• Szederke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szederke hirdetése már egy ideje kedvencek között volt, amikor azon kezdtem el gondolkodni, hogy szerda délután a Keleti környékén két fix időpontos program között mivel tudnék eltölteni hasznosan két órát. Ahogy szoktam, pár nappal előtte, VTR-en jelentkeztem be. Másnap meg is kaptam a visszaigazolást az szükséges információkkal. Mivel Szederke azt kérte, hogy telefonon is beszéljünk, ezért az időpont előtt két órával felhívtam és megerősítettük a randit.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem, mert a közelben volt dolgom előtte is és utána is. Kicsit korábban érkeztem, de a Rózsák terén a templom mellett nagyon jó padok vannak, ahol le lehet ülni pár percre és megfelelő hangulatba kerülni (kinek mi a megfelelő: pap vs. papné ;)
  • Helyszín:

    A ház egy kissé leromlott, de a lakás belül fel van újítva és nagyon szépen be van rendezve. Hangulatvilágításként mindenütt mécsesek égtek - látszik, hogy Szederke készült a randira.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, elegáns, fekete színű fehérneműben várt, bár ezt a belépés után nem láttam, mert az előszobában nagyon sötét volt. A szobában aztán már az alakját és az arcát is meg tudtam figyelni. Az életkorának és a képeknek megfelelő fitt, de nem sovány alakja van, gyönyörű, puha, kicsit gravitáló, de nagy szép formájú keblekkel és csinos, már-már kislányosan ártatlan arca.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után ledobtam a ruháim, majd Szederke felajánlotta a közös tusolást. Ezzel a program elején nem éltem ugyan, de megbeszéltük, hogy a végén együtt fürdünk majd.
    Tisztálkodás után leheveredtem az ágyra és kezdetét vette a kezelés. Szederke olajjal masszírozott, bár kérhettem volna krémet is. Azt nem tudom, hogy tanulta-e, mert erről nem beszélgettünk, de hatékonynak éreztem - megküzdött a hátamban a csomókkal. Alaposan megdolgozott, majd szólt, hogy forduljak meg. Fordulás után még átsimította párszor előlről is a combomat, utána ledobta a textilt a kényeztetéshez.
  • Levezetés:

    Csuszkamasszázzsal kezdünk, ami már nekem is lehetőséget adott arra, hogy megérintsem és símogassam a selymes bőrét. A csuszkálás után egy hosszan elnyújtott francia lecke következett, majd ismét egy kis csuszka. Végül Szederke nagyon aranyosan megkérdezte, hogy megpihenhet-e rajtam, mert elfáradt.

    Megnyugtattam, hogy nem nehéz, és hagytam egy kicsit pihenni, mielőtt javasoltam, hogy cseréljünk szerepet és most hadd kényztessem én őt. Eleinte kicsit mintha nehezen adta volna magát át az élvezeteknek, de nagyon hamar éreztem, hogy kezd oldódni és egyre szélesebbre tárta a combjait. Próbáltam nyelvemmel megtalálni a legjobb ritmust és erősséget. Valószínűleg nem csináltam rosszul, mert Szederke csípője egyre erősebb táncot járt és szinte tolta magát a számra. Néhányszor biztos közel járt a csúcshoz, bár talán nem érte el. Nekem mindenesetre hatalmas élmény volt látni, ahogy hullámzik előttem a hasa, amikor felnéztem a kényeztetése közben.

    Ismételt csere után Szederke franciázott nekem egy kicsit, majd kézzel fejezte be a kényeztetésemet. Bár az időnknek már nagyon a vége felé jártunk, az elején megbeszélt közös tusolást azért még megejtettük és lemostuk egymásról az olajat.
  • Elszámolás:

    Az elején raktam le az asztalra egy borítékban (én így szoktam). Nem esett róla szó.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Szederkével, szinte elröpült ez a másfél óra. Ő egy nagyon kedves lány, aki igyekszik folyamatosan a vendége kedvében járni. A randi végére úgy éreztem, hogy sikerült egészen egymásra hangolódnunk.
Happy Massage