• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Bali, de klassz volt újra átélni kicsit! Imádtam, hogy beszélgettünk is közben a humorod pedig még most is mosolyt csal az arcomra. Nagyon örülök, hogy találkoztunk végre újra! Igazán fergeteges órácskát sikerült összehooznunk!
    Ölelünk sokszor Bébivel, és köszönjük szépen a beszit!
    D.

  • Egyeztetés:

    VTR alapon egyeztettem Bébiivel és ő egyeztetett Dórival. Hamar visszajelzett, hogy megfelelő számukra az általam megjelölt időpont.
  • Megközelítés:

    BKK-val jól megközelíthető hely, mert a Honvédkórház közelében van. A villamos tesz le a legközelebb, de a buszok és metró sincs messze; mert max 5 perc sétával ezek is elérhetőek. A parkolás is megoldható, mert vannak szabad helyek.
  • Helyszín:

    Dóri kuckójában voltunk. Én ezt még nem ismertem. 2 szobás lakás egy kisebb és másik nagyobb szobával. A nagyobbik szoba bal oldalt van szembe a zuhanyzós és tiszta fürdőszobával. a bejárattal szembe van egy helyiség és jobb oldalt a fürdő után van a kisebb szoba, ahol egy nagy és kényelmes ágy kapott helyett, mert a nagyobbik szoba kanapéjára lehet pakolni a ruhákat. Apró megjegyzés, hogy ezen kanapén készültek Dóri piros latex ruhás képei.
  • Lány külseje:

    Dóri egy fiatalos nő. Helyes arccal és méretes mellekkel rendelkezik. Lapos has és kecses lábpár. A popsija is elég formás. Fehér melltartóban és fekete tangában nyitott ajtót.
  • Action:

    Megérkezésemkor üdvözöltem Bébit és bemutatkoztam Dórinak. Évekkel ezelőtt láttam már őt, de csak futólag és alig emlékeztem rá. Ő nem ismert meg, de ez nem csoda,. Ugyanakkor kérdezte, hogy nagyjából mikor lehetett az. Én mondtam a paramétereket és akkor mondta, hogy az bizony régen volt. Mikor elkezdtem levenni a ruháimat akkor Dóri mellém lépett és az ingemet ő gombolta ki és vette le rólam. Ő is azok közé a nők közé tartozik akik imádják ezt. A ruhák levétele után mehettem fürdeni. Miután letusoltam irány a kisebbik szoba és ekkor megkérdeztem Dórit, hogy itt készültek-e a képei ő igent mondott és feldobta az ötletet miszerint belebújik abba a piros ruhába. Tetszett a dolog és ekkor ő hátat fordított nekem és kérte vegyem le a melltartóját. Ezt megtett m és ő levette a tangáját és előszedte a rucit. Amíg én előrenyúlva a melleit simogattam. Felhúzta a ruhát és mutatta, hogy az alján van egy kivágás, ezért abban is történhet aktus, de ezt az opciót kihagytuk, mert kicsomagoltam ebből a ruhából őt. Bébiről is levettem a fogadószettet és az ágyon elhelyezkedtünk. Dóri háton fekvésbe került Bébi a melleinél én pedig pár csók kalandoztam dél felé és a lábai közé érkeztem. Bébi a melleinél ténykedett, amíg nyelvmunkát alkalmaztam. Az ujjak bevetése tilos, ezért én ezzel nem próbálkoztam. Intenzív nyelvmunkát alkalmaztam és Bébi segítségével sikerült eljuttatnunk Dórit az orgazmushoz. Pár csók után a lányok helyet cseréltek és most Bébi következett. Dóri kényeztette Bébi ikreit én pedig délen ténykedtem. Intenzíven nyaltam Bébi punciját és Dóri is komolyan foglalkozott a cicikkel és ennek hatására Bébi is elérte az orgazmust. Elfeküdtem az ágyon és a két lány elkezdett felváltva franciázni. Dóri pornós stílust alkalmaz, mert többször is ráköpött. Kétoldalról nyalogatták, majd Bébi fejét irányítottam és kitalálta mire gondolok és rátért a zacsi kényeztetésére. Így csinálták egy darabig, majd gumit húztunk. Dórival kezdtem szemből és az egyik lábát a vállamra vettem és azt imádtam; mialatt Bébi a melleit kényeztette. Dórit oldalra fordítottam és felvettük a Nyuszi-pózt. Bébi velem csókolózott és simogatta a testemet én pedig a cicijeit markolásztam. Váltottunk és Dóri meglovagolt; ezalatt Bébi pedig a számhoz emelte az ikreket. Kicsi szünet jött és újból franciáztak a lányok nekem. Később Dóri 69-be helyezkedett; de ez rövid ideig tartott, mert Bébi gumit húzott és nekem háttal lovagolt meg. Dórival csókolóztam utána Bébi szembe fordult velem és Dóri akkor vele csókolózott. Bébi tovább vágtázott rajtam és én a melleit simogattam. Váltottunk és én az ágy elé álltam. A lányok előttem ültek egymást simogatták és franciáztak végül a négy cicire engedtem az utódokat.
    Ezután Dóri megtörölgetett és Bébi kilibbent a szobából felfrissíteni magát. Dóritól kaptam frissítőt és ekkor Bébi is visszatért a szobába és csevegtünk egy picit. Újabb tusolás követjezett ezúttal Dórival. Rendesen megfürdettük egymást, majd visszamentünk a nagyszobába. Felvettem a gönceimez és a lányok is köznapi ruhát vettek fel. Dóri egy sportosabb összeállítást viselt, ami tetszett nekem és amikor ezt megjegyeztem, akkor egy újabb mosolyt csaltam az arcára. Búcsúcsókok és ölelések végül tipli.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, mert Dóri így kérte. Nála ez az egyik szabály, amit be kell tartani.
  • Összkép:

    Újabb felejthetetlen párost találtam és szerintem ők is a kihagyhatatlanok közé tartoznak. Biztos lesz még ilyen randink. Igazi különlegesség volt velük találkozni.
Happy Massage