• Anetta Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-t írtam neki először, érdeklődve az aznap délutáni leterheltségéről. Válaszában szinte azonnal részletesen tájékoztatott a programról, díjakról, és a szabad időpontokról, majd a közös időpont megtalálása után megadta a címet is. A helyszínre érkezve beszéltünk először telefonon, addig csak üzenetet váltottunk.
  • Megközelítés:

    Nem sok hely lehet Budapesten, amit nehezebb lenne autóval megközelíteni. Azaz a megközelítéssel nincs gond, annál inkább a megállással (behajtási engedélyes városrész, kiskörút, Deák, Astoria, parkolóhelyvadászat). Ezzel ellentétben a tömegközlekedés pedig az ideálisnál is jobb (2 metró a közelben, villamos, troli, busz, minden van ami kell). Nekem pont szerencsém volt a parkolóhelyből kifolyólag, így a Dohány utcában a zsinagóga oldalában tudtam megállni, és egy 3 perces gyaloglással már a helyszínen is voltam.
  • Helyszín:

    A lakás a kerülethez méltatlan állapotú ház magasföldszintjén található. Az ajtón belépve hál istennek az enteriőr nem tükrözni a külső állapotokat. Szépen felújított lakás (konyha, fürdő, burkolatok), a fürdőben kád, tusfürdőválaszték és Anetta legyeskedik. A tett helyszínén kanapé, fotel, és egy régebbi ágy, amin ha úgy térdelsz akkor érzed középen a merevítést. A szobában hangulatvilágítás, ventillátor és muzsika könnyíti a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Anettáról a képek előnyösek, de meg lehet ismerni a bejáratban. Egyeztetséünk alkalmával rákérdezett, hogy milyen ruhában várjon (rábíztam), így egy rózsaszín cicafül, ruha, fehér combfix kombóban nyitott ajtót. Sminkje szép, de nem visszafogott, alapozó egy kicsit sok, de összességében helyes arca van. Az alakja a képeknek megfelelő, kicsit talán husisabb, de nekem nem volt vele problémám. Szilikon cicik, nagy kemény fenék, kicsi pocak, szép punci, körmei ápoltak, természetesek. A hozzáállása nyájas (folyamatosan megy a kedvesem, drágám), de alapvetően pozitív, bárcsak mindenkinek ilyen lenne ezen az oldalon. A beszélgetések nekem kicsit egyszerűek, de ez valószínű a saját sznobizmusomból adódik, hogy én szeretem, ha a partnerrel intellektuálisan is egy szinten sikerül mozogni.
  • Action:

    Az action a fürdőszobában kezdődik egy nagyon alapos farokmustrával és mosással. Miután a szobába mentünk vadul lesmárolnt Anetta. A technikája egy kicsit erőszakos, NAGYON SOK nyelvvel, de egy kis idő elteltével már jobban egymásra hangolódtunk csókügyileg. Ezután hanyatt vágtam az ágyon és kezdetét vette egy francia, amit nagyon nagy lelkesedéssel és kifejezetten ügyesen csinál. Nyelvkörzések, golyószopkodás, mélytorkos elemek, igény esetén folyamatos szemkontaktus; minden van a megfáradt vándornak, hogy kiélvezhesse magát. Szerintem egy jó negyedórát szopott, amikor azt javasoltam, hogy vegyük fel a gumit, és lépjünk immáron fél órás kapcsolatunk következő szintjére. Kis síkosító használata után rendesen meglovagolt (ügyesen csinálja, de semmi extra), majd misszionáriusban folytattuk, ahol a kis pociról próbálta elterelni a figyelmem, de szerintem szexi, végül kutyában lett végem. A doggy technikája nagyon tetszett, álla az ágyon, és közben a kétkezével a lába között hátranyúlva simogatja a combom és a heréimet. Élvezés után törlés, vízivás, és szinte kezdetét veszi a második felszopás, ahol már küzdenie kell az elemekkel, de türelmesen eléri a kitűzött célt. Általában egylövetű vagyok, de ragaszkodik hozzá, hogy tegyünk érte, hogy ez változzon, így vehemensen szop, utána veri, utána kéri, hogy dugjam meg újra, majd amikor én már elengedem, hogy "ez nem fog összejönni" ő nem hagyja annyiban. Újra a szájába vesz és rendületlenül próbálja kisajtolni a bennem maradtakat. Egy gyors ötlettől vezérelve elkezdem verni magamnak, hogy hátha, mondani se kell kettővel hátrébb húzódik, és megmutatja mindenét minden szögből, mintha élőben néznék pornóképeket. A fantasztikus vizális inger meghozza a hatását, és a szájában megyek el másodjára, amit le is nyel, és megdícsér, hogy ügyesen küzdöttem.
  • Elszámolás:

    Előre tájékoztatott az árról SMS-ben (de a bővebb infoban is megtalálható itt az oldalon), ahhoz képest változás nem történt. Extrát nem számított a szájbaélvezésre. A pénzt első találkozásunkra való hivatkozással az elején elkérte és eltette, de ebből nem csinálok ügyet.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam, és mindenképpen szeretném kiemelni Anetta állhatatosságát, amit megtesz a vendégéért, hogy jól érezze magát. Talán ismétlem magam, de sokan tanulhatnának a hozzáállásából!
Happy Massage