• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nati régóta fent van a kedvenceim között, mert csupa szuperlativuszos értékelés van fent róla, így én is szertettem volna megismerni őt. Május végén már volt egy belső levélváltásunk, de akkor nem jutottam el irányába, azonban megvolt a szimpátia már ekkor is. Egy napsütéses keddi napon úgy adódott, hogy volt időm útba ejteni őt, így előző nap írtam rá, hívtam is, és befoglaltam a délelőtti időpontot. Kommunikáció gördülékenyen ment vele.
  • Megközelítés:

    Parkolás a ház előtt simán, fizetős. Szerencse, hogy előbb érkeztem, mert a házszámmal volt egy kis dezinformáció, de hívtam, és útbaigazított hamar.
  • Helyszín:

    Új építés szép, rendezett társasház első emeletén van a rendelő, igényesen berendezett, patyolattiszta lakás. Másik 2 lány is van a szalonban, azonban jó elaosztás miatt, nem volt zavaró. Fürdő a masszázsszobával szemben található, szintén szupertiszta rendezett.
  • Lány külseje:

    Nati széles mosollyal, puszival fogadott az ajtóban. Bájos arca, szexi teste már az első pillanatban magával ragadott. Bókoltam is neki egyből, melyet még szélesebb mosollyal nyugtázott.
    Szexi bodyban fogadott, mely mélyen dekoltátsága miatt beindította a fantáziámat.
  • Erotikus masszázs:

    Pár szóban megvitattuk eltévedésem és megkerülésem történetet, és nyugtáztuk hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak. Kaptam törölközzőt, és elnyargaltam a fürdőbe illatossá varázsolni magamat. Visszaérkezésem után lágyan csókolózni kezdtük, utána említettem, hogy erre az extrára beneveznék, mire kacsintva jelezte, hogy okos lány révén erre már rájött magától is.. :) Kiszabadítottam a tenyérbe való formás ciciket a bodyból, és finoman nyalogattam őket, melyre Nati már reagált, jelezve, hogy lent is szorítja a csipkerucija, uh kipattintottam a kapcsokat, és megszabadítottam a bodyja szoros ölelésétől.. Nos a masszázsra igazából a 2 finomságokkal teli felvonás között került sor, mely szintén kellemes volt. Vádi - comb kombót kértem tőle, melyet krémmel végzett, a masszázs alatt szuperet beszélgettünk, felszabadultan, mintha főiskolás barátok lennénk.. A masszázsrészt megbeszéltük, hogy nem húzzuk hosszasan, hiszen mindkettőnknek voltak még tervei a másikkal.. A végén huncut körömkarcolgatással, enyhe benyúlásokkal jelezte, hogy készen áll a második fordulóra. Nem voltam rest, gyorsan fordultam, és hagytam hogy történjen, aminek történnie kell.. :)
  • Levezetés:

    A kezdeti ismerkedés, bodyból kiszabadítás után a kényelemes ágyra feküdtünk, ahol tovább folytattuk egymás testén "a minden porcika felfedezés" hadműveletet.. Én kerekedtem először felülre, és lassan végigcsókolva nyakát, melleit, hasát, megérkeztem már nedves , kívánatos kelyhéhez. Először finoman birtokba vettem, majd változatos ténykedésem hatására vendéglátóm egyre feljebb reppent a gyönyör felhői közé, és hamarosan egy hatalmas orgazmussal ajándékozott meg. Miután visszaérkezett a földre mellém ő is elkezdte az aktuális hadműveletet. Nagyon izgatóan, barátnősen csókolt végig, és változatosan, nagyon profi technikával kényeztette férfiasságomat. Jeleztem számára NFVSZ igényemet, melyet már a tükör előtt térdelve kiválóan abszolvált. A masszázs utáni második felvonást is én nyitottam, egy szájracsücsis kényeztetéssel, melyben elmondása szerint igen ügyesen végeztem, mert ismét nagy ajándékot kaptam tőle.:) Aztán én kerültem ismét a szájába, és örömmel konstatáltam, hogy a színvonal semmit nem csökkent a randi elejéhez képest. Hosszasan, lelkesen kényeztetett, a zsacsikat is többször kezelésbe véve, így teljes elégedettséggel adtam át magam a második gyönyörnek, amikor eljött az ideje.
  • Elszámolás:

    teljesen korrekt, az elején nem ejtettünk szót az extrákról, Natira bíztam magam és jól is tettem.
  • Összkép:

    Nati egy nagyon kedves, értelmes lány, akivel jó lenni, és beszélgetni is! szuperül éreztem magam nála, biztosan meglátogatom, ha ismét irányába megyek.
Happy Massage