• Sztella23

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem előző nap, szinte azonnal felvette. Korrektül elmondta a lehetőségeket és a virágszálak számát.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, nem messze található a Shopmarktól. Közvetlenül a ház előtt volt 2-3 szabad parkolóhely ami ingyenes. A címet bejelentkezés után SMS-ben elküldte, GPS a kapu elé visz. Az 50-es villamos gyakorlatilag a ház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    Nagyon nem néztem körül, hiszen nem azért mentem. Nem túl nagy lakás, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő tipikus panel, káddal és zuhanyfüggönnyel. Többféle tusfürdő, szájvíz, száraz törölközök és kilépő. A szobában masszázspad és egy franciaágy is rendelkezésre áll. Van egy kanapé amire le lehet pakolni a ruhákat.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő, sőt! Nagyon szép arca, és gyönyörű finom bársonyos a bőre. Egy fekete köntösben fogadott, ami alatt csak egy tanga volt.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után a masszázspadra feküdtem, ahol egy közepes erősségű teljes test masszázs kaptam. Közben beszélgettünk mindenféléről, mintha már régi ismerősök lennék. Egy idő után megkérdeztem, hogy levehetem-e a köntöst róla, majd javasolta, hogy menjünk át az ágyra és közben megszabadult a nem túl sok ruhájától.
  • Levezetés:

    Az ágyon először ő kezdett el kényeztetni, majd én is viszonoztam a simogatásokat. Kis idő után kérdezte, hogy ki kezdje a franciás kényeztetést. Kértem, hogy kezdje. Neki is látott a farkam ajkaival ápolni. Eközben én gyönyörű formás testét kezdtem bebarangolni. Hamarosan 69-re váltottunk, ahol teljes valójában élvezhettem kívánatos altestét. Ezek után én kényeztettem. Nem nagyon tudtam betelni finom, illatos puncijával, miközben a tenyérnyi cickóit markolásztam. Újabb pozíció váltás után ismét a szájába vette a velem egykorút. Hol finoman, hol intenzívebben szopott, kicsit használva a kezét is. Mivel sajnos extrák nincsenek, így maradt a kézi beteljesülés. Miután lenyugodtam pár darab nedves törlőkendővel letisztogatott. Utána folytattuk a dumálást egymás simogatásával. Az idő rohanása és talán a fáradtságom miatt, nem sikerült a második levezetés, de ez nem Sztellán múlott! Nem baj, majd legközelebb többet alszok előző éjjel.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt rózsacsokor, korrekten a randevú elején leraktam az asztalra.
  • Összkép:

    Egy gyönyörű nagyon szexi csaj, aki mint egy barátnő viselkedik a vendéggel. Összeségében nagyon jól éreztem magam, máskor pihenten fogom meglátogatni. Vigyázzunk rá, mert egy kincs!
Happy Massage