• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden olyan simán ment, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Telefont egyből felvették, a jelzett időpont szabad volt. Hamar lezsíroztuk ezt az egészet. Bárcsak mindig így menne.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyű odatalálni. Annyi van csak, hogy a cél állomás egy sétáló utca elején van, úgyhogy egy kis gyaloglást bele kell tervezni mindenképpen.
  • Helyszín:

    Lakás jól berendezett, tiszta és diszkrét. A szoba is teljesen megfelelt a célnak. Matrac, fotel, kanapé, szekrény és tükrök. Kellemes félhomály, relaxációs zene és illatos olajok társaságában várt Amanda.
  • Lány külseje:

    Új a képsorozat, díszesebb a csomagolás, de a tartalom változatlanul kiváló minőséget rejt magában. Amanda nagyon mutatós teremtés. Sportolói múltja lévén olyan idomokat csillogtat meg, amelyek a férfi szemeknek élvezetes látványt jelent. Mozgás kultúrából is jelesre vizsgázott.

    Kerek a popsija. Bármilyen irányból is vizsgáltam, tökéletesen domborodott alulról felülről. Combja izmos, lábfeje kecses. A mellei vékony alkatával arányos méretű, átlagos nagyságú, rugalmas. Jó gének és a sok mozgás ezeket a tökéletes idomokat hozták létre a testén.

    Zöld színű fehérneműt viselt, amely pompás alakját még jobban kihangsúlyozta.

    Amanda egy kedves nő. Finom és nőies stílussal van megáldva, amivel férfiak százait kábítja el hónapról hónapra. Aki volt már nála az pontosan tudja mennyire jó, és rendre visszazarándokol hozzá a folytatás reményében. Én is azt teszem.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsból pontosan annyit kaptam amennyit akartam. Nem akart rám erőltetni negyven percet. Csak annyi ideig ápolgatott, ameddig én azt jónak véltem. Az viszont teljesen szakszerű volt és kellemes érzéssel töltött el, ahogyan nyomkodott. Masszázs alatt kérdezz-feleleket játszottunk. Vidám és érett gondolkodású, rendes nőt ismertem meg a személyében. Nem csak külsejében találtam vonzónak a személyisége is az. Gyorsan eltelt az erre szánt időcske, úgyhogy megfordultam.
  • Levezetés:

    Egyből belevágtunk. Csókolóztunk jó sokat, majd először én kényeztettem őt. Illatos bőrét végig puszilgattam. Melleivel is foglalkoztam, de legtöbb időt az édes puncikájával töltöttem. Bámulatosan szép és kívánatos rés van Amanda alatt. Élmény volt őt nyalni. Ad visszajelzést is bőven, de vannak nonverbális jelek is, amiket olvasva tudtam hogy jó úton haladtam a kívánt cél felé.

    Aztán ő kényeztetett. Jellemzően lágyan csókolta a rudit. Finoman nyalta, szopizta. Barátnős kíváncsisággal kezdett vele ismerkedni. Később is ezzel az érzéki stílussal ápolgatott. Nem vadult be, nem volt pornóba hajló durvulás, vagy közönséges faszcibálás. Csak szenzitív szinten és jó kis lány módjára cselekedett. Kiderült hogy a Mókuska a mogyorókat is szereti, és a makkot is imádja. Őket is gyakran bevonta a játékba.

    Az idő múlását érezve, azért egyre többször begyorsított. Ilyenkor kezei is aktív szerepet kaptak. A célegyenesbe érve az ajkai közé vett és így kisért át a túl oldalra. A másik parton a boldogság várt. Csodálatos élményt és látványt nyújtott ahogyan a szájába élveztem. Nehéz ezt kivitelezni, mert reflexszerűen becsuknám a szemem és csukott szemmel ábrándoznék, de most koncentráltam és nyitott szemmel figyeltem a folyamatokat. Majd kellemes elfáradva ájultam el. Alig bírtam magamhoz térni belőle, olyan piszkosul jó volt.
  • Elszámolás:

    Elején kérdeztem, hogy mikor rendezzük a rezsi hozzájárulást. Azt mondta, hogy ráér a végén is.
  • Összkép:

    Ez egy felejthetetlenül kellemes élmény volt. Amanda érzékisége egy igazi kuriózumnak számít ebben a szakmában. Ebben a hatvan percben úgy éreztem, hogy megállt az idő és teljes kikapcsolódásban volt részem. Testileg – lelkileg felfrissített, feltöltött. Visszavágyom hozzá.
Happy Massage