• Luca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam, amikor elérhető volt. A barátnője vette fel, gyorsan egyeztettünk, bő egy órával később már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Odajutáshoz a BKV-t választottam, szinte a ház előtt tesz le a villamos. A helyszín ismerős, sok lány hirdet a környéken. Érdemes megkérdezni, hogy melyik lépcsőháznál lehet feljutni, ebben volt egy pici kavarodás, de ez az én figyelmetlenségem volt.
  • Helyszín:

    A lakást elvileg ketten használják a barátnőjével, de én nem láttam senkit Lucán kívül. A lakás szép tiszta, a célra teljesen megfelelő. A szoba pici, de az ágy kényelmes, és az egyik sarokban egy tükör is található.
  • Lány külseje:

    Ettől a résztől tartottam a legjobban, azonban Luca ugyanolyan karcsú és feszes testtel rendelkezik, mint a képeken. Az ajtóban egy köntösben várt, ami a szobában hamar lekerült. Szerintem még nem voltam olyan lánynál az oldalról, aki ennyire hű lenne a képeihez élőben.
    A hozzáállása imádnivaló, annak ellenére is, hogy ez volt az első találkozónk, nagyon közvetlen és kedves volt velem.

    A kedvenc részem rajta leginkább a feneke, valamint az arca, egyszerűen lenyűgöző.
  • Action:

    Érkezéskor megbeszéltük a programot, ami neki is tetszett, így szaladtam is a fürdőszobába. Elsőnek leültem mellé, egy picit csacsogtunk és simogattuk egymást, majd elé álltam, és elkezdett franciázni. Nagyon ügyesen csinálja, hol csak a makkot, hol az egész rudat beveszi a szájába, és foglalkozik a golyókkal is. Amit kiemelnék, hogy a kezeit alig használta, inkább a hasam és a combom simogatta közben. Pár perc után gumit adott rám, majd misszionáriusban ért véget (egy picit hamarabb, mint akartam) az első kör. Aranyos volt, ahogy csukott szemmel nyögdécselt alattam, szerintem neki is jó volt a dolog. Az első kör után beszélgettünk picit, meglepetésemre még bókolt is nekem ("amúgy helyes srác vagy"), majd egy kis masszázst kértem, ami kellemesen simogatós volt.

    A második kört szintén franciával kezdtük, majd lovaglóba váltottunk, itt volt pár szájra puszi is. Miután elfáradt, kutyapózra váltottunk, majd összezárt lábakkal az ágyra hasalt, és szeretkeztünk tovább. Nagyon kellemes a puncija, néha még rá is szorított a férfiasságomra vele. Ez a kör már jóval tovább tartott, mint az első, szerintem mindkettőnk örömére. Tempósan pumpáltam, közben nyögdécselt, néha megálltam, hogy a hátát és az arcát puszilgassam. Miután én is kifáradtam, kértem, hogy szájjal és kézzel fejezzük be, Luca pedig dicsérő szavakkal illette a kirobbanó eredményt.

    Végül letöröltük egymást, majd zuhanyoztam, és kis beszélgetés után távoztam.
  • Elszámolás:

    A szájba élvezés extra nála, ezzel most nem éltem. Érkezéskor adtam neki oda a rózsákat, számomra abszolút megérte.
  • Összkép:

    Eszméletlen jó órát töltöttem Lucával, talán az eddigi legjobb hirdetős élményem volt. Imádnivalóan cuki, figyelmes, valamint szép leányzó, hazafelé végig vigyorogtam a villamoson. Nagyon könnyen egymásra hangolódtunk, és amint lehet, újra meg fogom látogatni.
Happy Massage