• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam Hanna hirdetését és villogott a "telefonnál van, felveszi" jelzés, így rögvest tárcsáztam is. A telefont barátnője, Zoé vette fel, mivel Hanna épp elfoglalt volt. Részletesen és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, helyszínről és a csokor méretéről. Le is fixáltunk egy két órás programot Hannához. Zoé kért, hogy azért egy órával a randi előtt hívjam fel még egyszer a számot megerősítésképpen. Így is történt, ekkor már Hannával beszéltem, mindketten megerősítettük: érvényes a foglalás.
  • Megközelítés:

    Zoétól pontos címet kaptam a telefonban, ill. támpontot is, hogy mit kell figyelni, hogy az ember megtalálja a kaput. Nem bonyolult egyébként, Google Maps is kiadja a címet. Én BKV-val mentem, könnyen megközelíthető a helyszín metróval vagy villamossal egyaránt. Pár perccel korábban érkeztem, de ebből nem volt probléma. A kapu elől telefonáltam Hannának, aki már mondta is a kapukódot és az emeletet / ajtót.
  • Helyszín:

    Új építésű, liftes ház egy tip-top lakásáról van szó. Legalább ketten vannak itt Zoéval, nem tudom, esetleg van-e rajtuk kívül még más hölgy itt. Én senki mással nem találkoztam vendéglátómon kívül, figyelnek a diszkrécióra. A fürdőben abszolút tisztaság fogadott, volt vagy tíz féle tusfürdő ránézésre. Szájvíz is oda volt már készítve kis eldobható poharak társaságában. A Hannától kapott törülköző tiszta, száraz és kellően nagy volt többszöri zuhanyzáshoz is. Abban a szobában, ahol mi voltunk, volt egy szék a ruháknak, ill. egy pult egyéb cuccok lepakolásához. Az ágy melletti tükrök segítik a moziélmény megteremtését. Az ágyban a matrac kissé "hajós", hajlamos együtt mozogni az emberrel, de még nem volt zavaró. Ablakot sajnos nem lehet nyitni, mert a gangra nyílik, viszont van légkondi, amivel kérésemre Hanna csinált egy kis légmozgást nekünk.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel. Az arckitakarástól nem kell félni, bájos arca van Hannának, főleg, mikor az ember mosolyt csal rá :) Fekete fehérnemű-együttesben fogadott, ami már a találkozáskor elindíotta a fantáziámat. De erről majd a következő részben :)
  • Action:

    Csöngetés után kisvártatva nyílt az ajtó, ekkor még vendéglátóm nem volt látható, érthető módon az ajtó mögé húzódott a kíváncsi szemek elől. Belépés után szemem elé tárult teljes valójában Hanna: pici, törékeny testalkatú lány, bájos arccal és éjfekete hajzuhataggal. Hajszínéhez illő fekete fehérneműben fogadott, ami nem sok mindent hagyott a képzeletemre. Bemutatkozás után beinvitált a szobánkba. Itt kérésemre beindította a légkondit, hogy járjon a levegő (ahogy fent is említettem, az ablakot nem lehet nyitni). Átbeszéltük, hogy mit szeretnék, ill. rendeztük a virágszálakat: két órában egyeztünk meg NFVSZ és csók extrákkal. Ezután előre ment mint egyszemélyes felderítő osztag, hogy megnézze, szabad-e a fürdő. Kicsit várni kellett, de aztán el tudtam intézni a tisztálkodást.

    Miután visszaértem, rögtön kérdezte, mit szeretnék. Először egymás testének megismerésére voksoltam, és ezt el is kezdtük megvalósítani, közben a hölgyről is lekerült a textil. Nagyon tetszett, ahogy a mellbimbói reagáltak mind a kézzel, mind a nyelvvel történő érintésemre. Egy pár csók is elcsattant: itt őszintén szólva picit többre számítottam és visszafogottnak éreztem Hannát. Inkább szájába vette a farkam és elég gyors tempóban kezdett bólogatni az ezredesen. Kellemes volt a franciája, bár nekem kicsit túl heves. Számomra jobb érzés a lassú, érzéki francia. Később erre rá is kérdezett, és utána kicsit visszavett a tempóból :) Mielőtt túlságosan hamar végződött volna az első felvonás, megkértem, hogy cseréljünk és én franciáztam neki. Ez volt az egyik kedvenc részem, nagyon szexi volt érezni, látni és hallani a reakcióit, ahogy munkálkodtam. Nem telt bele sok idő és elélvezett, ezzel nekem is nagy örömet okozva.

    Ezután következett a gumihúzás. Először ő volt felül. Lassan, fokozatosan kellett kezdenünk, mert az én nagyobb méretem, ill. az ő szűk puncija megnehezítette a behatolást. Végülis sikerült a művelet és bár nem tövig, de lelkesen meglovagolt. Kicsit összefolynak az események, mert a randink során volt lovagló szemből, háttal, doggy és misszi, a legtöbbet többször is csináltuk, de ha jól rémlik, a második pozi hátulról volt és így lett vége az első menetnek miután az utódok a gumiban kötöttek ki.

    A két forduló között kaptam egy nagyon kellemes, krémes masszázst, miközben jót beszélgettünk. Értelmes és jó beszélgetőpartner, ez maximálisan hozzátett a hangulat oldódásához.

    A második felvonás elemei sem maradtak meg pontosan az emlékezetemben, de volt még egy kölcsönös francia, ahol megint sikerült csúcsra juttatni Hannát, ez szuper volt. Ő is franciázott nekem, többször is, ill. csináltuk felváltva több pozícióban. A méretem végig probléma maradt valamilyen szinten, nem tudtam tövig behatolni, de ennek ellenére (vagy talán pont ezért) nagyon élveztem minden pillanatát. Azért simogatja a férfiember lelkét, amikor egy olyan gyönyörű hölgy, mint Hanna nagynak titulálja a szerszámot :) Végül szemből lett végem, ugyanúgy a gumiba élveztem, ahogy az első menetben. Egyszerűen imádtam a punciját :)

    Ekkor, bár még lett volna fél óránk, úgy éreztem, ez a pont a legjobb lezárása a randinak és elmentem zuhanyozni, majd összekészülődtem és még kaptam egy puszit mielőtt távoztam.
  • Elszámolás:

    Két órát kértem és extraként NFVSZ-t és csókot. Eszerint rendeztük a virágszálakat az elején. Végülis csak másfél órát maradtam. Ez a része rendben van, hiszen Hanna a két órát fenntartotta nekem, én jöttem el hamarabb. Az NFVSZ-re azonban végül nem került sor. Szerintem szimpatikus gesztus lett volna, ha felajánlja a végén, hogy az erre szánt virágszálakat visszaadja. Úgyse fogadtam volna el, hiszen úgy gondolom, megérdemelt egy kis pluszt a hősies kitartásáért mellyel szűk punciját nem féltve állta a farkam ostromát :) A csók teljesült, de úgy éreztem, nem igazán szereti. Lehet, érdemes volna szimpátia alapúvá tenni ezt az extrát, vagy levenni a vállalások közül. Minden más kifogástalan volt.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jó élményekkel távoztam Hannától. Tényleg végig kedves volt velem és leste minden kívánságomat. Annak ellenére, hogy a nagyobb méretem miatt nehézkesen mentek a dolgok, ő mindent beleadott és számomra emiatt nem csorbult az élmény - sőt, meg kell hogy mondjam, hogy fel is izgatott a helyzet. Ha csak másfél órát kérek és extrákat nem, akkor tökéletes lett volna a "virágszál/érték arány" :) Legközelebb így fogok tenni. És talán ez az utóbbi a legfontosabb mondat, mert ebből kiderül, hogy szívesen visszamennék.
Happy Massage