• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor először hívtam Noémit nem tudtam elérni, viszont az oldalán jelezve vagyon, hogy SMS-re válaszol. Én kedvelem ezt a lehetőséget mert így nincs izgulás, hogy tudassam a szándékaim komolyságát, mindamellett megmarad a lehetősége a keresett félnek arra, hogy eldöntse és tapintatosan jelezze, hogy valóban érdeklem-e őt. A Nap rámsütött és Noémi jelezte, hogy érdeklem őt. Így, egy alkalmas időben már nem volt gond a telefonálás. Egy visszafogott, kellemes női hang társaságában találtam magam. Nagyvonalakban elmondtuk egymásnak, ki mire is gondol a randinkkal kapcsolatban s a többit a VTR-re bíztuk.
  • Megközelítés:

    Meglepő, nagy horderejű újdonságokat nem igazán tudok, lehet írni ebben a szekcióban. Hisz már említésre került a könnyű megközelíthetőség úgy tömegközlekedéssel mint magánszervezésű megoldásokkal egyaránt. A belvárosi címből adódóan nem meglepő a parkolási díj annak, aki járművét a közelben hagyná. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem volt nehéz helyet találnom és még mások is elfértek volna érkezésemkor és távozásomkor is. A ház igényesen felújított, mindenhol rend és tisztaság. A kaput nyitva találtam, így mikor feltárcsáztam Noémit már csak a célegyeneshez vezető utat kellett megkapnom. Az itt lakók – látszik – adnak a környezetükre, a körfolyosókon a korlátokon ápolt virágok díszlegnek. Tetszett.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen összhangban van a házzal. Különlegessége a vertikális megosztottság, de erről még picit később. A fürdő tiszta, száraz felszerelve mindennel, ami a kellemes együttlétek személyi higiéné feltételeit megteremtheti. A hely barátságos, rend mindenhol. Nem gondolom, hogy elvakult lennék, bár mással voltam igazán elfoglalva a belépés után.
  • Lány külseje:

    Nocsi nagyon ott van. A hirdetése kapcsán fellelhető képek hűen tükrözik a valóságot. A korábban írt kellemes hanghoz most már egy elragadó jelenség is társult. Egy filigrán, nett lány nyitott ajtót, sokat-, nagyon sokat sejtető szűk ruhában, mely ’mindössze’ annyira hívta fel a figyelmet, hangsúlyozta kebleit, hogy éppen ne tudjam róluk levenni a szemem. Persze az illem azt kívánta, hogy fel ne faljam tekintetemmel. Kancsal mód kellett zsonglőrködnöm, hogy a látszatot fentartsam. A szobák a tetőtérben vannak, mint erről már többen is beszámoltak. A hely adta lehetőségekből fakadóan a szobákhoz való feljutás egy viszonylag meredek emelkedésű kisebb lépcsővel lehetséges. Vendéglátóm előzékenyen előre menve mutatta a helyes utat, nem is sejtve mekkora lélekjelenlétre volt szükségem amikor az arcom elött 15 cm-re ringatózó csípője metronómként adta az ütemet tekintetemnek. Nagy nehezen, de erőt vettem magamon és igyekeztem nem orra esni, mert ’valami’ másra figyeltem.
  • Erotikus masszázs:

    Nocsival, esetünkben ez a programrész a találkozónk végére tolódott. A masszázsnak a tapasztalt formáját nem feltétlenül ajánlanám annak, aki csomókat akar kimasszíroztatni. Bár, vendéglátóm keze – termetét meghazudtoló módon – erős és az igyekezettel sincs gond. Szerintem inkább bennem van a hiba, mert NINCSENEK CSOMÓIM és még nem éreztem azt a megkönnyebbülést, amikor megszabadítanak bennünket tőlük a hozzáértők.
    A ’gyurmázás’ közben trécseltünk egy jót mindenféle kényszeredettség és tabuk nélkül. Mikor eljött az idő kissé lógó orral, de vigyorgó képpel távoztam.
  • Levezetés:

    Nem meglepő, hogy miután felmentünk a kicsi lépcsőn kissé zavarban voltam. Látszott rajtam, s mivel most látogattam meg Noémit először semmiképp nem szerettem volna rossz benyomást kelteni. Vendéglátóm nagyon tetszett, így illedelmesen érdeklődtem a kölcsönösség mértékéről, lehetőségéről. Felhatalmazást kaptam, hogy ölelhetem, simogathatom, hozzábújhatok, megcsókolhatom, éltem a lehetőséggel és nem visszaéltem vele.
    Persze-persze, kellett volna írnom már korábban, hogy a „jó benyomás” keltése kapcsán is, tettem a dolgom a vizes blokkban.
    Tehát, ott hagytam félbe, hogy még állva finoman simogattam, csókoltam és vettem le testhez simuló ruháját alkalmi barátnémről. A feltárulkozó látvány, a meleg női test érintése már ekkor felejthetetlenné tették a pillanatot. Hamarosan lekerült az a falat semmiség is, mely nevezetesen a Vénusz-dombot volt hivatott ez eddig takarni. Kapcsolatunk már ekkor nem volt egyoldalú. Aktív, figyelmes, a közös jó keresésében partner volt újdonsült ismerősöm. Elhelyezkedtünk az ágyon, mely új távlatokat nyitott az erotika fogalmának keresése kapcsán. Próbáltam keresni a tradicionális erogén zónákon túl újabbakat, melyeket előbb kézbe, majd számba vettem. A feszes has és köldöktáj, a vállak és kulcscsontok ívei, a vádlik és kecses bokák a segítségemre, örömömre szolgáltak. A végére persze odaértem azokhoz a bizonyos ajkakhoz. Ott addig időztem, mígnem Nocsi a fejemet magához húzva nem jelezte, hogy örömszerzésem nem csak magamért volt.
    Egy picit pihegtünk, cirógattuk egymást, majd a végén valahogy úgy alakult, hogy Nocsi fölém kerekedett. Nem úgy ’na most elveszem, ami nekem jár’ stílusban, inkább játékosan, pajkosan. A helyzetet egyáltalán nem éreztem adok-kapok –nak, sokkal inkább a kölcsönös örömszerzés egy másik módjának. Azért, hogy a beszámoló színvonalát túlontúl ne csorbítsam – mindenféle részletezés nélkül, mert arra senki, jóérzésű macsó nem lehet kíváncsi – csak egy mondat ereéig jelzem, hogy a tradicionálisakon kívül nekem is vannak erogén zónáim. Odaadó barátnőm ezt bizonyította. Persze, a legnagyobb-klasszikus szeretgetés az örömszerzés útkeresésének csúcsa volt. A változatosság térben és időben, intenzitásban teljessé tették számomra az illúziót vagy inkább érzést, hogy éppen most szeretkezem egy gyönyörű NŐ-vel. Én biztos nem éreztem különbséget.
    Ismét pihegés következett. Az cirógató utójáték még egy kis habot ’fújt’ a közösen készített tortánkra. Időnként el-elkaptam Nocsi pillantását, elraboltam azt tőle. Az is simogató volt, mint mosolya, mely állandóan ébren tartotta érdeklődésemet.
  • Elszámolás:

    Tiszteletem kenyérre váltható jelét az ágyunk melletti komódon helyeztem el érkezésemkor. Úgy emlékszem, hogy nem ragasztottam oda, de az tény, hogy távozáskor is még ott foglalta a helyet. Bizton állíthatom, nem ez a téma állt a figyelem középpontjában. (Ha mégis odaragasztottam volna, remélem már sikerült Nocsinak legalább leáztatnia! Eddig még nem hívott, hogy menjek a jó francba.)
  • Összkép:

    Húú! Lehet, hogy a beszámolóm nem lett egy „Háború és béke” terjedelmű, de ezt mindenképpen ki akartam írni magamból. Találkozónk kapcsán olyan emlékek kerültek a felszínre, melyek jócskán túlmutatnak a biológiai szükségleteken. A lány, az időbeosztás, a hely, … mind-mind ideális volt számomra. Noémi teljesen levett a lábamról úgy külsőleg, mint hozzáállásával, hogy ennyire el tudott fogadni minden hibámmal és esetlenségemmel. Örülök, hogy meg tudtam látogatni Noémit és ennyi pozitív élménnyel gazdagodtam.
    A napokban tanultam egy új fogalmat : „oximoron”. Utánanéztem a neten a jelentésének, ahol példákkal is próbálták átadni a tartalmát. Több-kevesebb sikerrel fel is fogtam az olvasottakat, de igazán megérteni azt csak Nocsival való találkozásom után sikerült. Egyszerűen csak azért, mert most egy időre monogám „alkalmipár”-kereső lettem.
Happy Massage