• Ana94

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor zöldet jelzett, hívtam, egyből felvette csengő aranyos hangján. Már a rendelési idő vége felé közeledtünk, és jelezte is, hogy a vége előtt fél órával már nem tudok jönni. Ahogy letettük, visszahívott, hogy nem is kérdezte, hogy mennyi időre jönnék, ha fél óra is jó, akkor jöhetek. Nagy szerencsémre így is döntöttem, hamarosan parkolót kerestem a szomszédos utcában.
  • Megközelítés:

    Parkolás a környező utcákban megoldható, a cím könnyen megtalálható. Tömegközlekedés biztos jó, mert nagy csomópont van 3 perc séta.
  • Helyszín:

    Új építésű, patika lakás, semmi szalon feeling, mintha laknának benne. Ez igenis komoly plusz a feelingben számomra, sokkal kevésbé hivatalos a találkozó ilyen körülmények között. A fürdőben kád, minden tiszta, és mivel nem szalon, nincs nedves lábnyomokkal teli minden.
  • Lány külseje:

    Egyértelműen ő van a képeken, de kisugárzása más élőben. Talán picit alacsonyabbnak hat élőben, és egy-két tetkó is ki van retusálva de ezek nem zavaróak és lényeg, hogy Ana egy szép arcú, kedves kisugárzású, formás, feszes testű fiatal lány. Az arckitakarástól senki ne féljen, helyes arca, szép szemei vannak, a mások által is említett szemüveg pedig külön szexivé teszi.
    Szép barnára szolizott bőre feszes, jó illatú, a cicik nem nagyok, de formásak, ruganyosak. Puncija, mint a képeken, guszta, finom, jó illatú.
  • Action:

    Nem vagyok híve a félórás találkozóknak, de nem bántam meg, hogy beneveztem. Gyors zuhi után irány a tárgyaló, ahol az ágyon ülve egy köntösben várt. Nagyon röviden tisztáztuk, hogy nála nincsenek extrák, de ezt a lehető legjobb értelemben kell venni, inkább all inclusive a szolgáltatás, ettől barátnős az egész találkozó.

    Simogatva kibontottam a köntösből, és elkezdtem csókokkal felfedezni formás testét, közben ő is próbált ellazulni és szép lassan egyre délebbre tévedt a keze. Ráhangolódós beszélgetés is volt félig közben, előtte. Másik beszi is említette, hogy "ott van a pénzügyekben", ez nálam is előjött, kicsit meg is lepett, hogy egyből a befektetéseiről kezd beszélni :)
    Ne Wall Street-i cápát képzeljünk azért el, úgy fogalmaznék inkább, hogy tudja, mit miért csinál, próbál helyes döntéseket hozni, céltudatos, határozott csaj, a szakmabeliekhez képest teljesen más intelligenciaszinten.

    Az egész olyan volt, mint egy ismerkedős barátnős szex, ami közben szépen először csak szájrapuszi, majd érezve, hogy ez nem kellemetlen neki, normális, nyelves csók következett. Hamar a hátára fektettem és megízleltem gyöngyörű csupasz punciját, épp mint a képeken. Ez a puncinyalás is sokkal inkább rólam szólt, mint őróla, de pár perc után egy színlelt szolid orgazmussal tudtomra adta remek time-management képességét és megköszönte csodálatos ténykedésem.

    Ekkor én feküdtem hanyatt, ő pedig oldalvást, nagyon kellemes, barátnős, kellően nyálas, kéz+száj kombós, a vége felé cuppogós, szívós franciában részesített. A technikája is remek volt, de az egésznek a feelingje miatt okozott igazán kellemes perceket. Pár perc után kérdezte, hogy szeretnék-e gumit, de akkor már úgy számoltam, hogy nincs elég idő hátra ahhoz, hogy szexeljünk, így inkább kértem, hogy maradjunk, ahogy vagyunk, minden nagyon jó így... nem kellett sokáig várni és szépen a szájába lőttem, amit le is nyelt, nem nyúlt törlőért, nem szaladt mosdóba. (+1 pont barátnő feeling)

    Lényegében eddigre az idő végéhez érkezhettünk, így pár perc beszélgetés mellett elvonultam egy gyors zuhanyra és megköszönve a remek élményeket egy puszival elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt és egyre ritkább, hogy minden vállalás alapáras, ez külön piros pont, ugyanakkor a repertoár is rendben van. A számomra érdekes csók + NFVSZ nemcsak megvalósult az alapárban, de első osztályú minőséggel is párosult. A szolgáltatási szinthez képest kis csokrot az elején kérte, ami nekem az utóbbi idő legjobban elköltött csokrává vált rövid találkozónk végére.
  • Összkép:

    Ana az eddigi tapasztalataim átlaga felletti szolgáltatást nyújt, szép, kedves, értelmes, korrekt díjszabású tárgyalópartner, aki tökéletesen hozta a barátnő feelinget. Rövid idő miatt csak a kölcsönös orális kényeztetés történt, így az aktusról nem tudok beszámolni. Stílusa alapján nem számítok pornós-csattogós, trágár beszédes dugásra, de még ez sem kizárható és hamarosan ki is próbálom, amiről beszámolok majd.
    Mindenképpen ajánlott meglátogatni!
Happy Massage