• Virág

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon találtam a hirdetést. Olvastam a róla íródott beszámolókat (igen, a rosszat is) és úgy voltam, mint az egyszeri királyfi, szerencsét próbáltam. A képei alapján ráizgultam, miért ne tettem volna. felhívtam. Mondjuk nem volt egyszerű elérni, de sikerült. A telefonban aztán mindent megbeszéltünk és a csokor nagyságában is megegyeztünk.
  • Megközelítés:

    A XIII.-ban egy kórházzal szemben lévő, új építésű házsorban fogadott. Parkolás kis szerencsével akár a ház előtt is megoldható, de ha nem sikerül, a szomszédos utcában biztosan van hely, némi apróért cserébe. Nekem is ott sikerült megállnom. Villamos amúgy 2 percnyire tesz le.
  • Helyszín:

    A lakás szépen rendben tartott. A fürdőszobában többféle tusfürdő, kikészített puha nagy törülköző és kis műanyag poharak a szájvíz használatához. A szobában szép nagy franciaágy, rend és tisztaság!
  • Lány külseje:

    Külsőre nagyon szép, nagyon vonzó, szexi Nő. Szép mellek, szép arc, mosolygós száj és rabul ejtő gyönyörű szemek! És a tetkóit is érdemes megnézni, van egy pár neki.
  • Action:

    Én nagyon szeretem az érzéki, összebújós, simogatással, csókkal járó együttlétet így ezt kértem Tőle. És meg is kaptam mindezt! Érzéki, igazi csókok amivel kellően feltüzelt, nem mintha már a puszta látványa nem lett volna elég. Nagyon finom, puha bőre van, a puncija valami nagyon varázslatos, élvezet volt elidőzni rajta, benne. Igyekeztem nagyon, hogy Neki is jó legyen, hiszen a szex egy kölcsönös adok és kapok játék. Szégyenlősen megjegyeztem, hogy kicsit gátlásos vagyok így lehet lesznek gondok. Megnyugtatott, hogy nem lesz probléma. Igaza volt! Gyorsan és szinte észrevehetetlenül felhelyezte a gumit, és kezdődött az igazi "móka". Lovaglás volt, nem is akármilyen, mert közben rám hajolt, ölelt, csókolt és nagyon édes hangon nyögdécselt. Franciás befejezés volt. Konkrétan nekem majdnem annyi is volt. Nem semmi, amit az ajkaival és nyelvével művel! A letisztogatást megcsinálta szépen helyettem mivel én elterülve levegőért kapkodva próbáltam levegőt venni. Majd utánam magát is rendbe szedte a fürdőben, majd mellém feküdt és így összebújva nagyon kellemesen elbeszélgettünk, több változatos témát érintve. Második menetre esélyem se volt, kifacsart teljesen, de így a maximális barátnő feelinges dumcsival fűszerezve tökéletes élményt adott.
  • Elszámolás:

    Mivel előre lebeszéltük ezt a részt is, így készülni tudtam. Előre adtam át, egy aprócska ajándék kíséretében. Nagy örömmel és hatalmas mosollyal fogadta.
  • Összkép:

    A hozzá fűzött reményeket nálam beváltotta, mint írtam is, remélem lesz még lehetőségem mielőbb újra felkeresni!
Happy Massage