• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alinára egy korábbi kèpsorozata hívta fel a figyelmemet, sajnos már nem látható. Az adatlapján a bősèges lehetősèg,mèg popó is ès hogy minden ALAP tovább erősített látogatási szándèkomban.
    Máskor is hívtam már, akkor nem volt jó az időpont kèrèsem, de most korábban indítottam a hívást ès szerencsèvel jártam mèg senki nem foglalta be a 16:00-17:00-át. Emlèkezett hogy már kerestem máskor, akkor lementette a számom.
    Korrektül elmondta magától mennyi az egy óra, a címet sms-ben küldte el.
    Vtr-t nem akartam használni, titokban akartam èrkezni.
    Az a képsorozat már nincs fent, de a fehér blúzon kívűl minden más kérhető volt, rendelkezésre állt így megkértem hogy abban fogadjon.
  • Megközelítés:

    Kék metróval a Dózsa György úti megállóig, utána séta.
  • Helyszín:

    Az előszoba tágas, a tetthely szoba viszont célnak megfelelő, nincs is ott szinte semmi más, csak ágy. Az ágy eddig sehol máshol nem látott módon fel van magasítva. Még felmenni se tudna oda csak úgy az ember, előbb fel kell lépni egy fellépőszerűségre. Ágy mögött állós póz kilőve. Csak fent az ágyon férünk el mind a ketten kényelmesen. A tetthely szobán keresztül lehet eljutni a fürdőszobába, szájvíz, tusfürdő minden van. Megkérdeztem becsukjam-e a fürdőszobát, azt mondta nem kell, így nyitott ajtó mellett tusoltam és beszélgettünk, ő a másik szobában volt, de láttuk egymást. Úgy emlékszem tükör segítségével ő a fellépőn ült szemben a tükörrel.
  • Lány külseje:

    Képek, adatlap alapján érett hölgyre számítottam, nem is csalódtam nagyon jól néz ki, pont így képzeltem, sokan megirigyelhetnék korosztályából. A képek jó kiindulópont, bár a szép melleit ott nem mutogatja, pedig tényleg szép szilikon mellei vannak. A fogadóruhája: bőr mini szoknya és fekete combfix, fekete melltartó, ezeket kértem és teljesítette, korrekt volt és szexi, nagyon nőies. Arcra is vonzó nő, a hosszú haja is tovább szépíti amit még fontos kiemelni a puncija, na az is nagyon vonzó, ritkán nyalok puncit, de az övét megkívántam. Kellemes, barátságos, ismerkedős a fogadtatás. Inkább barátnős első ránézésre mint pornós. Gyorsan begerjesztős a látványa.
  • Action:

    Gyors kötelező körök az elején, úgymint ajándékozás, tusolás, közben folyamatos tájékozódó beszélgetés, oda-vissza. Kiderül nem csak a vendég nem ujjazhat, ő sem teszi ujját popójába és a vibrátor sem kerülhet oda, nyelv viszont kényeztetheti a popóját. Eredeti tervem ez volt, de később a puncija eltérítette a nyelvem. Ő is felteszi a maga kérdéseit, nem esik le hogy ugyanazt csinálja mint én hogy tájékozódik úgyhogy válaszaimmal szerintem picit "kikészítem", nem szívesen teregetném ki hogy mennyire vagyok tapasztalt nehogy felismerjen, inkább terelek, szerénykedek.
    Felmegyünk a magas ágyra, szimpatikus a kezdés, barátnős ő kezdeményezi a csókot, ez az első kontaktunk, minden csak ezután következik és igazi nyelvet is használós ez a csókolózás, nem alibi. Ebből lesz később orál, 69-pózt javaslok és annyira megtetszik a puncija hogy popó helyett inkább a punciját kezdem el nyalni, majd megkérem hogy szemből csinálja, tapasztalt, jól kielemzi a farkam közben mélytorkot és kényszert abszolváljuk. Kényszerben ahogy rányomom, látványosan öklendezik egyik rátartós mozdulatomtól, így abbahagyom, viszont jelezte hogy semmi baj, ez természetes és ezzel jár, tehát folytathattam volna is akár. Majd szóba kerül a popó a jövetel célja. Gumit fel és elmondja hogy szereti a kezdést: hátulról beleülve. Ezt még elhibázom vele, mivel még nem ment be nem cserélünk gumit, kezével még gumis farkamra ráizgat majd nem egyből popóval folytatjuk, hanem puncidugással.

    Megkérem üljön bele puncival így meglovagol, majd szemből folytatjuk misszivel itt újra csókolózunk aztán kutyával folytatjuk, majd érzek újabb késztetést a popójára, igent mond rá és a gumira az elejére kerül sikosító meg a fenekéhez a bejárathoz teszek sikosítót és pornós fölé guggolós pózban a fenekéhez nyomom a farkam, majd kitartom a pózt és hagyom hogy ő nyomja szép lassan vissza rám magát. Így a farkam szép lassan tövig hatol a popójában, meg is dicsér hogy ügyes, érzem a türelmemért kapom, jutalmam hogy sikerül a popó, tövig hatolok a fenekében. Sajnos sokáig nem tudunk popózni vastag vagyok úgyhogy kérésére abbahagyom, talán ha teljesen besíkosítom a gumit, és megtartom a guggoló pózt és hagyom hogy ő mozogjon csak nyerek még némi időt. De így is nagyon jó volt, megcsináltuk, teljesült a popó.
    Folytatásnál rákérdezek lemehetünk az ágyról és ágy előtt állva ejtenénk meg az arcra élvezését? Benne van az orálja nagyon izgató. Én állok, ő térdel és a farkam a szájában. Nem kényszer franciáztatom már, így is jó minden, annyira hogy az arcrát szájbára és nyelésre módosítom, gyorsan ki is végez, érzem ahogy mindent a szájába küldök. Majd rákérdezek a második körre, meglepődik hogy nem kell szünet? Mondom nem, illetve annyi hogy megnézed az órát hogy állunk. Jól. Másodpercek múlva újra előttem térdel és tök jó, még nem nyelt le mindent némi sperma látszik a farkamon mikor jobban kihúzom a szájából, ez be is indít annyira hogy újra szájba élvezzem. Gyorsan letudtam a második kört. Rákérdeztem beszélgetéssel kitölthetjük-e.

    Persze hangzik a válasz, kimegyünk az előszobába és leülünk egymással szemben. 3 pszichológia témájú újságot látok az üveg asztalán így el is kezdünk ez irányban beszélgetni. Szexi combfixben előttem, beindítja a fantáziám, mintha a pszichológusommal beszélgetnék, legszívesebben ott a kanapén magamévá tenném, de két kör van, kiderül 3 a másfél óránál, 4 kör két órás talinál. Értelmes intelligens nő, általánosságban beszélgetjük a férfi-nő vágyakat hirdető-vendég viszonylatban kinek mi a szokása, egyesek mit szeretnek. Természetesen név nélkül, csak általános dolgok, vannak akik lelkizni járnak, csak beszélgetni, vannak akik orgazmust akarnak látni a lányon, na ilyen általánosság szintjén. Itt tudom meg hogy hasonlítok valamelyik hollywoodi film negatív szereplőjére, szerencsére minden lány más filmszinészhez hasonlít, most is gazdagodtam egyel, ritka alakváltó pofim lehet. Szereti ha vendég nálamnál hangosabban, észrevehetőbben élvez el, megállapítjuk én csendes elélvező vagyok.
  • Elszámolás:

    Előre történt. Mértéke a bőséges lehetőségek tükrében arányos, össze lehet úgy állítani a vállalásait hogy nagyon megérje. Mondanom se kell, én így állítottam össze, a szokásos dolgok közé betettem még a popót és a nyelést amik máshol ritkán vannak. Alina bevállalós nő. A kényszerben maradtak még óriási lehetőségek, azt nem maxoltam ki.
    1 óra 2 élvezés. Kiderül 1,5 óra 3 élvezés, 2 óra 4 élvezés lehetősége. A mi talink egy órás volt most.
  • Összkép:

    Amit vállal, azt teljesíti. Popót is megpróbálta, bevállalta és sikerült. A tali végén olyan szintű beszélgetést folytattam le vele, hogy beindította a szerepjátékos fantáziám, ami eddig nem jött elő soha hirdetőknél, szóval szerepjátékra is ajánlott, magamnak a szexi pszichológusnő-páciens beszélgetnek a kanapén ajánlott, és ha még látnám őt a kényszerfranciára fókuszálnék nála hogy azt kimaxoljam, mert az öklendezős résznél a legnagyobb természetességgel mondta hogy ez azzal jár.
    Úgy vettem észre a beszélgetésből hogy a maga örömére is próbál ténykedni,legalább is szereti látni ha a vendég reakciói egyértelműek ha látja hogy a vendég élvezi arra ő is beindul.
Happy Massage