• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban próbáltam már hozzá bejelentkezni, de valami ordas nagy félreértés miatt elszállt az a randi. Második nekifutásra minden zökkenőmentes volt. Telefonon és VTR-nq keresztül hipp-hopp, egyszerűen.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és autóval is nagyon könnyen megközelíthető. Parkolás fizetős, de a közelben mindig van egy-két szabad hely.
  • Helyszín:

    Újépítésű társashàz. Lakàsban rend és tisztassàg. A fürdő mindennel el van látva.
  • Lány külseje:

    Kèpeknek teljesen megegyező alkatú ès arcú. Kiírt korának megfelelő érett, szexi nő. Akarok mondani NŐ. Valaki azt írta korábban, hogy szomszéd lány típus, de én másra asszociáltam. Inkább a munkahelyi "dög", akivel az összes kolléga be szeretne egyszer a fénymásolóban ragadni.
  • Action:

    Alina szatèn vagy selyem köntösben fogadott, nagyon vendégszerető hölgy. A láthatatlan kis tapogatóival rögtön elkezdi felmérni újdonsült vendégét. Kis szorongásoldó beszélgetést követően elvonultam a fürdőbe és vissza.

    A "magaslesen" várakozott rám. Az első èrintést nem sokkal követte az első csók. Ha még előtte egy pici kis kétségem is volt, hogy jó helyre jöttem-e, az rögtön valami fekete lyuk legmélyebb bugyrába került. Mint valami gondolatolvasó pont úgy csinálta, ahogy igénylem, szeretem. És nem húzódik el, ő addig csinálja, amíg te nem fujsz visszavonulót. Közben gyúrhatod, magadhoz szoríthatod, èrezheted azt a forró testét.

    A franciát állva kértem. Korábbi beszámolóban màr olvastam, de átélni és megtapasztalni , hogy tényleg szabályszerűen elkezdett remegni a lábam a kéjtől, és az ágyban kell megkapaszkodni, mert különben összecsuklasz.......uuhhh.

    Gumit kértem, ès missziben kezdődött az aktus, közben kezdődtek újra a heves csókcsaták. Egy ideig pompásan elvoltam így, aztán Alina lovagló pozicióba helyezkedett, és ütemes galoppba kezdett. Èn itt megfáradtam és sajna meg is konyultam. Vendéglátom, egy huncut mosolyt eleresztett és szájával már adta is az orvosságot. Fél perc se kellett és hatott a gyógymód. A folytatás is ez maradt ég pillanatra Alina felült és csak kézben tartott, pont ekkor jeleztem , hogy lassan itt a végem. Ekkor ijedt tekintetet vágott, mintha kifutnak a tej és már vetette is rám magát és a szájába élveztem.

    Vettem egy gyors frissítő zuhanyt. Majd visszatértem és beszélgetésbe elegyedtünk. Én is csak megerősíteni tudom, mennyire intelligens, érett és nyitott gondolkodású ember Alina. Simán el tudtam volna képzelni , hogy leugrunk egy kávèzóba és ott folytatjuk a diskurzust. Az idő elrepült és vele együtt én is ideiglenes partneremtől...
  • Elszámolás:

    Rövid beszélgetést követően a fürdőbe törtènő elvonulás előtt. Extráról nagyon nem tudok, mert nála az alap olyan, mint másnál egy degusztációs menü.
  • Összkép:

    Alinának olyan szakmai tapasztalata van , amely csak kevesek kiváltsága. A férfi előtte egy nyitott könyv. Aki őt választja, nem érheti csalódás. Utólag is köszönöm, hogy fogadott!
Happy Massage