• Amanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban is tudtam, hogy a lakásban több lány tartózkodik, de korábban csak Evelinnel volt dolgom, vele azonban többször is. Ez alkalommal sem lett volna másképp, szokásomhoz híven napokkal előre egyeztettünk az időpontot. Fel órával a találkozó előtt hívást kaptam valamelyik lánytól, hogy Evelin rosszul érzi magát, ezért ha élek a lehetőséggel, 3 másik lány közül választhatok. Így kerültem Amanda kezei közé.
  • Megközelítés:

    A ház a Corvin plaza hátsó bejáratától kb 50 méterre található, lifttel lehet feljutni a sokadik emeletre, a lányok lakásába.
  • Helyszín:

    Modern, letisztult lakásról van szó. A többi éppen nem masszírozó lány egy függönnyel elválasztott szobában tartózkodnak, látni nem lehet őket, hallani annál inkább igen.
  • Lány külseje:

    Amanda vékony, magas, és ennek ellenére, mégis formás lány. Szemmel láthatóan sokat dolgozott alsó teste sportos látványáért. Feneke formás, mellei “tenyérbe illetőek”. Arca kit kitakarása miatt nem kell aggódni. Már első ránézésre tudtam, hogy jól fogom érezni magam vele.
  • Erotikus masszázs:

    Másfélórás programunk masszázzsal indult, ám nem tartott sokáig. Nagyjából 10 perc alatt átmaszírozta finom kezeivel a lábam és a hátam, közben kisebb szünetekkel, de kellemesen elbeszélgettünk. Fokozatosan mind a verbális téma, mind Amanda mozdulatai kezdtek egyre erotikusabb irányba változni. Mikor jeleztem, hogy két levezetést szeretnék igénybe venni, egyből jelezte, hogy azonnal fordulhatok is.
  • Levezetés:

    Nem tétovázott sokáig, egyből elkezdte az amúgy is izgalmi állapotban lévő nemes ebből testrészem a kezével kénysztetni. Eleinte átlagos lingam masszázs volt, majd hamar bevette a szájába, a vártnál jóval mélyebbre. Mélytoroknak azért nem nevezném, de a farkam nagyobbik része becsúszott forró ajkai között a szájába és bőnyálas franciát kaptam tőle. Nagy bánatomra a szemembe egyszer sem nézett, de a látvány és az érzés kárpótolt. Mivel a szájba élvezés extrát nem vettem igénybe, a csúcs előtt kézzel folytatta, és a hatalmas dózis a mellein végezte. Kis pihenés és mosakodás után visszatértünk egy második körre. Mindenek előtt jeleztem, hogy én szeretném meg megmaszirozni. Mosolyogva, helyeslően fogadta el az ölteltet, és feküdt hasra az ágyon. Finoman, lágy érintésekkel simogat átmaszíroztam a hátát és a lábait, majd domborodó fenekét, közben huncut módon egyszer kétszer beljebb is nyúltam. Kb 5 perc után kértem arra, hogy forduljon meg. Eljátszottam a mellivel, hívogató bimbóival, majd lejjebb csúsztam és a hasán át eljutottam a puncijához. Eleinte ujjaimmal a felszínét, majd csiklóját kényeztettem, cirógattam, majd megujjaztam 1 és 2 ujjal is. Egyre nedvesebb lett éreztem, de közbeszólt, hogy hadd folytassa ő mielőtt belenyalhattam volna, és az ajánlatának nem tudtam ellenállni. Pár perce franciázott újra bőnyállal, mikor felajánlottam neki a 69-et. Mosolyogva, kitörő örömmel fogadta el. Rám feküdt, vékony alkata miatt a legkevésbé sem nyomott. Átfogtam az also testét elhelyezkedtem és miközben már tövig a szájában voltam, belenyaltam mézédes puncijába. Uraim, higgyétek el, Amandának ritka finom, szemnek es szájnak is kellemes puncija van. 10 perc után egyre hangosabban nyögött, kivette a farkam a szájából és remegve élvezett el. Megdicsérte a képességeim, pihent pár másodpercet, aztán közölte hogy ezért most hatalmas energiabedobással fog kivégezni engem. A hátára feküdt, odaterdeltem a nyaka két oldalára, ő előre billentette a fejét, es tövig bevette a farkam. Iszonyatos élvezettel percek alatt a csúcsra juttatott, és másodjára is telelőttem olajtól csillogó melleit.
  • Elszámolás:

    A randi árát előre rendeztük.
  • Összkép:

    Utólag a legkevésbé sem sajnáltam, hogy Evelin helyett Amandával volt dolgom, rokonszenves lány, és életem egyik legemlékezetesebb erotikus masszázsát okozta.
Happy Massage