• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rég találkoztunk(kétszer valaha), viszont a popója miatt még vissza akartam látogatni, régen ez két perc volt kb és miattam alakult így.
    Az egyeztetésből az elérhetőség könnyű volt. 14:02-kor hívtam, nem vette fel, de visszacsörgött 14:45-kor, hívtam és felvette, ő kezeli a telefont vele beszéltem. Leegyeztettük az időpontot, a 16:00-át, helyet és rózsát. Kérte 20 perccel hamarabb hívjam még. Hang közvetlen, barátságos. Picit halk, de lehet az én készülékemben a hiba.
    Eddig volt könnyű. Odamentem, hamarabb odaértem, 15:40-kor hívtam a cím elől. Kiderült 16:00-kor még nem tudok majd bemenni még olyan 16:30 körül hívjam újra. Oké (, magamban 17:00-re lőttem be a tolerancia szintem, utána irány a könyvhét, aznap nyitott.) Addig egy könyvesboltba be, 16:19-kor megcsörgetett, de csak később vettem észre, 16:29-kor hívtam, kiviharozva a könyvesboltból. Kiderült egyből tud fogadni, visszafutottam a címhez, kapukód és innentől sínen voltam.
  • Megközelítés:

    Nemrég jártam a közelben másoknál, csak Berry egy közelebbi utca és hál Istennek az utca eleje. Metróval a Semmelweisig mentem, át a zebrán és jobbra ő, de balra mentem előbb rózsát váltani egy boltban, hogy pontos rózsával érkezzem. Mikor ott vagyok eljátszottuk a fenti játékot, szóval kb 16:30 lett a 16:00-ból, rohanás be kapukód után, megadott emeleten megadott ajtóhoz mentem, résnyire nyitott ajtó is jelezte hogy ez a jó.
  • Helyszín:

    Csoda: REND. Megtanult Berry rendet tartani, ezt sose hittem volna korábbi talijaink alapján. Bejárati ajtón belépve követtem befelé , közben végig őt néztem, észre se vettem (még ekkor) hogy ez az előszobás rész végig ki van dekorálva tükörrel. Baszott óriási! A tetthely célnak megfelelő kialakítású, alapvetően dugni jön ide az ember mást nem nagyon lehet ott csinálni. Az ágy elfoglalja a szoba nagy részét. Van egy laptop, azt elindítja, pornó, de nem közös pornónézés, egyikünk se nézi, csak hallgatjuk ahogy a pornófilmben is nyögnek meg basznak. Van aki zenére szexxel, nos Berry pornófilmek hangjára szereti ha dugják. Fürdőszoba: kád, és van elhúzható zuhanyfüggöny, olyan jól elhúzta a végébe hogy először azt hittem nincs. Láttam szájvizet, többfélét, kimondottan jó állapotú törülközőt adott, mintha új lett volna. Tusfürdők nem maradtak meg a memóriámban. Láttam egy telót a fürdőszobában, meg egyet nála. Kb egyformák, hasonlóan kicsik, azt hinném buta telók csak telefonálásra, fekete színűek. Egyetlen egy könyv a polcán, valami futással kapcsolatos könyv. Gumik a laptop közelèben, kèznyújtásnyira.
  • Lány külseje:

    Belépsz és ez a vízválasztó. A finomabb lelkületű emberek talán megfordulnak, de aki szereti a jó szexet, vagy alantasabb állat az azonnal érzi Berry kisugárzásán hogy jó helyre jött, a mozdulatai, olyan sub-os engedelmes, jól dugható,szopatható, összhatásában egy tutajos csajszi. Fekete haj, fiatalos külső, vékony test, jó alak. Melltartóban fogad, rövid fekete mini szoknyában és combfixben, hálós combfix. Semmi fogadóruha nincs megbeszélve de ennél jobbat nem vehetett volna fel. Ja és fehéres-szürke tűsarkú cipellő. Van egy tök ugyanilyen neki a folyosón.
  • Action:

    Bemegyek a rèsnyire nyitott ajtón, ès előttem áll, izgató jelensèg, szexi ruhában van így mèg inkább, begerjedve követem ès ott vagyunk a tetthelyen. Azonnal ahogy vennèm le a nadrágomat már Berry elkap, èrzi hogy frissen fürödve illatosan èrkeztem hozzá, mondja is èn is megerősítem, nem is küld el tusolni már kièhezetten ès hevesen bekapja a farkam, majd mondja hogy a virágot előre kèri, elnyúlok èrte, mielőtt odaadnám már nyelves csókolózást kezdemènyez, közben virágok a kezemben, szètválunk ès a kezèbe adom egyesèvel őket, ő a laptop közelèbe teszi ès pornót indít el a laptopon, majd folytatja a szopást, heves, lendületes nagyon jó. Kèzkrèmet vagy valami fehèr krèmmel keni ès úgy szopja.
    Gyorsan rátèrünk jövetelem cèljára, a popóra,gumi fel, mèg tesz ebből a krèmből a fenekèhez èn bedig azonnal betolom... a puncijába, gyorsan èszreveszem ès pontosítok, Berry popója gyorsan tágul ès elnyeli szèpen a farkam, èn az ágy mellett állok, ő az ágyon kipucsít nekem, kèsőbb szemből is dugom a popóját. Majd mondja el kell mennie wcre, okè mondom ès szètválunk.
    Ajtóig követem hogy minèl tovább lássam ès ekkor megpillantok egy rohanó lányt meg mögötte jönni egy mukit, jèèè ezek mi vagyunk tükör van ott szemben!!! Míg várom annyira beindított hogy állva maradtam, gumit is rajtahagytam, kèzzel párszor izgattam magamon várva hogy visszatèrjen. Gyorsan vissza is jött, folytatnánk mèg rákèrdez hogy gumi rajtad? Rá is nèz mondom persze, nem vettem le. Folytatjuk innentől hátulról pózok, van hogy párnát tesz az ágyra, lejön arra hasal èn pedig dugom a popóját, közben dicsèrem is a seggèt, fejben úgy èrzem ott van, csak egyszer mond olyat mintha mèg egy korábbi vendèggel lenne, hogy ingyen dughatom a popóját, ráhagyom nem akarom kizökkenteni, de ezèrt gondolom azt hogy Berryt lehet az enyèmnèl kevesebb virágból is megkapni, milyen hangulata van èpp. Nálam vastagabban fogott a cerkája, de az enyèm is így megèrdemli maximálisan a magasabb rózsát.
    Közben már kutyában vagyunk az ágyon mindketten ès megunhatatlan, legszívesebben egèsz nap dugnám a seggèt, mondom is neki, bírja a mocskosabb szöveget. Vègül hasal èn rajta, valaki hívja felveszi (vègre meg van a telefonos bakancslista Torta69 ha csak rövid időre is), gyorsan lerendezi, megnèzi az időt, mondja van mèg fèl órád, közben a nyakát puszilom, mondom neki jó az illatod, a tièd is mondom neki old spice.
    Befejezèsnek majd arcra ès szájbaèlvezèst szeretnèk, benne van mindenben, az arcra meg a tükör miatt az előszobában szeretnèm ha kielègítene, odamegyünk, gumitól megszabadulok, letèrdel èn állok, ès hogy biztos meglegyen a mèlytorok kezemmel fejèt rátolom a farkamra, nincs ellenère,kènyszerfrancia,mèlytorok alap, Berryvel határ a csillagos èg, az első èlvezès az arcára megy, mondom neki folytassa ès a második kör is arcon èri, szuper ahogy összeèlvezett arccal látom őt tovább szopni. Óriási, szopás közben már hívja a következő, felveszi ès mondja èpp egy nagy faszt szop èppen (Imádom, nyugi mindenkière azt mondaná)A maradèk három kör már szájba èlvezèssel èr vèget, olyan sok fehèr krèmet használ hogy attól már alig látszik a kevèske spermám ötödikre. Kèrdezi közben hogy mikor jövök legközelebb, számom elmentette.
    Mondok neki pár dolgot mi volt règen, mondja ne folytassam mert szerelmes lesz így abbahagyom.
    Vègèn elvisz a fürdőszobába, csapnál ő mossa meg a farkam, eskü mèg szájvizet is önt rá (szerintem az az volt) farkam tiszta, visszamegyünk tetthelyre, öltöznèk, èszreveszi hasnál meg vagyok izzadva, mondja tusoljak le nyugodtan, belefèr. Elmegyek letusolok tisztessègesen, majd öltözès. Cselesen lehúzva hagyom a sliccet, hátha èszreveszi ès beindul ès kapok egy búcsúszopást. Èszreveszi, de azt mondja csak hogy nem húztam fel a sliccem. Okè, ez nem jött be, marad öt. Berrynèl nincs limitálva egyèbkènt. Kapok viszont búcsúcsókolózást az előszobában, szuper csajszi ès ajtón ki.
    Megállapítom hogy ez valami rohadt jó volt, megkaptam a popóját nagyon hosszú ideig, teljesült egy règi álmom. Ès szinte semmit sem változott, ugyanolyan "Berry"-s mint règen. Imádom. Megèrte de nagyon.
  • Elszámolás:

    Korábbi besziknél nevetséges rózsa volt megadva. Az alap még most is rohadt jó, a popó viszont húzós. De: lehet az akkori hangulatában érezte csak így és másnak kisebbet mond majd. Nekem így is nagyon megérte, csak elsőre meglepődtem viszont elhatároztam hogy nem alkuszom bele megadom amit mond és nem hivatkozok a többi beszire.
    Mondanám hogy előre, de közelebb áll az igazsághoz hogy közben, szopás és csókolózás között adtam át.
  • Összkép:

    Rendes volt hozzám a sors, a régi 2 perc popó végre egy hosszú popóvá változott most, és olyan jó volt hogy adom érte a felejthetetlen cimkét. Mondjuk a többször leszopásért is megérdemelné, de a popó miatt kapja. Szinte semmit se változott. Oké, már nem az ajtóban szop le egyből hanem kicsit arrébb, meg már rend van a holmijai közt,és több krémet használ de ezen kívűl hamisítatlan Berry feeling a régi szép időkből, pornóra szexxel, és nem limitálja az élvezést és megy nála a mocskos beszéd is. Ha létezik baszni való dög az ő, tali után is két napig még vele rejszoltam annyira beindított. Maximális pornófeeling amit ő képvisel. (Szerintem már az anyaméhben is pornófilmet nézett.)
Happy Massage