• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon nézelődtem, kerestem egy lányt a korosztályom környékén, aki nem a tipikus kommersz vonalat képviseli. Elegáns képei hívták fel rá a figyelmem, majd a bemutatkozó szöveg lett szimpatikus. Az igazi lökést a látogatásra a beszámolói adták, amik azt sejtették, hogy jelentős esélyem lehet egy érzéki kalandra, ha eljutok hozzá. Persze voltak aggályaim a burkoltan fogalmazott erotikus juttatás ügyében, ezt mindenképp szerettem volna tisztázni mielőtt döntök. Korábban láttam, hogy rendszeresen jelzi mikor érhető el telefonon, így egy megjelölt reggeli órában csörgettem. Hamar felvette és egy lendületesen bájos női hang szólt a telefonba. Konkrétan érdeklődtem, hogy mit is takar pontosan a "galériás" program. Kedvesen elmondta hogy a masszázs minden esetben lent a masszázságyon történik, az erotikus részt lehet fent folytatni a galérián, ahol tatamin kicsit közelebb kerülhetünk egymáshoz. Ezt a helyszínen tudjuk megbeszélni attól függően hogy "mennyire passzol egymáshoz az auránk" szóval a sejtelmesség végig megmaradt. így végül annak tudatában indultam el a kapott címre, hogy legrosszabb esetben amit garantáltan kapok az egy jó kis masszázs lesz a végén egy kézi levezetés a masszázságyon.
    Gondoltam ez sem hangzik rosszul és megbeszéltünk egy aznap kora délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    Az előző írások tájékoztattak a parkolás nehézségeiről, ezért nem kockáztattam egy késést és a tömegközlekedést választottam. A BKV megálló szinte a kapualjban van, alig kell pár lépést sétálni. Az utcában elnézve a forgalmat örültem, hogy bevállaltam a közösségi közlekedést.
  • Helyszín:

    A lakás más szolgáltatásnak is helyt ad, így egy pillanatra megkérdőjeleződött bennem a diszkréció, de hamar megnyugodhattam mert egy nagyon diszkrét és komfortos helyre érkeztem. Rendezett és tiszta helység mindegyik ahol volt szerencsém tartózkodni. A célnak megfelelő fürdő zuhannyal, precízen hajtogatott tiszta törölközők és megfelelő mennyiségű tusfürdő kikészítve.
  • Lány külseje:

    Az előző írások némelyike olyan alaposan mutatja be vendéglátómat, hogy első pillantásra is úgy érzem már találkoztunk. Az ajtón belépve egy szőke hajú hölgy fogad nagy kék szemeivel is mosolyogva üdvözöl. Arca kellemes, visszafogott sminket visel, természetes hatású megjelenése közvetlenné teszi ismerkedésünk első pillanatait. Egyenesebb vonalú hajviselet keretezi arcát ami inkább babásan kerek, mint karakteres és erősen szimmetrikus. Ez az arányosság lehet a válasz arra, hogy hibátlanul szépnek érzékeljük és ezt a kellemes tapasztalást erősíti egy belülről fakadó harmónia. Sportosan atletikus alkata, nőies formákkal kombinálódik, ami igen kívánatossá teszi megjelenését. Egy csontszínű lenge miniruhában fogad, bőre is természetes színű nem szolizott. A szép női comb nálam a szexiség csúcsa, ezért hamar oda terelődik a figyelmem és itt is elégedetten nyugszom meg mert edzett, de nincs túledzve, nem csontos de nem is húsos, inkább nyúlánkan formás. Kezei ápoltak, körme szolid színűre lakkozott, lábain ezzel ellentétben egy intenzívebb színnel találkozom később. Rejtett felesleg, pocak, zsír nincs a testén. Összhatásában az egészségesen sportos vonalat képviseli. Kora a kiírtakkal stimmelhet én 45 vagyok ő pár évvel alattam lehet. A legkisebb kompromisszumot sem kell megkötni külső adottságaival kapcsolatban. Ezen jelentős tények felmérése után bátran bújok ki a cipőmből az előszobában és lépek be a nappaliba. Itallal kínál, amit szívesen fogadok tekintettel az enyhe szájszárasságra amit a nem mindennapi látványa okozott. Pár szóban megbeszéljük, hogy auráink nem taszítják egymást és az egy órás programot másfélre módosítjuk, ennek tudatában egyre bizakodóbban veszem az irányt a fürdő felé kezemben egy törölközővel.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs egy másik helyiségben történik Ő már vár rám nehogy eltévedjek kijövet a fürdőből:) Külön kérésemre a fotóin látható krémszínű csipkefehérneműt viseli, így több ruha van rajta mint érkezésemkor (legközelebb óvatosabban bánok a kívánságokkal) a képek megelevenednek én gyorsan vetődöm a kezelőágyra amíg még tudok. Ahogy lefekszem betakar valami meleg takaróval, bár nem fázom de jól esik ahogy rám kerül. Halkan szól egy kellemes zene, gyengén világító izzók és illatgyertyáktól izgalmasan hangulatos a szoba. Békésen helyezkedem el a kényelmesen megágyazott masszázspadon. Csendben várom az első érintést, ami hamar érkezik is, miután felhajtja lábaimról a takarót. Nagyon finom, puha és megnyugtató az érintése, ez lesz az első benyomás, ami megfogalmazódik bennem a masszázzsal kapcsolatban. Jó a ritmus, jók a fogások semmi durvaság könyöklés, vagy nagyon spéci fogások nincsenek. Lazítónak és érzékinek mondanám. A masszázs alatt végig csendben fekszem és élvezem a pillanatokat, szótlanságom ellenére sem érezni feszélyezettséget a levegőben. Ő is érzi, hogy teljesen átadtam magam annak, amit a testemmel csinál és nem érez késztetést arra hogy beszélgetést kezdeményezzen. Elégedett nyögések és megkönnyebbült sóhajok jelzik felé, hogy kedvemre valóak az érintései. Mikor a fejemhez áll és előre nyújtózó pozícióban a hátamon át a derekamig simít, ahogy közel hajol, halkan megkérdi hogy fent történjen e a második felvonás. Az nagyon jó lenne, felelem. Ismét betakar és egyedül hagy egy kis időre.
  • Levezetés:

    Együtt indulunk a galériára Ő előttem sétál fel, minden lépcsőfoknál megállítanám az időt , hogy csodálhassam a formáit. Felérkezünk egy kis hangulatos kuckóba, ahol egy tatamin helyezem magam kényelembe. Lábaim közé helyezkedve a combjaimat kezdi simogatni. Elönt az adrenalin, ahogy rám néz és lassan elkezd megszabadulni a fűzős felsőrésztől. Talán segítenem kellene , de annyira izgatóak a mozdulatai, hogy kivárom míg feltárulnak a gyönyörű mellei. Ennél a pillanatnál felülök , úgy észlelem hogy nembánja, ha kicsit most én indulok felfedező útra. Kezembe fogom a méretes ciciket, a rózsaszín bimbók szépen állnak és hívogatóan csábítanak egy nyelves csókra. Átkarolom egyet fordítok rajta és magam alá fektetem. Izgatóan dorombol, finom hintőpor illatú a bőre az illata, az íze , nehezen uralkodom magamon , hogy ne faljam fel minden porcikáját. Mikor kezdenék belelendülni pillanatok alatt rajtam terem és felém kerekedik. Határozottan mosolyog, tudtomra adja elértem azt a bizonyos határt majd Ő kezd el foglalkozni a testemmel. Csókolja a nyakam a mellem néha a nyelvét is használja. Fantasztikusan jó nyelve van , ahogy halad lefelé célirányban megfogja a farkam és a gátkörnyékemet izgatja. Az orrával érinti , talán az ajka is hozzáér a farkamhoz, ami a kitörés határán van. Két dolog volt az előző írásokban, amik nagyon beindítottak , az egyik a puha cicanyelv amit érezhettem a testemen, a másik a popsira élvezés. Így egy átkaroló hadművelettel magam alá, hasra fordítom. Szépen rajzolódnak az izmok a hátán , izgató a derék alatti gödröcskéi ami alatt a tanga masnija csábítóan figyel. Magamhoz veszem az olajat, besimogatom vele a popsit, markolni való , finom bőrű ínyencség, néha benyúlok a forró ellenállhatatlan tapintású combok közé, közben a farkamat is kicsit besíkosítom az olajjal, hogy jobban csússzon a popsin. Berni megemeli a csípőjét , majd jobb kezén felkönyököl, közben a hajába túr, majd hátratekintve félig nyitott szájjal érdeklődve nézi, ahogy játszik a farkam a popsiján. Egy mélyebb pillantásánál tör a felszínre a meleg forrás, amiből a hátára is kerül , de legfőképp a popsijára érkezem, ami látványra egy plusz orgazmussal felér.
  • Elszámolás:

    Köszönhetően a Berni kompatibilis aurámnak a telefonon megbeszélt alapprogram a helyszínen galériás másfél órás programmá avanzsálódott. A végösszeg így kismértékben módosult, amit a nappali pultra helyeztem a foglalkozás végén. Berninél nincsenek külön extrák, az extra az ha feljutsz a galériára.
  • Összkép:

    Próbáltam körültekintően választani, nagy mértékben hagyatkoztam a beszámolókra és a telefonbeszélgetésre. Szerencsém volt, hogy az előttem felszólaló krónikások egy cseppet sem túloztak, Berni valóban egy fantasztikus Nő és szolgáltató. Úgy éreztem vele magam, mint egy erotikus film egyik izgalmas jelenetében. Felejthetetlen élmény volt.
Happy Massage