• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, majd vtr-en megerősítettem a randit.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, a parkolás a környező utcákban megoldható, de fizetős.
  • Helyszín:

    Nem régen épülhetett ház, a lakás belülről teljesen rendben van, fürdő, baba szoba a célnak tökéletesen megfelelt. Rend tisztaság van mindenhol. Többen vannak a lakásban ,de a diszkréció maximális.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, tényleg vékony leányzó Zoe. Nem az csont kollekció, csak vékony, az alkatából adódóan a mellei is kicsik, de viszont a bimbok a játékra jól reagálnak. Feszes finom bőre van és nagyon jó illatú. Az arc kitakarástól nem kell félni, az alkatához méltó vékony arca van, nagyon szép csillogó, párduc szemekkel. A feneke fenomenális pláne hátulról. A képen látható türkiz színű szettben fogadott.
  • Action:

    A bejutás a szokásos rend szerint, telefon, kód, lift, emelet ,ajtó nyitás, az ajtó mögött a vendéglátó. Amikor beléptem olyan félhomály volt a folyóson , majd mikor bemutatkoztunk egymásnak Zoe felkapcsolta a világítást és megkérdezte megfelel-e a nekem, na erre csak annyit tudtam mondani innen már traktorral is nehéz lenne elvontatni. Ekkor még szebben mosolygot mint előtte, na innentől kezdve meg volt alapozva a randi hangulata. Olyan érzésem volt mintha egy régi exem-nél lennék vendégségben, de igazán nem is tudjuk ,hogy annak idején miért szakítottunk, és ott folytatjuk ahol abba hagytuk. Csak annyi változott ,hogy most a szex elött elmentem fürödni, mert annak idején még az sem érdekelt ha izzadtak voltunk. A szobába való visszatérésem után megbeszéltük a lehetőségeket, és mivel vtr-en jelentkeztem be volt egy bonuszom, amit ki is használtam. Mind ketten az ágyra térdeltünk és elkezdtük egymást simogatni, majd a kis bestia egyszer csak hátat fordított nekem és a fenekét feltolva az ágyra feküdt, na ezt nem kellett volna.......illetve igen is kellet, mert nagyon is tisztában van az igazi vonz erejében, hát ez a fenék ahogy szokták mondani megér egy misét. Nem is tétlenkedtem azonnal elkezdtem simogatni a kezeimmel, csak az volt a baj ,hogy a jó isten nekem csak két kezet adott, pedig itt azt hiszem most szerettem volna Siva istennő lenni akinek 4-6-8- .....keze van. Azért be osztottam ezt a kettő és nem csak a fenekét ,de a hátát, ciciket is kezelésbe vettem. Amikor felegyenesedett, puszilgattam a nyakát ,vállát és csókot váltottunk, na meg a fenekét a rudamhoz dörzsölte, én meg a cicijein és a combjain élvezkedtem. Persze menet közben kicsomagoltam a falatnyi ruháiból. Ja még egy dolgot elfelejtettem megemlíteni a fenekével tud olyan is csinálni mint a brazil szamba táncosok, rezegteti a farpofákat rendesen, na gondoltam megpróbálom ,hátha én is tudok beszélni velük mint Piedone és közelebb hajoltam hozzájuk, ha nem is értettem mit mondanak, de a gondolataikat ki találtam és elkezdtem puszilgatni őket, ami igen csak jól eset nekik, na meg persze nekem is. Mivel eddigre már igen csak harckészültségbe kerültem elérkezettnek láttam az időm egy kis nyelv leckének, és mivel most van az érettségi időszak gondoltam csináljunk egy francia nyelv vizsgát. Előre bocsájtom csillagos ötösre****** vizsgázott. Ugye ha valaki látja az osztályzatot abból még nem derül ki mit is tud valójában ötös ötös ,de van közötte különbség.
    Meg próbálom kifejteni , az elején érzéki lassú nyalakodás, a golyóktól, zacsitól indul és fokozatosan halad a rúd végéig, aztán a makkot nyalogatja és közben a párduc szemekkel a szemedbe néz, na és mit lát rajtad, hát azt ,hogy majd meg örülsz ,hogy végre bekapja a farkadat, de nem, még húzza az agyadat, pedig legszívesebben meg fognád a fejét és ............na azt, de ahogy meg látod a törékeny teremtést inkább hagyod és élvezed ezerrel. Sokan azt gondolják ezt már nem lehet überelni, de lehet ,mert úgy helyezkedik ,hogy a fenekét és a puncusát elért a kezeddel, ezt amit leírok NE KÉRJE SENKI SZÁMON RAJTA, MERT AZ ADATLAPJÁN NEM SZEREPEL, közben a kezemmel finoman köröztem a puncusán előbb a csiklón ,majd a bejáraton és szép óvatosan az ujjamat is bevetettem amit úgy vettem észre ő is nagyon élvezett, mert amilyen gyorsan mozgattam az ujjamat olyan ütemben járt a farkamon és itt jön a lényeg nála a mélytorok tényleg mélytorok, úgy lenyelte a farkamat ,mint kacsa a nokedlid. Ezt a mutatványt nem csak egyszer csinálta, hát megnem mondom mennyiszer, de jól bírtam és élveztem........huhu. Aztán éreztem ebből baj lesz és idő elött elmegyek, amit még nem szerettem volna mert még a puncusa szorítást nem is élveztem. Ebből a helyzetből egy menekülési útvonal ált rendelkezésre mégpedig ha gumit kérek, éltem is a lehetőséggel és gumit kértem, egy kis időt nyertem. Azért ez se legyen egyszerű a gumit a szájával helyezte a rudamra, hát igen türtőztetni kellet magamat, de sikerült. Itt felsem merült milyen póz legyen, mivel én el volt terülve mint a nagy alföld, egyből bele ült hát kívánni se lehetet volna jóbbat. Rám borult én fogtam a fenekét és mint akinek az élete múlna rajta hatalmas vágtába kezdett, mivel ezt ki szerettem volna élvezni és hogy bírjam még néha megállítottam és én diktáltam a tempót, ilyenkor a cicijeit szoptam, fogtam, majd megint hagytam tempózni, volt itt guggolva vágtázás, aztán megint rám borult, csattogtunk rendesen, néha csókot váltottunk, aztán ezeket a pózókat váltogattuk. Lett volna még elképzelésem ,de ez sajnos csak a képzeletemben maradt meg. Mivel vékony kis leányzó, szűk pucussal, itt már nem bírtam tovább és a gumiba élveztem és itt volt az amit nagyon kevés leányzó tesz meg, nem ugrott le rólam mindjárt, hanem még puszilgatott mindenhol ahol elért és hagyta a szerszámot lenyugodni, amikor már érezni lehetett ,hogy ernyed a rúd akkor szállt le rólam ezért megint csak 5****. Jött a tisztogatás és utána kedvesen hozzám bujt és puszilgatott. Erre mit lehet adni 5***. Mivel az egy órát igen csak kimaszkoltuk kb. 20- percem maradt, és igen csak kimerültem, így a hátralévő időt beszélgetéssel töltöttük ki.
  • Elszámolás:

    A telefonos megbeszélésnél mikor az időpontot egyeztetünk, mivel megerősítő sms-t kért mondtam ha lehet küldenék vtr-t,erre kedvesen mondja azzal még jobban is járok, mert akkor egy extra ajándékba van. Maximálisan vendég centrikus. Minden a megbeszéltek szerint, később sem változott.
  • Összkép:

    Szép arcú, mosolygos, szép szemű, vékony formás leányzó, különösen a popó. Határtalan kedvesség, igazi barátnő, de a akcióban minden bele ad. Azt hiszed mivel vékony vigyázni kell rá, mert még eltörőd de nem, csak azt nézi neked hogy jó. Vagy inkább úgy jellemezném olyan barátnő aki mindenre hajlandó neked csakhogy megtartson. A mélytorok na az mélytorok. Még azt gondolom van egypár dolog amit kiszeretnék vele próbálni. A címkékbe még beletenném csodás haj, nagyon kezdeményező, érdekes beszélgető partner ,csókos száj.
Happy Massage