• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

    Az úgy kezdődött, hogy … eldöntöttem, hogy majd egyszerre fogom meglátogatom őket. Egy négykezes ötletét latolgattam a gyönyörűségeket látva. A telefonszámukat ezért jó előre kiírtam magamnak. Most, amikor hívtam őket, váratlanul ért, a hír, hogy a telefonszámuk nem elérhető. Már kezdtem fájdalmasan beletörődni, hogy sajnos lekéstem róluk. Beléptem az oldalra és látom, hogy aktívak, csak időközben volt egy szám csere náluk és ez okozta az alaptalan riadalmat.
  • Megközelítés:

    Taxi a ház sarkáig vitt. Onnan a sétányon csak pár lépést kellett tennem és már ott voltam a bejárati kapujuknál. Üvegajtónál megálltam, felcsengettem, ahogyan azt az ítinerben megkaptam. Vártam, vártam. Csak annyit hallottam, hogy egy automata hang bemondja, hogy „az ajtó nyitva”.
  • Helyszín:

    Nagyobbik szobában egy óriási méretű szivacson zajlottak az események. Egy bőr kanapén is lehetett volna héderezni, de én inkább a matracot preferáltam.

    Fürdőszoba ott volt a közelben. Annak a zuhanyfülkéjében fürödtem le. Tiszta helyiség, meg minden oké is volt, csak a páraelszívó már nem a legtökéletesebben teszi a dolgát. Kezd megfáradni a motorja.

    Volt néhány felbontott tusfürdős flakon, és szájvíz is, de én akkor a sajátom utazókészletemet használtam.
  • Lány külseje:

    https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237880&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Lina

    https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237027&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Evelin

    Lina és Evelyn. Mindketten nőies idomokkal bőven megáldott szexi dámák. Kerekedik a csípőjük rendesen, méretesek a popóik, de a legszebbnek a hatalmas melleiket találtam. Méretben túlcsordult a teremtő jó szándéka. Adott nekik bőséggel a szexi idomokból. Cici-és popsifanok nagy örömére.

    Arcaik csak a diszkréció megőrzése miatt vannak kitakarva. Helyes nők mindketten. Bájos mosollyal és csábító szemekkel rendelkeznek. Kerekded formájuk miatt olyan kellemes rájuk nézni. Fiatalítja és érzékivé teszi őket. Melegséget és kedvességet sugároznak az egész megjelenésükkel. Vastag ajkaik pedig erotikus relikviák, amiket olyan szívesen dédelgettem magamhoz, amíg náluk vendégeskedtem. Ápoltságuk nem csak az arcukra terjedt ki, hanem az egész testükre érvényes. Nagyon céltudatosan és igényesen karbantartják a munkaeszközeiket.

    Lina egyszínű csipkés bodyban fogadott. Olyan, alul összecsatolhatós szexi fehérneműben. Merész dekoltázzsal és állandóan bújós magatartással hamar megszerette magát velem.

    Evelyn kétrészes együttesben várt. Az a textil nem sokáig takargatta az idomait. Amint a szobába maradtunk egyből megszabadult tőlük. Az én nagy örömömre.

    Az első percekben kiderült, hogy a csábítás két nagy mágusával leszek majd összezárva egy jó órára. Mozdulataikból és szavaikból csak úgy sütött az erotika. Minden olyan mámorosan szépen indult és idilli is maradt
  • Erotikus masszázs:

    A program alakításában nagy rugalmasságot tanúsítottak. Most valahogy nem ragaszkodtam a masszázs klasszikusan értelmezhető részéhez. Egy kis ízelítő után, kértem, hogy inkább hagy én kényeztessem valamelyikőjüket, ha lehet. Lina lett a kiválasztott. Erotika oltáránál ő teste lett elsőnek feláldozva. Nagy mellekkel többet kell foglalkozni, már csak a nagy felületük miatt is Mindenfelé csókoltam puszilgattam, de legfőképp melleinél és a puncijánál ténykedtem. Kellet egy kis idő mire ráéreztem arra, hogy mit és hogyan szeret. Onnan viszont már simán ment minden. Az orgazmusához közeledve a fejemre fogott és intenzív mozdulatokkal kevert a számon. Mutatta a ritmust és az erőt. Hangosan nyögések és kis remegés jelezte, hogy jó volt neki. Udvariasan megköszönte és elengedte a hajamat.
  • Levezetés:

    Amíg Lina akklimatizálódott, addig én elkezdtem ismerkedni Evelyn erogén zónáival. Vele is jól alakultak a dolgok. Csodás testével nem bírtam betelni. Abban nem vagyok 1oo százalékig biztos, hogy nála is megtaláltam a helyes kódot, de azért eléggé jól éreztük magunkat.

    Csókolózásban egyformán jól teljesítettek. Párnázott ajkaik nem csak forró csókokat leheltek az én számra, hanem szenvedélyes nyelvi köröket is levezényeltek. Felváltva is smároltunk, azok voltak a legizgalmasabb percek. Közben rendre a kezem ügyébe keveredtek a melleik. Jól megmarkolásztam azokat. Cickóik formájában, súlyában, mozgásában már éreztem definiálható különbséget a két lány között. Nagyszerű élmény volt ezt így megtapasztalni. Új értelmet kapott a „bőség zavara” kifejezés.

    A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát. Többnyire egymás után mutatták be a szerteágazó orális tudásukat, de nem jöttek zavarba, ha a váltásnál egy kicsit ők is összeértek. A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig mindent finomságot bemutattak nekem.

    Becsuktam a szemem és kértem, hogy csak egyikőjük kényeztessen, szólóban. Csak azért, hogy hátha eltalálom, hogy melyikük volt az. Ez a játék nagyon szórakoztató volt. Élvezettel és átéléssel csinálták. Trükköztek is hogy hátha megtévesztenek. A találati arányom így is jobb volt, mint az eddigi sok éves próbálkozásom a lottó számokkal.

    Finálét már duóban nyomták le. Ellentmondást nem tűrve vittek a cél felé. Ennek köszönhetően elég váratlanul és hangosat élveztem. Ez azt hiszem tetszett nekik. Felváltva cumizták ki a mixturámat, majd mikor kifogyott a életforrás gondosan megtisztogatták magukat és engem is.
  • Elszámolás:

    Nem szokványos amit kértek, de az élmény sem hétköznapi volt amiben részesítettek. Utólag lett átadva. Megköszönték.
  • Összkép:

    Corvin két szexi tündérkéjének vendégszeretét sokáig emlékemben őrzöm. Sok-sok pajzán dolgon túl menőleg, angyali törődést és milliónyi kedvességet kaptam tőlük.
Happy Massage