• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves bleez!

    Köszönöm szépen Neked a valósághű sorokat, jó volt újra olvasni, átélni a történetünket, édes vagy, hogy időt szántál rá!😘 Jelentem a jégkrémet randi után bemajszoltam, nem bírtam ki, nagyon finom volt, köszönöm!🫶🍦
    Örülök az ismeretségünknek!
    Lesz egy kis időd, várlak sok szeretettel máskor is!
    Szép napot!
    Puszi Zsanni!💋

  • Egyeztetés:

    Múlt héten kitaláltam az időpontot és beírtam a VTR-be, egyúttal küldtem egy üzenetet is Zsaninak (én így neveztem el, látszólag nem bánta), hogy egy jó ismerkedős randira vágyom. Kedvesen visszaírt, hogy benne van a buliban és hétköznap 10-17 óra között fel is hívhatom. Meg is tettem hétfőn, elsőre felvette és beazonosított, csevegtünk néhány szót, megígértem, hogy csütörtökön küldök megerősítő sms-t is. Azt mondta, nem szükséges, hisz nekem. Csütörtök reggel sms-eztem, hogy alig várom, hogy nála legyek, amire visszaírta, hogy ő is.
  • Megközelítés:

    A VTR-en megadta a pontos címet, a Puskás stadionhoz közel van, könnyen megközelíthető, parkolás kiváló, de fizetős. Kocsival mentem, volt még egy kis időm, vettem Neki egy jégkrémet, hátha szereti. 5 perccel 13 óra előtt hívtam, mondta, hogy nyugodtan mehetek, telóba diktálta a kódot, minden ment mint a karikacsapás.
  • Helyszín:

    A lakás egy 4 emeletes, felújított bérház földszintjén van, több szobából áll, amiből én a konyhát, a fürdőt és a masszázs szobát láttam. Minden rendezett, tiszta, tágas. A fürdő igényes, jól záródó üvegajtós zuhanyhelyiséggel, több tusfürdővel, szájvízzel felszerelve. 2 törcsit kaptam Zsanitól, jó nagyok és puhák voltak. A foglalkozás helyszíne egy tágas franciaágy, tiszta lepedővel letakarva, fogas a ruháknak, félhomály, kellemes, halk zene. A cipőt az előszobában vettem le, ott is le lehet ülni.
  • Lány külseje:

    Zsani a kedvenc korcsoportomba tartozó érett csaj, szép magas, karcsú termettel, egyenes tartással. Felesleg nincs rajta, finom bőre alatt azért jól kitapogattam az izmokat, főleg a popsiján, ami csillagos ötös. Amit még ennél is jobban megkedveltem, azok az ikrek voltak, szépen megcsinált, pont ízléses méretű szilikonos cicik. Tekintettel arra, hogy én mindig finoman bánok a női mellekkel, indifferens, hogy szilikonosak-e vagy sem, de Zsani cickóival külön élmény volt foglalkozni. Lába között rejtett kincs csodálatosan rózsaszín, jó illatú és ízű, környéke simára borotvált. A fogadó szett fekete melltartó és rózsaszín tanga volt fekete harisnyakötővel, ez utóbbi nem tudom mikor került le róla, talán míg fürödtem. Tűsarkúban fogadott, magas és csinos volt, az utcán biztos megfordulnék utána. Zsani nem utolsósorban kiváló beszélgető partner, sokféle témáról, köztük komolyabbakról is csevegtünk, hála istennek van humora és többször meg tudtam nevettetni. A fagyinak örült, én meg annak, hogy lelkesen köszönte. Ő zöldteával itatott, nagyon finom volt előtte is, utána is.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a randi végén történt, hasra vágtam magam és Zsani krémmel szépen átgyúrt válltól bokáig. A erősség pont megfelelő közepes volt, sok simogatással, ami különösen jól esett.
  • Levezetés:

    Amikor előbújt a bejárati ajtó mögül, leesett az állam, micsoda bombanővel tölthetem a következő órát. Nem tudom hányszor nyökögtem a randi közben, hogy milyen gyönyörű vagy, de később azzal is kiegészítettem, hogy ilyen finom kényeztetésben régen volt részem. Ez igaz is, ki voltam éhezve a gyengédségre, meg az illatos női testre, ezt mondtam is Zsaninak, meg hogy rábízom magam, csináljon velem, amit akar. Mosolyogva közölte, hogy akkor először megmasszíroz, majd kényeztetni fog. Ezzel szemben a fürdést követően állva megöleltem és nem tudtam elengedni. Hamar megtaláltam az ajkait, istenien csókol és ez még csak a kezdet. A melltartókkal mindig bajom van, különösen ha leveszem a szemüvegem, de ő kikapcsolta helyettem, és elhajítottuk. Miután a bugyi is a földre csúszott, kilépett a cípőiből, én leültem az ágyra és végignyaltam azokat a csodás ikreket. Leheveredtük csókolózni, aztán ismét fölé keveredtem és végigcsókoltam a testét, lecsúsztam a puncijához és egy jóízűt nyalakodtam. Javasolta, hogy ezt csináljuk inkább 69-ben, nem mondtam nemet, így átdobta a kecses lábát a fejemen és odanyomta a punciját a számhoz. Simogattam és nyaltam, közben ekkor kerültem először a szájába, az édes ajkai közé. Finoman franciázott, felvátva használta az ajkát és a kezét, szépen húzott fel a csúcs felé. Kértem, ne végezzen még ki, édesen közölte, hogy vigyáz arra, minél tovább húzzam. Fordultunk, megint én kerültem fölé kézzel simogattam a punciját, de az ujjazást finoman elhárította. Vettem az adást, ismét nyaltam kicsit, közben forduláskor véletlen hozzákoccant a térdem a homlokához, azt hittem elsüllyedek szégyenemben, de hál istennek nem okoztam maradandó sérülést. Ezt követően én voltam felül a 69-ben, majd a sarkamra ültem és Zsani elém hasalva vett a szájába, ami felejthetetlen látvány volt. Mivel nem lehet a szájába élvezni, ezért szóltam, hogy megint kilövés előtti állapotban vagyok és szeretnék a melleire élvezni. Hanyatt fektetett és a lábaim közé térdelve végzett ki. Mondtam, hogy nem nagyon fogok spriccelni, de rácáfolt erre és egy lábremegős kiabálós hosszan elnyújtott orgazmust okozott nekem, hogy mindkettőnkre jutott bőven a szaporítóanyagból. Gondosan letörölgetett és ezután jött a masszázs.
  • Elszámolás:

    Zsani pontosan azt nyújtja, ami a hirdetésében van, kérdeztem az elején, hogy úgy láttam, korábban vállalt aktust is, azt válaszolta, hogy igen és hiányzik is az ügyfeleinek. Én nem forszíroztam tovább. A rezsihozzájárulást a végén adtam oda, előtte is megkérdeztem, de nem kérte.
  • Összkép:

    Zsani egy kiegyensúlyozott, jó humorű, gyönyörű nő, aki elégedett az élettel és magával. Nem is csodálom, a beszélgetésünkből sokat megtudtam róla és viszont. Most már én is elégedett vagyok Vele :-), odaadó barátnős szeretkezést adott nekem, amiért nagyon hálás vagyok. Nem sürgetett, lemosta a hátamról a krémet, búcsúzóul megcsókoltam még egyszer az ikreket és tipli. Sajnáltam, hogy véget ért a randi, majd legközelebb hosszabbra jelentkezek.
Happy Massage