• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elözö nap viberen kerestem . Sajna nem válaszolt. Mai nap viszont rám irt viberen és mikor mindent lebeszéltünk bejelentkeztem vtren. Ma nagyon könnyen zajlott az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Mivel mindig kocsival megyek ezért a tömegközlekedésröl nem tudok sokat irni viszont mivel egy busz után mentem valahol a közelbe biztos van egy megállo. Gps viszont pontosan odavissz a cimre. Parkolás fizetös de nem horibilis összeg.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta rendezett. Egyedül fogadtak nem átjároház. Mindennek van hely hogy ne kelljen a földre rakni a holmid 😄 Fürdöbe sok tusfürdö és szájviz. Szoval minden adott egy zavartalan randihoz.
  • Lány külseje:

    Nykol egy nagyon dögös vékony nö formás cicikkel és tini restel . Nekem nagyon bejött az arca is . Szoval minden rendben éreztem. A képeiböl van fent böven ugyhogy lehet informálodni.
  • Action:

    Megérkezésem után kedvesen elbeszélgettünk mit is szeretnék. Ezután levetköztem és irány a tisztálkodo helység. Mire elkészültem adigra Nykol az àgyon várt meztelenül. Mivel szeretem én kezdeni a kényeztetést ezért nyomban nekiestem . Kicsit simogatam kényeztettem a felsö testét és a ciciket de már nagyon vártam hogy a punciját nyalhassam ugyhogy dél felé vettem az irányt. Nagyon szük és formás a puncija . Nagyon sokáig kényeztettem . Egészen adig mig el nem élvezett. Megköszönte majd helyet cseréltünk és már a szájába is voltam . Fergetegesen jo franciát kaptam ami átalakult egy idö után 69 be, mivel nagyon bejött a puncija. Megkérdezte hogy jöhet e a gumi . Persze hogy jöhetett alig vártam hogy benne lehesek. Lovaglással kezdett miközben én a melleit nyalogattam puszilgattam. Ezután kéresemre jött a misszi. Nagyon dögös a látvány igy is . De ezután kértem hogy kutyusba folytassuk. Na ez mindent vitt . Pici fenék szoros punci. Igy is élvezkedtem majd jött a mondat hogy átraknám e a popsijába . Persze hogy igen. Szoval bekerültem egy még szükebb helyre a puncinál . Többször voltam azon a ponton hogy elövöm az utodokat de birtam mert nfvszel akartam befejezni. Ugyhogy popsibol ki . Kis tisztogatás után szájába vett Nykol és addig nem engedett mig bele nem élveztem. Ezután hallottam hogy fürdöbe megy de nagyon messziröl mert hatalmas élvezés volt és még nagyon nem voltam magamnál. Mikor visszajött letörölgetett. Ezután beszélgetünk picit majd elmentem zuhanyozni hátha tudok egy másodikat produkálni de sajna mindig rá kell jönnöm hogy egy lövetü vagyok igy 50 felé. Szoval bucsuzkodás majd irány vissza a hétköznapokba.
  • Elszámolás:

    Mivel elsönek voltam Nykolnál kérxeztem az elején hogy rendezúk e de kinézte belölem a normális férfit ugyhogy azt mondta majd a végén . Nagyon korekt és jofej szolgáltato.
  • Összkép:

    Nagyon jo érzésekkel jöttem el. Elsönek voltam de mintha évek ota ismernénk egymást. Nagyon jot szexeltünk. Nagyon korekt szolgáltato. Nekem nagyon megérte megismerni Nykolt. Csak legközelebb eszembe tartom a korom meg a képeségeim és rövidebb idöre megyek. Amit meg is beszéltünk.😁
Happy Massage