• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy ébredtem, hogy jól esne egy kis lazulás némi erotikával fűszerezve, ezért a reggeli kávé után be is léptem az oldalra. Alina hirdetését egy ideje követem már, miután láttam, hogy aznap elérhető lesz, sőt a „most felveszi telefont” jelzés is villogott hívtam is azonnal. Egyből fel is vette, kedvesen tájékoztatott a részletekről. Azt is elmondta, hogy van pár dolog, ami csak személyesen lehet megbeszélni. Végül le is fixáltunk egy időpontot. Nagyon rugalmas volt végig.
  • Megközelítés:

    A kerület fejődő része, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Pár perc sétányira van busz és villamos vonal is. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A címet egy kis odafigyeléssel könnyen meg lehet találni. Az épületen belül már Alina segít és elnavigál a megfelelő irányba. A segítségével már a lakást is könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Új építésű épület még mindig újszerű lakásában fogadott Alina. Hangulatosan van berendezve, rend is tisztaság mindenütt. A masszázsszobában egy nagy matracon történik a foglalkozás. A matrac elé és mellé is el van helyezve egy tükör. Egy szobainasra lehet pakolni. Nem minimalista a berendezés, vannak megfelelően elhelyezett dísztárgyak, virág a matracon, szőnyeg, hangulatos zene, hangulat világítás minden ami kell a lazuláshoz kell. A fürdő is rendben van, egy függönyös kádban lehet tusolni. Van dezodor és szájvíz kirakva. A zuhanyzáshoz jár egy trükkösen hajtogatott törölköző is.
  • Lány külseje:

    Műtermi képek vannak fenn, de nem egy műteremben lehet Alinával lehet találkozni. Mondhatni „hétköznapi” körülmények között. Ezzel semmi gond nincs, mivel a műtermi körülmények nélkül is nagyon vonzó nő Alina. Egész biztos róla készültek a képek. Formás alak, csúcsra szabott cicik. Az arca is kedves, mosolygós. Egy piros fehérnemű szettben fogadott. A tangabugyi és a csipkés melltartó is nagyon jól állt neki. A cicik igen szembeötlőre vannak szabva.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után elterültem a matracon és kezdetét vette a masszás. Az olaj és a krém közül a krémet választottam, azzal kezdte bedörzsölni a testem Alina. Itt még fenn volt rajta az öltözéke. Nem erősen masszíroz, finom mozdulatokkal megy végig a testen. Minden testrészt érint, a combom belső felületének érintés különösen jól esett. De fenekem és a karom sem maradt ki. Pár szót váltottunk közben, én inkább igyekeztem relaxálni. A kellemes krémes masszás, a nyugodt környezet, a zene hatására sikerült is.
  • Levezetés:

    A kényeztetésem még hason fekve elkezdődött. Azt vettem észre, hogy Alina egyszer csak visszatér a combjaim belső felületére. Ezúttal azonban már célzottam nem a combom volt a célterület, hanem a combjaim közti terület. Nagyon finoman használva az ujjait elkezdtem simogatni és bizsergetni az intim testrészeimet és a környékeiket. Tejesen megbénított ezekkel a mozdulattokkal, de annyira nem, hogy ne tudjak igennel felelni akkor amikor megkérdezte, hogy szeretnék-e megfordulni. Felállt velem szembe a matrac végéhez és megszabadult a rajta lévő fehérneműtől majd mellém helyezkedett a matracra. Négykézlábra ereszkedve helyezkedett le, a falon lévő tükör felé pucsítva, majd immáron a már a száját és nyelvét bevetve szemből is célba vette az intim testrészeim. Gyorsan megtapasztaltam, hogy a szájával és a nyelvével is hasonló finom és bizsergető érintésekre képes mint az ujjaival. És közben a tükör felé sandítva nagyon izgató látványban volt részem. Láthattam a fenekét és a punciját is a tükörben. Gondoltam és is szerzek némi ingert a kezeimmel és elkezdtem a simogatni fenekét és melleit is. Ahol csak értem. Közben felváltva nézem a hol tükörbe, hol az ölem irányába. Hosszú kellemes percek teltek el az ingerözönben, aminek a szerencsére én voltam élvezeti oldalán, amikor végül Alina a kezével a csúcsra juttatott. Hatalmasat robbantam. Gondosan megtisztogatott, kicsit szuszogtam majd elmentem tisztálkodni és végül távoztam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban is szereplő, de telefonon is egyeztetett összeget szó nélkül elhelyeztem egy jól látható helyre még a randi elején. Vannak extrák is, de azokat csak a személyes találkozó alkalmával ismerteti Alina. ( Szerintem érthető okokból) Nekem is elmondta, de hirtelen nem tudtam dönteni így végül nem éltem egyik lehetőséggel sem, maradt az alap egy órás program. Pedig elég izgató lehetőségek vannak, legközelebb élni fogok valamelyikkel.
  • Összkép:

    Amire reggeli hangulatom alapján vágytam, azt szerencsére Alina révén sikerült is átélnem. Azaz egy kellemes frissítő masszázs, kellemes környezetben, kellemes társaságban, érzéki erotikával fűszerezve. Jót tett férfi testemnek és a férfi lelkemnek is. Ha újra hangulatban ébredek, esélyes hogy ismét keresni fogom Alinát.
Happy Massage