• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk reggel, mert sajnos nem tudtam telefonálni. a VTR opciót amúgy is jobban szeretem.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyen megtalálható a cím. Parkolóhelyet találtam pár percre a tömbháztól, majdnem szemben.
  • Helyszín:

    Garzon lakás, ami teljesen megfelel a célra. Fürdő jól felszerelt , minden található benne ami kellhet.
  • Lány külseje:

    Lotti friss képekkel hirdet. Pár éve már voltam nála, így emlékeztem rá. Kedves, mosolygós, mindig vidám lány, a kék szemei mindig ugyanolyan igézőek.
  • Action:

    Egy órára mentem, és az elején megbeszéltük mit is szeretnék. Fürdés után a fürdőszobából az ágyhoz vettem az irányt, ahol már meztelenül fogadott.
    Mellé feküdtem és csókolózás mellett elkezdtem felderíteni. Kezdeményező volt, de a tempót én diktáltam. Csókot tekintve nagyon érzéki, nyelves csókról beszélünk, nem egyszerű puszikról. Egy idő után elkezdett egyre lejjebb haladni, és szájával vett kezelésbe.
    Isteni volt a francia, de még jobb volt ahogy helyezkedett.
    Kicsit oldalas hogy oda tudják férni a cicikhez , és a popsit is ugyanúgy tudjam simogatni. Jó technikai, gyönyörű látvány, minden kézközelben, mi kellhet még.

    Amikor már kellően jól éreztem magam gumit kértem. Eredetileg az volt a tervem hogy csak egy óra összebújós franciás programra megyek, de meggondoltam magam közben. Klasszikus Misszionáriusba csapatunk át, és nem is szerettem volna másba átváltani, amikor már közel voltam jeleztem hogy a gyönyörű cicikre fogok elmenni.

    Szünetben felajánlott egy masszázst amit elfogadtam. Meglepően felfrissítő volt a masszázs, nem számítottam ilyen kellemes meglepetésre, a lábamat nagyon jól átmasszírozta, és szükségem is volt rá.

    Második menet az kétséges volt , egy kis csókolózásos kézimunkás kivégzést kértem, de jeleztem hogy lehet nem fog menni másodszorra. Lotti mosolyogva mondta hogy nála nem szokott csalódás lenni, és így is történt :) nagyjából 2-3 perc után már tudtam hogy nem lesz probléma a második körrel sem, így kértem hogy üljünk fel hogy jobban szájba tudjam venni a ciciket .
    Ígéretét betartotta, ahogy kértem kivégzett kézzel miközben a melleit nyalogattam.

    Ezután kicsit beszélgettünk, majd fürdés, öltözés után a dolgokra indultam.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem (én így szeretem), nem vettem igénybe extrát, minden úgy alakult ahogy megbeszéltük.
  • Összkép:

    Korábban már találkoztunk, így emlékeztem rá. Nem változott azóta, ugyanolyan vidám, és most is ugyanolyan mosollyal távoztam mint korábban. Remélem negy ajánlást fogok tőle kapni.
Happy Massage