• Happy Yvette

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online egyeztettem, mivel nem volt kedvem a munkahelyemen telefonálgatni. Egy kolléganőjéhez próbáltam bejelentkezni, de az adott idősávban foglalt volt. Írásban visszajeleztek, hogy a művésznő mikortól elérhető, illetve a választott időpontban ki tudná helyettesíteni. Ekkor esett a választásom Yvette-re. Máskor is tapasztaltam már, hogy nagyon flottul megy ebben a szalonban a kommunikáció.
  • Megközelítés:

    Ami a tömegközlekedést illeti, busz, metró, troli sétatávolságon belül. A parkolás fizetős, de mindig találni helyet a ház előtt. GPS odavisz, telefonon és emailben is megkapsz a házigazdáktól minden fontos információt, ami az odajutáshoz szükséges.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és rendezett, mint mindig. Az ajtóhoz közelebb eső masszázságyas szobában volt a foglalkozás, és a vele szemben lévő fürdőben tisztálkodtam. Az elején és a végén is kaptam tiszta törülközőt, ami dícsérendő. A zuhanyzóban a csaptelepen be lehet állítani, hogy a csapból, kézi zuhanyból vagy a magaslati zuhanyrózsából jöjjön a víz. Kicsit át volt állítva, úgyhogy hidegzuhanyként ért hogy a fejemre zúdult hirtelen a melegvíz. Ezt a kezelés után megismételtem: a nagy ellazulásban elfeledkeztem korábbi kalandomról.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm a képeknek megfelelő testalkatú vékony hölgy. Arcra nagyon kedves, amolyan szomszédlány típusnak mondaná az ember - bár lenne ilyen lány a szomszédban! Talán kevésbé volt kisminkelve. A masszázs alatt megcsodálhattam vékony testalkatát majdnem teljes terjedelmében, mivel a fehérnemű fennmaradt. Ápolt bőre van, feneke formás, mellei szépek.
  • Erotikus masszázs:

    Fél óra igen kevés idő, de kértem egy kis masszázst. Lágyan elkent olajjal és inkább simogató mozdulatokkal kente szét a hátamon és a fenekemen. Bevallom őszintén, most ezekre a gyengéd női értintésekre volt szükségem, mintsem egy erőteljes, átgyúró masszázsra. Talán öt percig sem tarthatott, mire szólt, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Fordulás után lágyan, testmeleg olajat csepegtetett szerszámomra, majd először simogató mozdulatokkal kezdte elkenni rajtam. Pár simítás után kezdetét vette a kézi kényeztetés. Változatos technikája van a hölgynek, a golyókra is figyel, nem hagyja ki őket a játékból. Simogatja, masszírozza is a heréket, olykor csak rájuk markol. A rudat van hogy két kézzel fogja, néha csak az egyikkel a tövén fog rá, másikkal a makk tájékán kalandozik. Sajnos olyan kényelmesen feküdtem ott az asztalon, hogy nem figyeltem minden egyes technikai részletre, de az élvezetértéke megvolt. Pont olyan erősséggel csinálta, hogy jó legyen nekem, trükkjeinek köszönhetően pedig hatalmasakat sóhajtottam. Jeleztem, hogy közeledik a vég és hogy általában sok lövedékem van, így tőlem 5-10 centire a szabad kezével állta el a spricc útját. Nagyot élveztem, és hagyott lenyugodni, ami ebben a szalonban azért nem a legnagyobb erőssége a lányoknak. Más alkalmakkor élvezés után szinte egyből ment a "Milyen volt? Jól esett?" vagy az "Adok egy kis törlőkendőt", stb csit-cset, mivel a lányok erőteljes futószalagon dolgoznak és nem igazán tudnak ráhangolódni a vendégre. Yvette volt igazán az első, aki észrevette, hogy teljesen elaléltam, csendesen rámhangolódva letörölgetett és nem éreztem a siettetést.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt volt, azt az összeget kérte, ami a honlapon is fent van, illetve amit előzetesen emailben is elküldtek. Picit meg is toldottam a rózsacsokrot.
  • Összkép:

    Yvette személyében egy teljesen alkalmazkódó, vendégére hangolódó hölgyet ismertem meg, nem kezdett el kérdezősködni, mikor látta hogy már ellazultságomban belesüppedek a masszázságyba, illetve levezetés után is ténylegesen hagyott lenyugodni. Kézi technikája jó volt, masszázsát majd legközelebb jobban kiélvezem.
Happy Massage