• Rita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már beszéltünk többször, de időpontot sose tudtunk egyeztetni. Délután bóklásztam az oldalon, mikor láttam h online és van szabad időpontja felhívtam és lecsaptam rá.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, könnyű megközelíteni, parkolás is egyszerű és a BKV is.
  • Helyszín:

    Célnak tökéletesen megfelelő kéjlak, felújjított lakás. Minden rendben volt, hangulatos.
  • Lány külseje:

    Röviden bomba, pici féslzem volt a nem ellenőrzött kor kapcsán, de nem csalódtam, sőt. Egy szexi bodiban fogadott, nagyon szép arca van, izgató vastag ajkai, szép nagy szilikoncicivékony derék, pici popsi, szexi combokkal. Arcos képei bizonyos rangtól látható, tökéletesen adja vissza a valóságot. Igazán szexi milf.
  • Action:

    Rendeztük amit rendezni kell, majd elugrottam egy gyors tusolásra. megbeszéltük h barátnős, bújós talit szeretnék, Ő is ezt preferálta. Az ágyon várt, ahol finoman csókolózni kezdtük, igazi, nyelves, érzéki csókok. A melleire kezdtem fókuszálni, oltári volt őket puszilgatni, de a kezem közben a puncijára került és a csiklóját kezdtem izgatni, szépen, finoman nedvesedett. Miótán kiélveztem a melleitt a lába közé keveredtem és lassan nyalni kezdtem a punciját, élvezte nagyon, nedvesedett oltárian ,jöttek a visszajelzések, bíztatott édesen nyögött, de úgy gondolom nem sikerült örömet okoznom. Kérte a farkam, úgy h feltérdeltem és finoman ajkai közé vette. Érzékien, lassan, kihasználva a vastag ajkai okozta élvény és látvány kombót. Kérte h a szájába ne élvezzek, nem is terveztem. Mélytorok extrával éltem így miután kellően nyálas lett a farkam és kemény jópárszor rábukott rendesen, csodálatos volt. Gumit kértem és misszibe kezdtünk, finom szűk puncija volt, és szégyen szemre hamar kivézgett, misszibe csókolt, belenyalt a számba amitől végem lett és teleélvezetm a gumit

    összebújtunk, beszélgettünk, de érezte a farkam újra keményedik, csókolóztunk, izgattam a punciját, ő kézzel afarkam, majd fölém került és franciázni kezdett újra. Nem sokáig kényeztetett, amint kemény lettem gumit kaptam és beleült. Isteni lovaglás volt, éreztem h most vadabb, gyorsabb szexet kíván, és szerintem most sikerült örömet okozni neki, édesen elélvezett majd kutyába fordultunk és húztam magamba. CSodás érzés volt hátulról is dugni, majd a gumiba élveztem újra.

    Kértem egy masszázst, ami masszőröket megszégyenítő volt, hatékony, erős, mégis izgató, érezte h áll a farkam, telefonra nézve mondta h még belefér mégegy, ha szeretném megdugni. Nem kellett kétszer mondani, felraktam a gumit és misszibe szexeltünk, csókolt, szemezett velem, finom szűk nedves punciaj csodás volt megint. GUmit levettem és a hasára élveztem.
  • Elszámolás:

    előre megbeszélt módon, csók és a mélytorok volt extra, de ez benne van a bővebb infóban.
  • Összkép:

    vissza szeretnék jönni, hosszabb programra, masszázzsal és jobban fókuszálni rá, csodás nőt ismertem meg benne, szeretném még látni :)
Happy Massage