• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Köszönöm hogy évek óta ennyire jó kapcsolatot ápolunk ! És egyre izgalmasabb dolgokat szerzel be :D. Imádom
    Csók

  • Egyeztetés:

    Nekem elsőre, jó gyorsan felvette és meg is volt oldva a randi.
  • Megközelítés:

    Kocsival gyorsan, könnyen parkolható. Fizető környezetben.
  • Helyszín:

    Kitűnő adottságú baszod, földszinti lakás kis sötét folyosón.
  • Lány külseje:

    Még mindig tökéletes és a zsánerem, formás cicik, jó popó (dugni való), kitűnő alak.
  • Action:

    Hát 2 órát töltöttem el vele. Megérkezéskor szokott csókkal fogadott, egy nagyon csini csillogós ruciban, ami nagyon gyorsan le is került róla és felkerült rá egy általam vett bőr pánt ruha (pántok, semmit sem takartak). Na jó már nagyon előre is ugrottam, először is a nappaliban kicsit dumáltunk illetve a táskám tartalmát kipakoltam mivel előtte bevásároltam egy pár kis játékot a rosszalkodásokhoz rácsodálkozott rendesen a széles körű repertoáromra. Miket vettem, vittem és mikkel játszottunk azokat majd leírom.
    Nos hát vissz az elejére. Gyorsan elmentem fürdeni és mire vissza értem addigra félig meddig fel is vettem a bőr pántruhát csak a végén kellet segítenem a becsatolásban. Jól megcsodáltam bájos idomait körbeforgott előttem, ezen felül egyből választott egy szőrös farokkal rendelkező fém anál plugot amit kis síkosítóval egyből be is tettünk (nagyon imádata ezt a játékot és nagyon. jól is állt ehhez a szetthez). A nappaliban egy kicsist leheveredtünk simogattuk egymást majd bevonultunk a Baszobába,. Kérdeztem szeretne egy kis pornót nézni plusz hangolódásként és rábólintott. Miközben nézte egyre jobban begerjedt és megbeszéltünk egy nagyon jó kis extra kiegészítőt amit majd össze kell szervezünk egyszer mert mostmár ideje ezt is kipróbálni, ezek utána nagyon beindult és nagyon hamar a finom meleg ajkaji közé keveredtem és úgy franciázott mintha az élete múlna rajta rá is szóltam kicsit óvatosan mert ha így halad nagyon gyorsan végem lessz, illetve kértem tocsogjon a farkam a nyálától, Ezek után áttért a golyóimra és azzal kezdett el játszani illetve ment kicsit lejjebb is és a popsimat kezdte nyalni, megjegyzem nagyon istenien csinálja ezt is, közben az egyik kezével a farkamat fogta és verte szépen lassan.
    Ezek után nem sokkal később kérte, hogy mostmár rakjam be neki mert érezni akarja a farkamat, gumit húztunk és szépen behatoltam a tocsogó lucskos kis pinájába. Itt nem sex vagy kefélés volt hanem keményen baszás, egyszerűen nem tudtam betelni vele és és folyamatosan mondta keményebben. gyorsabban még még, így hát toltam neki emennyire csak lehetett, közben játszani akart a mellemmel és szopta nyalogatta, cicit cicit akarok.
    Kis hölgyike eléggé pihegett, nem sokkal később el is élvezett, így tartottunk egy kis pihenőt. Kaptam az utasítást hozzam be a játékokat amiket hoztam játszunk tovább azokkal is. Fanekéből kikerült a rókafarok és bekerült egy nagyobb anal plug, ezzel egyszerre a puncijába is bekerült egy másik játék, egy két végű anál dildó nagyobbik fele, egy kicsit játszottunk azzal, majd fenekéből kivettük a nagy anal plug és betettük a duplavégű anál dildó másik felét. MIután bekerült ujra rátért a farkamra és elkezdte szopni.
    Kértem tőle feküdjön a hátára és lógass le a fejét mert most a torka következik mert azt akarom megdugni, semmi ellenvetése nem volt, miközben dugom a torkát kisség elkezdtem fojtogatni és nem gondoltam de erre is még jobban beindult.
    Itt kb vége is lett a programunknak mert már lejárt az időm.
    Gyorsan elrepült a 2 órácsaka.
    Közös zuhanyzás és egyszerre távoztunk a helyszínről mert neki is menni kellet tovább intézni a dolgait.
  • Elszámolás:

    Semmi többlet költség nem volt, nála nincs, távozáskor asztalra letettem.
  • Összkép:

    Még mindig nagyon ott van az összkép.
    Nagyon hamar vissza fogok térni.
Happy Massage