderült, hogy Alexának közbejött valami, és sajnos csúsztatni kellett a randit. Szerencsére át tudtam variálni a teendőim, és végül néhány órával később, de végül összejött a dolog.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, de hétvége miatt nem volt gond a parkolás. Egy jó 10 perces sétányira álltam meg, a pontos címet a navi egyszerűen megtalálta. A házhoz odaérve az előre megadott számú kapucsengő megnyomására nyílt az ajtó, és megkaptam a feljutáshoz szükséges infókat. Figyelni kell a félemeletek miatt, de egyébként a lakás könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Tipikus belvárosi lakás, tiszta, rendezett. Általában nem fordítok sok figyelmet a helyszínre, de a célnak tökéletesen megfelel. Jól felszerelt, tágas tusoló, tiszta törcsi, száraz kilépő, szájvíz, szóval minden ami kell. A masszobában sejtelmes félhomály, kellemes háttérzene, egy masszázspad és tatami. A lakásban mások is voltak, de a diszkréció maximális.
  • Lány külseje:

    Alexa képpel hirdet, így senkit nem érhet meglepetés. Igazi bombázó milf, kisportolt testtel, feszes, formás popsival és cicikkel, szép arccal és bájos mosollyal. A hangja, a természete, a kisugárzása pont olyan, mint a külseje. Imádnivaló.
  • Erotikus masszázs:

    Erre a randi vége előtt került sor. Kellemes, közepesen erős mozdulatokkal masszírozott, persze kérdezte, hogy jó -e, nem túl erős -e, de én alapvetően bírom a finom és az erősebb fajta masszázst is és általában rábízom a partneremre, hogy csinálja úgy, ahogy neki is jól esik. Közben jót beszélgettünk. Pontosan nem emlékszem már, hogy miről, de Alexa egy kifejezetten intelligens, ugyanakkor közvetlen teremtés, így ha nem tudsz vele egy jót dumálni, akkor a hiba bizony a te készülékedben van. Mivel második levezetést nem terveztünk (lassan regenerálódó típus vagyok), így benyúlkálás, izgatás itt már nem történt, persze attól még nagyon erotikus volt az egész, csak nem úgy. Azért a karok masszírozása közben a kézfejet a lába közé szorítja, amely fogásról szerintem bátran kijelenthető összes férfitársam nevében is, hogy nagyon szeretjük :)
  • Levezetés:

    Alexa már a belépéskor csókkal fogadott, ami további csókokkal, simogatással egészült ki, miután bevezetett a szobába. Igazából nem voltam feszült előtte sem, de ha az lettem volna is egy pillanat alatt elszállt volna teljesen. Először találkoztunk, mégis úgy éreztem mintha régóta ismernénk egymást. Átadtam pici ajándékomat, aminek láthatóan nagyon örült, majd eztán ölelkezésünknek az a felismerés vetett véget, hogy ha szeretném fokozni az élvezeteket, akkor nem ártana megfürödni :)

    A fürdésből visszatérve ott folytattuk, ahol abbahagytuk, majd nem sokkal utána áthelyezkedtünk a tatamira. Itt aztán kezdetét vette egy olyan szeánsz, amely során az ember fia csak pislogott, hogy épp mikor mi történik. Alexa elkezdte csókokkal beborítani a testem, gondosan ügyelve arra, hogy semmi se maradjon ki a jóból. A szájába vett, de épp amikor már elkezdtem volna hozzászokni az érzéshez újból feljött és a számra, nyakamra, mellkasomra lehelt csókokat. Miközben így csúszkált rajtam fel s alá, elölről és hátulról is megcsodálhattam, simogathattam, puszilgathattam a testét amit finom sóhajtásokkal nyugtázott. Végül tartósabban is az ágyékomnál kötött ki, ekkor tudtam, hogy ez már a vég kezdete :)

    Franciája lágy, érzéki, barátnő feelinges. Nem hagyja ki a zacsit sem, és közben végig figyel rád. Amikor éreztem, hogy nem sok van hátra, egy kicsit átvettem az irányítást a buksija felett, amit készségesen engedett és pár percen belül végem is lett. Hagyott lenyugodni, majd utána kiszaladt egy percre rendberakni magát. Ezután mellém bújt, és beszélgettünk egy jót.

    A végén a masszázs után még maradt egy 10 percünk, és Alexa pajkosan jelezte, hogy ő is szeretne egy kis kényeztetést, amely kérésének természetesen örömmel tettem eleget. Próbáltam hasonló módon eljárni ahogy ő is tette velem korábban, lassan, finoman végigcsókolgattam a testét a szájától a puncijáig, majd utóbbihoz érve elmerültem annak csodás illatában és nedvességében. Percekig nyaltam, lefetyeltem őt, ami láthatóan kedvére való volt. Szerintem a csúcsra nem jutott, de remélem azért okoztam pár kellemes pillanatot.

    Mivel időnk a végéhez közeledett, még néhány ölelés és csók után elmentem újból fürödni, majd felöltöztem. A végén Alexa még megkínált egy bonbonnal is, majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, igazából nem került szóba, én mindent megkaptam amire vágytam.
  • Összkép:

    Alexa egy bomba külsejű és rettentően megnyerő személyiséggel rendelkező lány. Csak ajánlani tudom, ha barátnő feelinget keresel, ha kedvességre, intimitásra vágysz.
Happy Massage