• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régen itt is hirdetett, már csak a másik oldalon, pedig abszolút ide való lenne minden téren. WhatsApp-on írtam rá reggel, még 8 előtt, ezt a fajta kommunikációt preferálja, ezt most tisztáztuk is, jövőben csak így :) Bár a hirdetése inaktív volt, pár percen belül válaszolt, hogy 10-től tudna fogadni fél vagy egy órára. Persze, hogy egy órára mentem. Később, a lakásban mondta, hogy nem tervezett most vendéget fogadni, de mivel pont raert, mégis fogadott. Korábban már voltam nála, így telefonos egyeztetésre nem volt szükség. A biztonság kedvéért azért rákérdeztem az aktuális címre és rózsákra, amik nem változtak a legutóbbi talalkozasunk óta.
  • Megközelítés:

    BKV-rol nem nagyon tudok nyilatkozni, valami villamos jár a közelben, talán azzal lehet érdemes. Autóval egyszerű, mindig van parkoló, GPS odatalal, parkolás fizetős. Pár perccel a megbeszélt időpont előtt ott voltam, hívtam, ahol a kapucsengő és emelet/ajtó infókat meg is kaptam, és már mentem is fel a lifttel a közepesen sokadik emeletre. A ház amúgy diszkrét, nincs portás vagy ilyesmi, és a forgalom sem nagy.
  • Helyszín:

    A lakást kicsi, de egyedül használja, így a célnak tökéletesen megfelelő. Kicsit át lett rendezve a legutóbbi óta, de a szokásos matrac a földön, és kis hangulati kiegészítők még megvannak. Fürdőben zuhany, 2-3 felé tusfürdő, szajviz, műanyag poharak. Kérdezte, hogy szeretnék-e zuhanyozni, mondtam, hogy ha ő szeretné, akkor letusolok gyorsan, de indulás előtt tisztességesen lezuhanyoztam. Mivel nem kételkedett, így nem éltem az első zuhany lehetőségével.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, még szebb, mint amire emlékeztem, pedig szép emlékeim voltak. Fekete fehérneműben fogadott, mondtam is neki, hogy akartam is mondani a telefonban, hogy nem feltétlen kell meztelenül várnia, de úgy látszik, kitalálta a gondolataim. Jól állt neki, én meg csodáltam a látványt, amíg ledobaltam a ruháimat egy székre. Jó érzések kerítettek haralmukba, néztem kedves mosolyát, és éreztem, szép óra elé nézek. A külső addotságait már megírtam én is és más is többször, talán most szolizott vagy napozott valahol egy kicsit, ami (bár fehér bőr párti vagyok) kifejezetten jól állt neki. Ahogy a matracra helyezkedtem, ő is megszabadult a ruhaktol.
  • Erotikus masszázs:

    A tatamin terdelve ölelést és csókot kaptam, ami nagyon jól esett, de egy perc után erőt vettem magamon, és szóltam, hogy most ki nem hagyom a masszázst, legalább egy kicsit. Hasra feküdtem, ő pedig a korábban megmelegitett masszázs olajjal elkezdte a hátam masszírozni. Először kézzel, ami kellő erősségű, jól eső, majd bekente testét, és csuszkalni kezdett a hátamon. Ezt az érzést nem lehet leírni, ezt át kell élni. Magamon is meglepodtem, de egész jót beszélgettünk, miután megbeszéltük, hogy mindketten inkább introvertalt típusok vagyunk :D egyeztettük, azt a pár infót, amire emlékeztünk a legutóbbi beszélgetésünkbol, és új témákat is érintettunk, miközben a hátamon csuszkalt. Aztán egy idő után atadtam magam az érzésnek, és csendben folytattuk a dolgot. Még a lábaimat is atgyurta kicsit kézzel, aztán fordultam és így kezdett csuszkalni rajtam. Ez valami földön túli élmény, és így már én is aktívan tudtam simogatni, csókolni, ahol csak értem.
  • Levezetés:

    Valahol ide lehetne behuzni a halvány vonalat a masszázs és a kényeztetés közé. Egyik pillanatban lecsúszott a lábaim közé és franciás kényeztetësbe kezdett. Olykor szájjal, olykor kézzel. Nem bírtam, felületem és csókoltam, simogattam mindenhol. Javasolta, hogy fekudjunk egymás mellé, és így kenyeztettuk egymást kézzel, közben osszebujva. Egy idő után én csúsztam le és szájjal is kényeztetni kezdtem, miközben ő csukott szemmel feküdt. Nem tudok minden mozzanatot leírni, de szerintem mindenki, aki ezt olvassa érzi, hogy fantasztikus élmény volt az elejétől a végéig. Teljesen elvarazsolodtam, atszellemultem, mint egy hülye tini gyerek :D Nem gondolom, hogy én a csúcsra tudtam juttatni, bár azt mondta, de nem vagyok naiv :) ha mégis, örülök, ha nem, akkor is úgy gondolom, hogy jól érezte magát. A végén a szájában lett végem, aztán mozdulni sem bírtam. Mondta is, hogy ha gondolom, pihenjek még, addig ő letusol. Közben nem néztem az órát, 10 perccel túlléptem az egy órát, de elnézte nekem.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, az adatlapon leirtakat vállalja, de az élmény sokkal több annál. Mindig előre szoktam adni a rózsákat, de most elfelejtettem, nem szólt miatta, aztán majdnem a végén is elfelejtettem, aztán zuhany után beugrott, hogy hol vagyok, és gyorsan elokerestem a megfelelő számú rózsát.
  • Összkép:

    Néhányszor voltam már nála, mindig jól éreztem magam, de a mai túltett az összesen. Talán a jövőben nem is kellene máshova mennem, csak hozzá.
Happy Massage