• ZOÉ❤️

  • Beküldte:
  • ZOÉ❤️ reagálása

    Drága orroz!
    Oly régóta várt hős vagy, hogy azt szavakba önteni is nehéz.
    Hosszú pályafutásom alatt minden munkával töltött napom keserédesen ért véget az elégedett vendégek után. Napról napra csak kellemes férfiak és bókok lapos felhozatala.. a mi kis pásztoróránk is ugyanolyannak tűnt, mint a többi: csillogó szempár, elégedett sóhajok, remegő hang puhatolózik a búcsú pillanatában, hogy jöhet-e máskor is. Reményvesztetten nyugtáztam a napot. Sehol egy ember aki átlátna bájaimon, aki észrevenné, hogy testi adottságaim arcátlan módon nem szállnak harcba az idő vasfogával. Semmi izgalom, csalódás, botrány.. és jött a beszámoló. Végre egy rátermett pasas aki bele mer állni, az oldalon megbecsült kliensek szavát megcáfolva, a maga -29 ajánlásával, akit nem lehet megtéveszteni amatőr fotókkal, mint hős lovag ki meri mondani amit eddig senki: hogy nem érezte jól magát kevésbé feszes domborulataim láttán! Vagy mégis? Ezt a talányt már az olvasók fantáziájára bízta eme iromány megalkotója..:)

    Köszönöm egy élmény volt!😘😉

  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem, telefonon egyeztettünk, majd meg is erősítettem sms-ben az időpontot.
  • Megközelítés:

    A parkolás maga könnyű volt, fizetős, szerintem mindig van hely a környéken, de érdemes kicsit előbb érkezni.
  • Helyszín:

    Pici, zegzugos lakás a magasföldszinten, a célnak tökéletes. Egyedül fogad, nem is férne el nagyon más az ingatlanban, màrcsak a kialakítása miatt sem.
    A nappaliba toppanunk belépéskor, ami egyúttal előszobaként is funkcionál, majd onnan egy folyosó vezet hátra a fürdőhöz és a hálóhoz, melyek jól felszereltek, a célnak pont megfelelnek.
  • Lány külseje:

    Az előttem szólók beszámolói alapján választottam Zoét, no meg a képek is meggyőzőek voltak.
    Az az igazság, hogy picit másra számítottam. Az arca egyébként átlagos, kedvesnek mondható, viszont ami a cicik és a feneket illeti, a képek (és a korábbi beszámolók) alapján feszesebb verzióra gondoltam.
  • Erotikus masszázs:

    Ágyon fekve történt a masszàzs, közepesen erősen gyúrta végig a hátam, majd a lábaim, egészen a talpamig. Jó élmény volt és abszolút értelmes beszélgetőpartner volt Zoé
  • Levezetés:

    Fordulási engedély megadása után, megízlelhettem a csókjait, melyek tekintetében elég változatos repertoárral rendelkezik.
    Ez ugyanúgy igaz a franciatudására is, nem sieti el, tudja hogyan kell ráhangolódni a másik félre, kissé játékos, elnyújtva a pillanatot, amíg bele nem robban az ember fia a szájába. Ez a rész szuper élmény volt
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, előre odaadtam, illetve letettem, hogy a bizalmi résszel fel se merülhessen semmilyen probléma. A telefonban megbeszéltek szerint természetesen.
  • Összkép:

    Maga az élmény pozitív volt, a képek által sugalltak és a valóság közötti eltérés miatt maradt bennem egy kis hiányérzet.
Happy Massage