• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. A képe zölden világított, rögtön felvette. Nagyon kedves volt. Sajnos már csak 1 szabad időpontja volt. Egy órát szerettem volna, de mivel 20 percem volt odaérni Angyalföldről Újbudára csak félóra lett belőle.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Mivel nem vagyok budapesti kissé mókás volt, "picit" bele is futottam.
  • Helyszín:

    Új èpítésű társasház. A lakásban több hölgy is rendel. Volt más vendég, de nem találkoztam vele, ügyelnek a diszkrécióra. A fürdőszobában zuhanyzó, több tusfürdő, szájvíz, papirpohar. Egy ici-picit az én ízlésemnek már rumlis volt, de ezt betudom annak, hogy a nap végénél jártunk. Tiszta törülközőt kézbe kaptam. A találkozó helye egy kis szoba(sötètítv), franciaággyal. Egyik falon ès talán a szekrényen is tükör.
  • Lány külseje:

    Fekete tangában ès melltartóban fogadott, a kèpeken szereplő hölgy. Bomba fenèk, nagyon vèkony lány, de nem az anorexiás, hanem a teen fajta. Pici mellek, jól reagáló kemény bimbókkal. Vègig mosolygós, kellően húsos ajkak. Szépen vàgott, csini arc. Fekete hosszú haja egy csattal volt felfogja. Kiemelném a gyönyörű hátát. Nekem ez egy nagy fetisem. Imádom, ahogy az izmok és lapockák táncolnak, miközben èppen mással foglalatoskodik a partner. Tetoválás adatlap szerint van, de őszintén szólva én nem emlèkszem, hogy láttam-e.
  • Action:

    Mint egy viharvert kutya érkezem az ajtóhoz a futás miatt. Kicsit a bejutásnál még szerencsétlenkedtem, de ez abszolút az én hibám miatt. Az ajtó mögött találtam meg leendő partnerem. A szemem függőlegesen elkezdett jojózni fenèk-arc-fenék-arc. Egy régi beteljesületlen gimis szerelemre emlèkeztetett.

    Zoé végig borzasztóan kedves volt, mindig a kedvemet leste. Totálisan vendégcentrikus. Szerény tapasztalattal rendelkezem kurtizánik terén, de ez a lány viszi a prímet. Kötelező köröket abszolváltam ( a zuhanyzó ajtóval ismét sikerült balfaszoskodnom). Irány a szoba!

    Zoé zenét indított, és végre elkezdődött, amiért jöttem. Lábszárán ül, közben fenekét tornásztatja, mint más a mellizmát. Kèrdezte, hogy mit szeretek, de mivel elég gátlásos vagyok, csak annyit kèrtem, hogy facsarjon ki. Csókolózni kezdtünk, közben kezem végigjárta gyönyörű nimfa testét. Nyelveink szépen ficánkoltak( nagyon halványan érezni egy kis dohányízt, de nekem nem zavaró). Aztán következtek az orális örömök. Zoè szája szèpen bejárta penisem minden zegét és zugát, közben kézzel a zacsikat is masszírozta. Kèrèsemre teljesen eltüntette a szerszámom. Èn is viszonoztam kedvessègét, ès jól belenyaltam borotvált puncijában. Halkan nyögdécselt, de orgazmusig nem jutattam. Óvszert kèrtem és missziben hatoltam belé. Úriemberhez méltóan fokozatosan növeltem a tempót, ès egyre bátrabban járatam a farkamat. Nem volt tiltakozás, nagyon jól fogadta. Közben kicsit énekelget, ami nekem bejött. Ezután ő került felülre és háromfèle pózban próbáltuk a lovaglást. Amikor guggolva beleült hímtagomba, akkor hirtelen azt hittem itt a végem ès elsülök, de erőt vettem magamon ès ment tovább a vágta. Egy gyors helycsere és már fürge nyúlként hátulról hágtam ezt a drága teremtést. Sajnos közeledett az időnk vège, ezért kèrtem , hogy szájjal adja meg a kegyelemdöfést. Fáradhatatlanul tette is a dolgát, és hatalmas spriccelésel végem lett.

    Lenyugvàs, rendrakás, fürdés, öltözés, búcsuzás.
  • Elszámolás:

    Megbeszèlést követően, előre történt, gördülékenyen. Csókot kèrtem extrakènt.
  • Összkép:

    Borzasztóan sajnálom, hogy csak félórám volt, erre a lányra rá kell szánni az időt. Kicsit jó lett volna beszèlgetni is vele, mert nagyon jófej, vidám csajszi. Mégegyszer kiemelnèm, mennyire vendégcentrikus. Aktus közben bókol neked ( jó nagy mèreted van, jól dugsz), ami tudjuk, hogy valószínűleg kamu, de ahogy ő mondja kicsit azèrt elhiszed. A nap hátralévő idejèben egy letörölhetetlen mosoly maradt az arcomon.

    Ha fogad biztos, hogy megyek mèg!
Happy Massage