• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt hívtam, telefonon. A barátnője vette fel, aki tájékoztatott mindenről, vele egyeztettem az időpontot is.
  • Megközelítés:

    BKV-vel mentem, kisebb sétával. A hely egyértelmű, parkolni iszonyat nehéz lehet. A hely nem túl forgalmas, az előttem érkező után pár perccel léptem a lakásba, viszont Natin kívül senkivel nem találkoztam.
  • Helyszín:

    A lakás szép, hangulatos. Többen dolgoznak egyszerre, de ebből csupán minimális, amit észlel a látogató. A szobák között van pici áthallás, de semmi olyan, ami zavaró lenne.
    A szobában volt ágy, fotel a ruháknak, és nagyon szép volt a hangulatvilágítás. Kifejezetten tetszett, hogy a félhomály ellenére is minden látható volt, valamint az ággyal szemben is található egy hatalmas tükör.
  • Lány külseje:

    Egyértelműen Nati van a képeken, viszont érdemes a magasságát is figyelembe venni, mivel élőben picit nagyobb, mint ahogy a képek alapján elképzeltem. Azonban cicik szép nagyok, a popsija is formás, nem lehet kifogása a vendégnek.
    A képein látható fekete bodyban fogadott, amely a masszázs során lekerült róla.
    A hozzáállása 5 csillagos, végig figyelt az igényeimre, ez tetszett benne a legjobban.
  • Erotikus masszázs:

    A programot ezzel kezdtük. Fürdés után hasra feküdtem, majd Nati a nyakamtól a fenekemig átmasszírozott, közben végig beszélgettünk. Maga a masszázs nem volt különleges, tényleg csak a ráhangolódás volt a célja, azonban a végén a benyúlkálásai nagyon érzékiek voltak.
  • Levezetés:

    Kis idő után Nati jelezte, hogy megfordulhatok, és ekkor jött a program fő eleme. Érkezéskor jeleztem neki, hogy kipróbálnám a nyelves popóizgatást vagy a prosztatamasszázst, Nati pedig mindkettőt bemutatta nekem.
    Nati első körben beült a lábaim közé, majd elkezdte nyalogatni, puszilgatni a férfiasságom. A kezeit alig használta, leginkább a golyóimat és a combomat simogatta velük. Miután teljesen merevvé váltam, a makkomtól indulva végig csókolgatott, egészen a popsimig. Első alkalommal részesültem ilyen kényeztetésben, és valami fenomenális volt, hát még az, hogy közben a tükörben láthattam Nati formás fenekét! Egy kis időre vissza feljött franciázni, eközben az ujjával izgatta az ánuszom. Francia közben végig nyögdécselt, nagyon élveztem.
    Gyakorlatilag végig eksztázisban tartott, kérésemre többször lassítva, nehogy hamar véget érjen a kényeztetésem. A vég egyik kezével a férfiasságomon, a másikkal a popsimat izgatva ért el. Rendesen beleszédültem, olyan intenzív orgazmusom volt.
  • Elszámolás:

    Natinak rengeteg extrája van, ebből a popóizgatást és a prosztata masszázst vettem igénybe. Az élmény abszolút megéri, egyedül azt bánom, hogy nem másfél órára mentem hozzá.
  • Összkép:

    Az egyik legintenzívebb erotikus élményem volt Natival. Nagyon élveztem az extráit, a kedvessége és a szakértelme kíválóan párosul.
Happy Massage