• Karen

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, mikor villogott az elérhetőség. Felvette, és meg is beszéltük a részleteket. Kért még egy megerősítő hívást, amit a randi előtt 1 órával meg is tettem.
  • Megközelítés:

    A házhoz tartozik garázs, de én egy közeli utcában parkoltam. Ott sztm meg lehet oldani gond nélkül.
  • Helyszín:

    Új építésű, emeletes ház. Az ágy kicsit leharcolt, de a friss lepedő a randi kezdetén került fel, törölköző is rendben volt. A szobában diszkrét félhomály uralkodott, fürdőben sok tusfürdő várt. A szobában egy tükrös beépített szekrény a teljes falat befedi, a látvány garantált!
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelelő szépség. Cicik szilikonosak, tetoválások a helyükön, szerintem jól állnak neki. Pont az a test fogadott, ami a képeken látható, semmi rosszat nem tudok mondani! Nagyon közvetlen, én nehezen oldódok, de megtalálta a közös témákat. Mivel a kapun ő enged be, utcai egyberészes ruhában fogadott.
  • Action:

    Zuhany után visszaérkeztem a szobába, ahol már csak egy törölközőbe csavarva várt, és gyorsan kilibbent ő is zuhanyozni. Pár perc múlva visszatért, és ledobta a törölközőt. Én az ágy túloldalán várakoztam, ezért átsétált az ágyon hozzám, és átölelt. Állva felfedeztük egymás testét, foglalkoztam a cicikkel, így hogy az ágyon állt, nem kellet nagyon hajolnom a művelethez. Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé. Szép puncija van, érezhetően reagált a kényeztetésre, halkan nyögött is néha. Aztán a végeredményt fizetős helyen én sosem hiszem el, de minden esetre jó volt. Kicsit pihegett, aztán mondta, h ő következik. Én feküdtem hanyatt, és a csodás technikával ismét franciázott. Egy ponton megint el kellett vennem tőle, ekkor a környékre koncentrált pár percig. Majd ismét francia következett, de végül mondtam, h egy kicsit benne is lennék, így gumit húztunk. Háttal ült bele, huh, az a látvány nagyon vadító! Nem is bírtam már sokáig. Abszolút barátnő feeling! Zuhany előtt még beszélgettünk kicsit, kiderült, hogy nem egy nőies hobby amit szeret.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt átlagot letettem a randi elején.
  • Összkép:

    Maximálisan odaadó, kedves hölgy! Abszolút pozitív találkozó volt.
Happy Massage