• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon az adatlapjára rámentem láttam hogy ki volt írva telefonon most elérhető hívtam telefonon rögtön felvette majd kérdem tőle időpontot az napra számomra 13:00 volt jó. A hívás előtt két órával ő elfogadta kérdeztem tőle hogy VTR megerősítsem azt mondta nem szükséges Elmondta a címet megkérdezte hogy voltam e nála elmondta a lehetőségeket és elmondta azt is hogy mennyi a rózsaszál.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem a 9. Kerület Vágóhíd utcáig ott egy ingyenes parkolóban letettem. Majd a 2 es villamossal a Boráros térig mentem mikor már majd nem odaértem akkor hívott fel telefonon hogy tudnék e 15 perccel később menni . Mondtam természetesen .A helyszín a Boráros tértől nem messze egy kis utcában van pontosan oda lehet találni . A cím előtt megállva telefonáltam majd Kriszta pontosította a címet megadta a kapu kódot és lifttel felmentem a megfelelő emeletre ott az ajtó ahogy kiszálltam a liftből már nyílt is.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve Kriszta üdvözölt. Az ajtóval szemben volt a fürdőszoba jobb oldalt két szoba bal oldalt egy nappali szerűség vagy konyha de azt egy Spanyol fallal volt takarva . A tett helyszíne egy körülbelül 8 négyzetméteres szoba egy nagy franciaágy egy éjjeliszekrény szék amire a ruhát el lehet tenni a A fürdőszobában egy üvegajtós zuhanyfülke mosdó rengeteg tusfürdő és több szájvíz is található.
  • Lány külseje:

    Kriszti arc kitakarással hirdet . Attól nem kell tartani a helyes vöröses rövid hajjal rendelkezik A hirdetésben szereplő fényképek tükrözik Kriszti alakját . Belépésem kor egy fekete csipke köntös szerű volt rajta alatta piros színű egyberészes melltartó bugyi .Kriszti hatalmas mellekkel rendelkezik ami enyhén gravitált. Aki a vékonyabb lányokat kedveli azt Krisztit ne keresse fel.
  • Action:

    Szobába levetkőztem majd kimentem a fürdőszobába letusolni a kötelező köröket letudva tusolás végeztével jöttem volna ki a fürdőszobából akkor véletlenül szembe találkoztam egy távozó vendéggel. Ekkor Kriszta bejött a fürdőszobába megtörölte a hátamat majd a kifröccsenő vizet egy felmosóval feltőrölte. A törölközőt magamra csavarva bementünk a szobába. Krisztát gyengéden átöleltem és egy lágy csók csatába kezdtünk. Ekkor gyengéden megfogtam hatalmas melleit és rögtön gyúrmázni kezdtem közben kicsomagoltam Krisztit. Ezután leült az ágy szélére és gyengéden férfiasságomat kezelésbe vette kézzel majd szájjal. Először csak gyengén majd egyre hevesebben egyre mélyebben vette be. Mivel az adatlapján szerepel a kényszer francia és a mélytórkózás elsősorban ezért mentem hozzá. Megfogtam a fejét és először gyengéden majd keményebben ráhúztam farkamra. Ezt hosszú perceken keresztül csináltuk nagyon jól tűrte a kényszer a franciát és hosszú másodpercekig képes volt teljesen tövig elnyelni a farkam mindent öklendezés és finnyáskodás nélkül. Én átlagos méretekkel rendelkezem. Voltam olyan lánynál akik hirdeti a kényszer franciát és mélytórkózást de amikor rá került a sor a mélytorokra öklendezett. A beszámolók alapján többen dicsérték. Ö Liliként hirdeti magát. Üzenem azoknak akik voltak már nála keressétek fel Krisztit igazán érti a mélytorkos franciát és a kényszer franciát. Na de térjünk vissza. Hosszú perceken keresztül dugtam a száját majd kértem gumit. A védőfelszerelést Kriszti szájjal pillanatok alatt feltette majd hátamra feküdtem és meg lovagólt . Csodálatos látvány volt ahol Kriszti felettem dolgozott hatalmas mellei mint egy harang csapkodták az arcomat közben két kézzel markoltam gyúrtam gyömöszöltem szívtam iszonyatosan jól tud lovagolni. Olyan az egész lány mint egy óriási vákuum csak úgy szívta puncija a farkamat először lassan majd egyre gyorsabban vágtázott rajtam óriási önerő kellett hogy idő előtt fel ne élvezzek . Egy idő után megjöttek a bazd meg Ó bazd meg szavak amelyek egyre hangosabbak voltak . A lovaglás után én kezdtem
    Kriszta testét felfedezni először melleit majd egyre délebbre a húsos két tenyérnyi puncijához értem. Először 1.2 .majd 3 illetve 4 ujjal ujjaztam aztán már szinte majdnem eltűnt puncijába az egész kézfejem elég jól tűrte tevékenységem. Ezek után miszibe befordultunk úgy dugtam Krisztát egyre hevesebben minden egyes lökésnél eljöttek a bazd meg szavak . Iszonyatosan bírja a gyűrést nem muszáj vele finomkodni . Hosszú perceken keresztül dugtam Majd egy idő után a lábait a nyakamba téve folytattam tovább a tevékenységemet. Mivel éreztem hogy megint közel a vég. Ezért kértem forduljunk kutyusba hátulról dugtam egy darabig majd kértem hogy fejezzük be egy kényszer franciával gumi le én hanyatt feküdtem ö elém térdelt majd így folytatjuk a mélytorkos kényszer franciát hol kézi rásegítéssel bő nyállal időnként cici szexel sajnos annyira jól csinálta hogy többször le kellett állítanom nehogy idő előtt szájba lőjem. Pozitúrát változtattam Kriszta hanyatt feküdt Majd igy a feje felé térdeltem és így is alaposan meg dugtam a száját. Póz váltás után ő az ágy szélén ülve én állva folytatjuk tevékenységeinket . Majd egy idő után nem bírtam már tovább és egy hatalmasat élveztem Kriszta szájába. Elmondása alapján nem győzte az utódokat nyelni illetve a végén már lejött a farkamról mert már nem bírta a gejzírt ami számomra meglepő mert még ilyen nem fordult velem elő hogy valaki ennyi anyagot ki tudott volna csalni belőlem. Végezetül megkínált vízzel majd elmentem fürödni mivel tocsogott rólam a víz fürdés után átadtam a rózsa szálakat.
  • Elszámolás:

    A telefonon mondott rózsaszállak nem változtak.
  • Összkép:

    Nekem Kriszti nagyon bejött hatalmas természetes melleivel, kedvességével valamint a hozzám való hozzá állásával.
Happy Massage