• Sztella23

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetése mindkét nagy oldalon megtalálható. Telefonon hívtam egyből felvette. Hangja és hozzáállása már itt szimpatikus volt. Tájékoztatott a lehetőségekről,( az adatlapon is feltűntetettek) és a virágszálak számáról. Még az napra kaptam időpontot amit pontosan be is tartottam.
  • Megközelítés:

    A ház könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekdéssel. Az Üllői úton a shopmark közelében. Villamos , metró, busz minden a közelben. Én autóval mentem a ház elött több üres parkolót találtam. A parkolás ingyenes!
  • Helyszín:

    A lakás egy tipikus kis panel garzon, tiszta rendezett! A szobában egy masszázspad és egy hatalmas franciaágy van, valamint egy kisebb kanapé a lepakoláshoz. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, több tusfürdő, szájvíz sok tiszta törölköző. Minden igényt kielégítő célnak tökéletesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    Hát itt élből egy idézettel tudnám kezdeni a mondanivalómat: "Földiekkel játszó Égi tünemény" Meglátva egyből ez jutott eszembe. Egy kis selyemköntösben fogadott ami alatt egy picike tanga volt csak. A köntös elég finom anyag ahhoz, hogy egy-egy mozdulatnál meglibbenjen és egyből felkeltse a férfi vágyat! A felöltött képeken valóban Ő szerepel, de a valóságban még sokkal szebb és vonzóbb! Mindenhol feszes tökéletes alakja van, látszik rajta, hogy rengeteg munka van benne. Nagyon nőies formás kis tenyérbe illő cicik gyönyörű hibátlan selymes bőr, és eszméletlenűl kemény feszes kerek popó! Nagyon igényes tiszta finoman frissen borotvált puncival.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után, kicsit beszélgettünk, elmondtam mit szeretnék mindent leegyeztettünk, kértem egy kicsit alaposabb átgyúrást a hátamra és a nyakamra mert eléggé leterhelt a sok munka aminek éreztem negatív hatását. Ezután a megbeszélt virágszálakat átadtam és irány a fürdő. Nagyon siettem vissza mert egyszerűen nem akartam sokáig kihagyni a látványt ami fogadott. Mire visszaértem már csak egy picike tanga volt rajta. Kérte feküdjek fel a padra, ahol kezdetét vette a nagyon alapos és szakszerű masszázs. Ahol kellett ott erősebben ahol nem ott egy átlagos erővel, de semmiképpen nem az a cirógatós legyünk túl rajta vagy kapkodós. Kérdésemre elmondta, hogy tanult masszőz, ezért is sikerülhetett neki megszűntetni a fájdalmaimat.
    Amikor a kezem közelségébe került nem ellenkezett és engedte hogy simogassam. Néhol kicsit csikis de aranyosan nevetve fogadta. Miután végzett egy kicsit még simogatott, és megkért, hogy menjünk át az ágyra a folytatáshoz.
  • Levezetés:

    Itt már nem bírtam volna hasra feküdni, mert közben megkértem, hagy szabadítsam meg utolsó aprócska ruhadarabjától. Ekkor tárult elém gyönyörű kislányos szép sima puncija. Nem bírtam megállni és adtam egy (még csak) puszit rá. Ezután az ágra feküdtem ahol először simogatással kezdett majd bevetette azokat a formás kis ciciket és azzal is végigsimított a fejemtől egészen a már erősen lüktető kőkemény férfiasságomig. Majd visszafelé indulva finom puszikat adott a szerszámra. Incselkedve először csak nyalogatva majd egyre bátrabban a szájába véve kezdte meg áldásos tevékenységét. Kezével rásegítve nagyon ügyesen végezte munkáját miközben én végig simogattam egész testét ahol csak értem. Kedvencem a kerek popó volt. Itt annyira elöntött a vágy, hogy én is meg ízlelhessem finom kis kelyhecskéjét, megkértem folytassuk 69-ben és áldozzunk kicsit a kölcsönösség oltárán. Készségesen eleget tett kérésemnek és már elém is tárult minden mi egy igazi férfiember álma és vágya. Először csak finoman kezdtem nyalogatni azt mondta nagyon tetszik nem szereti ha valaki beront ajtóstol... De aztán ahogy haladtunk az időben belemelegedtünk a dolgokba és kis idő múlva már apró nyögdécseléssel jelezte élvezi ténykedésemet. Bevallom, ez engem annyira lázba hozott, hogy nem bírtam tovább, és jeleztem neki itt a vég. Ekkor kézbe vette az irányítást és ahogy felettem volt a kis cicikre engedte a tár ürítését. Amíg lenyugodtam még kicsit engedte a további nyalakodást. Remélem élvezte. Elővette a már oda készített nedves törlőkendőt, és szépen letakarította magáról, és rólam is tagadhatatlan sikerének nyomait. Még maradt pár percem mielőtt ismét zuhanyozni mentem addig simogattuk egymást és beszélgettünk. Nagyon jó beszélgető partner, érdeklődő, de nem tolakodó. Szinte bármiről lehet vele beszélgetni.
  • Elszámolás:

    Mivel extrái nincsenek csak az van amit vállal is nem vettem igénybe semmit.
  • Összkép:

    Összességében egy nagyon pozitív élménnyel távoztam. Sztella 23 pont olyan lány aki mindig is a vágyam volt. Kicsi de sportos és a kerek popó. (tudom már sokszor leírtam...)
Happy Massage