• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon ès VTR-n keresztül. Nagyon egyszerű és rugalmas volt. Hangja nagyon érzéki.
  • Megközelítés:

    Allee környékén, tömegközlekedéssel. Kocsival parkolás kicsit körülményes , de a párhuzamos utcákban nem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház. Zoèval együtt osztozkodnak a helyszínen. Volt másik vendég, de nem találkoztam vele. Lányok ügyesen logisztikáznak. Cèlnak tökéletesen megfelelő helyszín. Tisztálkodáshoz minden adott. Kicsi háló, franciaággyal. A falon hosszú, keskeny tükör.
  • Lány külseje:

    A képek valódiak, de retusáltak. Hanna alakja tökéletesen megfelel a fotókkal. Vékony, apró teremtès, pici mellekkel. Feneke az világbajnok. Hosszú, fekete haj, mèlybarna szemek. Arc tekintetében nagyon másnak képzeltem, de történt már ilyen. Az én ízlésemnek a sminkje kicsit már sok volt, meg nem vagyok egy nagy műszempilla párti. Kevesebbel, szerintem szebb lenne. De valakinek lehet pont ez jön be. Nem vagyunk egyformák.
  • Action:

    Ajtónyítás után bemutatkozás és rövid programegyeztetès törtènt. VTR bejelentkezés miatt egy ajándék extrára volt lehetőség. Én a csókot kèrtem. Elkísért a fürdőbe, és felkészítettem magam az együttlètre.

    Lassabb felvezetést kértem, és ha már bemelegedtem, akkor növelhetjük a tempót. Simizés , és pár csók elcsattant, amely később puszivá szelídült. Korábbi beszámolóban is olvastam már ezt a jelenséget, és nekem is az a véleményem, hogy lehet meg kéne szüntetni ezt az opciót vagy tènyleg csak szimpátia alapján, mert mindkét félben feszengést okoz, és mivel extra szolgáltatás esetleg hiányérzetet is.

    Váltás történt franciára, ami jól eső, barátnős, de határozott jellegű volt. Nem törekedett Hanna kivégzésre, hanem tényleg felkészít a további "megpróbáltatásokra". Közben azt az isteni fenekét markolásztam, és bugyin át simogattam. Majd miután az lekerült, a 69-es formációt vettük fel, és nagy èlvezettel toltam bele az arcom csodás altestèbe.

    Gumit kèrtem, és rögtön doggyban indítottam. Csavarta csípőjét, finoman rázta a fenekét. Nagyon észnèl kellett lenni, hogy ne legyen túl rövid a randi. Pihenéskép missibe váltottunk, és így èlveztük egymást viszonylag hosszasan. Majd jött a program fénypontja. Hanna került felülre. A fèlig üllő - fèlig guggoló pozi se volt kutya, de a reverse cowgirl az tényleg valami fenomenális azzal a popsival. Tapintatosan a herèket is masszírozta közben. Még kicsit missibe visszatértem, de itt màr megadtam magam. Hagyott lecsillapodni, majd segèdkezett a tisztálkodásban.

    Az idő rövidsége miatt , a duplázás kimaradt. Picit még masszírozta és simogatta a hátam. Kellemesen elbeszèlgettünk, pár apróságot Hannáról is megtudtam. Tényleg tündéri, szeretetremèltó leányzó.

    Fürdés, öltözès, búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Előre történt, mivel VTR-n keresztül törtènt. Egy extra ajándékba voltál. Én a csókot választottam.
  • Összkép:

    Elègedetten távoztam. Hanna szemèlyèben egy nagyon kedves lányt ismertem meg. Kèrek mindenkit , hogy hasonló módon járjon el vele.!
Happy Massage