• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telegramon egyeztetünk újabban. Írok, és válaszol. 11 előtt nem érdemes próbálkozni. Korai időpontot kértem, délután kettőig volt időm, szerencsére még aznapra befértem. Ezen túl egyeztetni nem szoktunk, a címet úgyis tudom.
  • Megközelítés:

    Itt kezdődtek a problémák. Mivel a város másik végéből indultam, csak gépjármű jöhetett szóba. Lánchíd ugye régóta zárva, így maradt az Erzsébet híd. Már várom, mikor festenek oda is biciklisávot, remek lesz! A lényeg, hogy szép nagy dugóba keveredtem, és így sikerült negyedórás késéssel érkeznem. Ezt persze megírtam, Nykol jelezte, hogy vár, siessek. Siettem.
  • Helyszín:

    Ugyanaz mint eddig, de az új olvasóknak leírom, hogy előszoba+konyha egyben, trükkösen leválasztott nagy franciaágy, plusz fürdő/WC. Ennyi a lakás. Hogy a tervező hogy gondolta, hogy itt lakni lehet, azt nem tudom, de randihelyszínnek zseniális. A zuhanykabin ajtaja még mindig beteg, de figyelemmel kezelhető. Tusfürdő, szájvíz, törölköző van.
  • Lány külseje:

    A képek újak, és folyamatosan kerülnek fel (köszi, Nykol!), de van Telegram csatorna is, ínyenceknek Onlyfans.... Én mondjuk azt nem láttam, de a Telegramra naponta/kétnaponta kerül friss kép. Öltözködéssel nem szórakoztunk, én rohantam fürödni, mire kiértem Nykol már Éva-kosztümben várt az ágyon.
  • Action:

    Az idő szorított, a farkam állt, így a zuhany után azonnal Nykol melleire vetettem magam. Szép darabok, aranyosan reagálnak a nyalogatásra. A puncit is megkóstoltam, kicsit bóklásztam arrafelé, de ne legyünk álszentek, Nykolnál ez a dolog rólunk szól, így hamarosan már a szájában voltam. Szépen bólogat, nem vagyok nagy méret, azt simán eltünteti (a mélytorok esetemben nem szokott extra lenni), a környékkel is foglalkozik, ahogy mondani szokás, nem vesztegeti el az időt. Nagyon élveztem, így hamarosan jeleztem, hogy ha így folytatja, telelövöm a száját. Mit mondjak, nem zavartatta magát, eszébe nem jutott lassítani. Utána tisztálkodás, majd jó nagyot röhögtem magamon - ma sem lesz popsi. Ha lett volna eszem, előbb szólok Nykolnak, így meg mivel lassú jármű vagyok, már nem fért bele az időbe - volt próbálkozás szájjal, de azon túl, hogy mindketten megállapítottuk, hogy ha most még lenne plusz fél óránk, még össze is jönne a második menet, de ez nem a mai napon lesz. Így is zuhany nélkül távoztam, szorított az idő.
  • Elszámolás:

    Az órás díjat tettem le (illetve adtam oda) a végén, értéke a bővebb infóban elérhető.
  • Összkép:

    A múltkorihoz képest rövidebb idő, kevesebb ismerkedés/beszélgetés, de mégis sokkal oldottabb hangulat, és egy nagyon-nagyon jó orgazmus. Ez volt a randink. Szerintem megyek még.
Happy Massage