• Abigél

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Abigél felbukkanása óta figyelmem középpontjába került, a kapott beszik nem győztek meg, de valami hajtott....megérzés, nem tudom. Felhivtam. Egy kellemes érett női hang ami nyugodtságával már megfogott, pár ilyenkor szokásos mondat, s megvolt az időpont. Kérésére az adott napon előtte ismét felhivtam, akkor kaptam meg a pontos címet is. Vele beszéltem.
  • Megközelítés:

    Marina part, ez közismert, fizetős parkoló, de mindig van hely. A cím messziről látható, egy a sok most épült, épülő lakóparkok tömbháza. GPS könnyen odavissz, a pontos időben hivhattam.
  • Helyszín:

    A telefonon kapott kapukóddal nyílik a bejárati ajtó, s a lift megkimél a lépcsőzéstől. Hamar bejutottam. A lakás modern, az alkalomra felszerelt, hibátlan, megfelelően ellátva a kellékekkel, fürdőszoba nagy, tiszta, száraz kilépő, a kézbekapott törölköző kellően nedvszívó. A tusfürdők száma elegendő, szájviz kis űvegpohárban,hibátlan. A tetthely szembe a fürdővel, hangulatvilágítás,ami idővel elegendőnek bizonyul. Valami háttér zene, nem zavaró. Szobainas a ruháknak, franciaágy több oldalról körbevett tükrökkel, kinek mi kell.
  • Lány külseje:

    Itt kezdődött a meglepetés ! A pozitív :) Az eddigi leírások nagyon kevés infóval, hiányos szemlélettel ábrázolják,talán mert nem egy pláza cica? Rubensi alkat, de napjaink kereteiben, tökéletesen megfelelnek a megadott adatok. Egy ritka arányos, aranyos kis Hölgy mosolygott rám az ajtó mögül. Ő is meglepetten látta,hogy bámulom, dicsérem, magamban kissé dohogok egy írásra gondolva... És itt még a fogadó szett csak sejteni engedte a valót, mely később vált foghatóvá. Egy szóval, minden plasztikamentes, a maga természetes mivoltában, egy étvágy gerjesztő Hölgy.Csupán pár test diszités(tetkó, henna?) nem tudom, de szeretkezés közben nem zavaró.
    Mikor már nem csak láthattam,hanem érezhettem is, az illata, puha de mégis kemény bőre, szemet gyönyörködtető idomai, egy úgy és ott kerekedő Nő ahogy a nagykönyvben meg van írva. Szép kis pofija, finom füle, nyaka, kezei, ujjai mint egy zenésznek, keblei amint hetykén néznek jobra és balra, pirinykó pocija, izmos combja, de ami mindezt megkoronáza, a lába köze...... Egyszerűen szép. Nem hagyhatom ki formás kemény popsiját sem, van mit szorongatni rajta is.
  • Action:

    A fürdőből kilépve még felöltözve(?) várt, ami mint kiderült egy megköthető pántos melltartó takaró csupán, s mivel kissé lelógott, lent is takart, bugyi gyanánt... Abigél szeret csókolózni, kezdve a füleddel, nyakaddal, mellbimbóddal, s egyre lejebb haladva semmit nem hagy ki. Ha belelendűl, volt szerencsém tapasztalni, akkor bizony felfal, ha nem vigyázol ! Pár szóban az elején tisztáztuk ki mit kedvel, így semmi útmutató nélkűl páratlan kényeztetésben volt részem. Csak látványa, kisugárzása is felspanolt, de az érintése maga volt a gyönyör. Mondhatni erre, müködött a kémia, lehet.
    Szorgalma leginkább a francia terén nyert bizonyosságot, bár tartottam magam, de sokáig nem lehetett. Kölcsönösségre irányuló kérdésemre volt egy kis megingás,nem erőltettem. Mindezekért többszörös kárpotlást nyertem, bekérezkedtem, s Ő a felgumizott hímtagomba lassan, óvatosan beleereszkedett... Szűk volt az elején, de egyre inkább megtalálta a lovaglási pozíciót, ami mint éreztem kedvére kezdett lenni. Már - már kapituláltam,mikor átfordult s főléje kerültem miszibe ! Tud ez a lány, s kezd belejönni, amitől nekem is az egekbe emelkedett a vágyam, amit Abigél hanghatásai csak tetéztek. Merem állitani nem egyedül érkeztem meg.... :)) Sokáig feküdtünk egymáson, egymásban, olyan jó volt, olyan ritka...
    Még az elején mikor csak gusztáltam, izlelgettem kívül, megjegyeztem ide vissza jövök, bár még be sem *mentem*.... Ráhibáztam, valóban finom.
    Mint említettem csupán feküdtünk egymás mellett a megtisztitásunk után, pár ismerkedő mondat, lesz mit folytatni...
    Időm lejárt, ismét egy gyors tús, öltözködés, kéz csók, nyak csók, kebel csók, száj csók, viszlát....
  • Elszámolás:

    A telefonon említettek, semmi extra. Az elején adtam át a tiszteletdijat, ő nevezte így :) Természetesen a kedvenc csokijával megspékelve. Örült neki.
  • Összkép:

    Elcsépelt lenne, ha azt mondanám, találtam egy gyöngyszemet ? Lehet. De hogy szerencsém volt az biztos ! Remélem még láthatom...
Happy Massage