• Alina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam, azonnal felvette és tudtunk egyeztetni egy időpontot aznap délelőttre. Elmondta a programjait, illetve az extrák díját, de a lehetőségeket személyesen beszéltük meg. Érkezéskor hívtam, és csöngetni se kellett, a lakásból nyitotta az ajtókat (2 is van).
  • Megközelítés:

    9. kerületben a lágymányosi hídtól nem messze egy új építésű házban rendel. A bejutás - ha nem ismeri az ember a házat - kicsit nehézkes lehet, mert egy labirintussal ér fel, de Alina jól elmagyarázta merre kell menni. Jár a közelben 4 villamos is, de mind a négytől kell pár percet sétálni. A ház előtt fizetős úton lehet megállni, napközben általában könnyű helyet találni.
  • Helyszín:

    Érkezéskor nyitotta az ajtót, de elég sötét fogadott, a lakásban (minimum) 2 szoba van és valószínűleg ketten rendelnek, de a diszkrécióval nem volt gond. Újépítésű ház lévén a lakás is teljesen szép, új állapotú. Fürdőben több tusfürdő közül lehet választani, kilépő tiszta és száraz. A szobában egy szobainasra lehet pakolni, a földön pedig egy matrac van, itt történt minden. A hangulatfényt a sarokban lévő ikea-s állólámpa biztosította, épp elég világosságot adva, hogy minden kivehető legyen. A matrac mellett lévő tükör pedig segített, hogy masszázs közben leskelődhessek, bár egy picit nagyobb/hosszabb tükör elférne, hogy mindent lehessen látni.
  • Lány külseje:

    Képek alapján kicsit másra számítottam, de egy nagyon jó alakú, formás és nagyméretű mellekkel rendelkező csaj nyitott ajtót. Arcát másképp képzeltem, de egész cuki. Egy bőrszínű egyrészes bodyban fogadott. Bőre szép és finom. Összességében nekem nagyon bejött, de egyértelműen a cicik vitték a prímet.
  • Erotikus masszázs:

    Svédmasszázsa nagyon kellemes, teljes testes masszázs. A lábaimtól indult, fenéken át a hátig eljutott majd a kezeim is átmasszírozta. Közben beszélgettünk a masszástanfolyamról és egyéb dolgokról. Egyáltalán nem erős, szóval ha valaki szeretné magát átgyúratni, nem őt ajánlom. A végén benyúlásokkal, simogatással jelezte, hogy mindjárt profilt vált az együttlét. Ezt jó hosszan, talán több percig csinálta, rendkívül jó érzés volt.
  • Levezetés:

    Alapban kézi és szájjal történő kényeztetés van benne, én extraként kértem mélytorkos franciát. Fordulásom után gyorsan levette a body-t és mellém térdelt. Először a golyókat kezdte nyalogatni, majd rátért a farkamra is. Hamar eltűntetett, és egy igazi mélytorkos franciát nyújtott, miközben én simogattam a fenekét és markolásztam a melleit. Elnyújtott kényeztetés volt, de végig lelkesen csinálta, nem érződött rajta, hogy unná/fáradna, és a mélytorkozás sem 5 mp-ig tartott. Néha visszább vett, hogy aztán újból teljesen eltűntessen. Kértem, hogy térjen kicsit vissza a golyókhoz. A vége felé jeleztem, hogy a melleire szeretnék élvezni, amiben partner volt, hanyatt feküdt én pedig fölé térdeltem és a mellein landoltak az utódok. Egész kényeztetés alatt nem húzódott el, egyáltalán nem érződött rajta, hogy csak túl akar lenni rajta, és nagy beleéléssel tevékenykedett.
  • Elszámolás:

    Ahogy említettem, extraként a mélytorkos franciát kértem, ami (mint az összes többi extra) 5 rózsaszál. Az extrával megtoldott alapcsokrot a végén, fürdés után helyeztem a szobában lévő pultra
  • Összkép:

    Nagyon pozitív volt a randi, kedves volt végig, beszélgető és lelkes. A mélytorkos francia szerintem zseni, én még nem éltem át ilyen jó élményt. Pontosan nem tudom mennyi időt voltam, de azt tudom hogy a 48. perc körül váltottunk a végső pozícióba, és még utána mentem fürdeni, szóval az 1 órát kb kitöltöttük, ha nem többet. Fürdés után még beszéltünk egy pár szót a nyaralásainkról. Eddigi legjobb masszázs élményem!
Happy Massage