• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, elsőre nem vette fel, de később vissza írt. Így le tudtunk fixálni egy időpontot délutánra. A hírdetése már régóta tetszett, hát itt volt az alkalom, hogy összehozzuk a randit.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a főrendőrökkel szemben rendel a doktornéni. A cím pontos mint a svájci óra. GPS pontosan odavisz, nem lehet eltévedni, csak tudni kell a lépcsőházat.
  • Helyszín:

    A lakás jó nagy, fürdő igényes telis tele minden jóval, tüsfürdő van rendesen. A törülköző hatalmas volt, meg is jegyeztem neki, hogy így kellene mindenhol lennie. A baszoba kényelmes, lesötétített volt. Mindenhol tisztaság, rend, és higiénia. Sajnos meg kell jegyeznem, hogy a lift sajnos kimenőt kapott aznapra. Nem működött, így gyalogosan közelítettem meg az elmeleteket. Nem volt rossz testedzés az biztos.
  • Lány külseje:

    A képek nem csalnak, azt kapjuk amit látunk. Nincs zsákbamacska, átverés. Sportos, fekete hajú, alacsony, lány, feszes finom domborulatokkal megáldva. Szomszéd lány típus, tudja mit akar.
  • Action:

    Miután sikerült a lépcsőket abszolválni, beinvitált a lakásba, majd bemutatkozás után, megbeszéltük a programot. Rendeztem a virágszálakat, majd az óriási törölközővel bevonultam tusolni. Amikor végeztem Bia már az ágyon várt, egy fekete csipkés fehérneműben. Simivel, és csókokkal indítottunk. Megtapogattam a kissé érzékeny cicikéket, fenekét, és csókolózgattunk egy kicsit. Sajnos nem teljesen nyelves csókok voltak, de sebaj. Majd lefeküdtem, és ő kezdett bele a kényeztetésbe, igazán jó, finom natúr franciát kaptam, kevés kezezéssel, majd zacsikényeztetéssel, amit nagyon is jól csinált. Ezek után kissé viszonoztam a szivességet, lábai közé heveredtem, és bele kóstoltam a baba puncikájába. Egészen jól érezte magát, de sajnos hamar érzékennyé vált, így újra a szájába vett, majd gumit húzunk, miután mondtam neki, hogy én már nagyon készen állok. Lovacskázásba kezdtünk, előbb finoman, majd keményebben, hangos sóhajok közepette. Tapiztuk egymást közben. Meg is jegyezte, hogy nagyon jó fogdosni az izmos felső testem. Én erre visszaszólva, hát még nekem milyen brutálisan csodálatos fenekét, és a cicikéket markolászgatni. Így folytatódott egy darabig légyottunk, amíg talán sikerült neki elröppeni. Pózcsere következett, misszibe fordultunk, megpróbáltam tövig belé hatolni, siker koronázta tevékenységemet. Válogattam a ritmust, hol gyengébben, hol keményebben, fenekét markolászva a lábait a vállaimra vettem, és így vittem el szerintem a következő orgazmusig. Mindezek után lefeküdtem a hátamra, majd gumi le, és egy nagyon jó natúr franciával, és eszméletlen fincsi zacsikényeztetéssel végzett ki. Ennek a vége egy csodálatos szájba élvezés lett. Viccesen szóltam, hogy feltörtük, és fel vertük ezeket a tojásokat,errefel hatalmas kacajban tört ki. Letisztogattuk egymást, majd kis beszélgetés következett. Mivel maradt még időnk a második menetre is, ezért újra belemelegedtünk, ugyanúgy finom natúr franciával kezdtünk, de most hátulról, kutyusban szeretkeztünk, majd újfent natúr francia zacsikényeztetéssel és szájba élvezés következett. Majd újra egy gyors tusolás, és búcsú, puszikkal megfűszerezve
  • Elszámolás:

    Extráról nem tudok. Ami az adatlapon vanindent korrekten vállal. Normális hírdető.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam tőle. Igazi nyelves csókokkal talán még jobb volna a szolgáltatás. Korrekt, amit kiír azt vállalja is. Szomszéd lány típus, igazi nő. Figyeli, hogy mit, és hogyan szeretsz.
Happy Massage