• Mia

  • Beküldte:
  • Mia reagálása

    Köszönöm,hogy megírtad a kis kalandunkat:))
    Egyébként fekete bugyi volt rajtam..de lássuk be nem azzal foglalkoztál...😋😘

  • Egyeztetés:

    Hívtam, elsőre felvette. Tájékoztatott mindenről, könnyen ment. Örültem, mert egy óra múlva tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, legközelebbi buszmegállótól 2 perc séta. A házat könnyű megtalálni, panel. De Mia rá is kérdezett telefonban, hogy a ház jó oldalán vagyok-e, segít (két bejárat van, de úgy láttam csak az egyik oldalon lehet bemenni). Szabad parkolóhelyeket láttam, fizetős.
  • Helyszín:

    Panellakás, engem a jobbra eső szobába invitált be Mia. Most komolyan, ki az aki ilyenkor arra figyel, hogyan van berendezve?:D A fontos dolgokat azért megfigyeltem: középen kényelmes, széles franciaágy, szemben vele megy a tv, zenecsatornával mint ahogy erről már korábban is beszámoltak. Ruháimat a kis fotelre pakoltam, de legközelebb saját magam és Miát fogom oda pakolni szerintem:D lakásban a barátnő egy másik szobában, hallottam beszélni. Engem nem zavart, diszkréció teljes, Mián kívül mással nem találkoztam. Ágy fejtámlájánál széles tükör, ami igen jól hasznosítható (erről később bővebben).
  • Lány külseje:

    Miának van fent egy csomó retusálatlan képe, azok teljes mértékben visszaadják az alakját, a formákat. Élőben is mindene ilyen (kerek). Az arc mindig kérdéses és sok izgalmat tartogat. A retusált képek pl számomra kerek arcot és cicababás külsőt sejtettek, de Mia nem ilyen. Ez nem jelenti azt, hogy nem szép. Nagyon is az, hosszúkás arca van (valaki ezt korábban már írta is), iszonyat szép kék szemei, megnyerő őszinte mosolya. Én nagyon örültem, hogy nem kent magára semmi rúzst, pont eltalálta ezzel amit szeretek, szép rózsaszínű puszilgatnivaló ajkai vannak és ápolt fogai. Valakinek ez is fontos, nekem is, és nagyon bejött. Edzőteremben láttam pár éve hasonló kinézetű csajt, csak Mia fiatalabb nála és szebb is:D hozzáteszem még, hogy szerintem jó széles vállai vannak, ami még inkább hozzájárul a kecses alkatához és mivel viszonylag magas csaj, nagyon jól áll neki.
  • Action:

    Az ajtó nyitódott, senkit nem láttam, csukódott, megláttam Miát és egyből éreztem, hogy kellemes lesz az együtt töltött idő. Puszikkal udvariasan üdvözölt, aztán be a szobába és nem tudom már pontosan milyen hülyeségeket mondtam neki az elején, annyira tetszett és elvarázsolt, de úgy rémlik nem győztem kifejezni a szimpátiámat, lehet már sok is volt neki:D Kérdezte, mit innék, egy pohár vizet kértem és kaptam is. Mivel kértem tőle, hogy miben várjon (ebben is vendégcentrikus, azt mondta megoldja, ha nincs is nála pontosan olyan, de keres valamit), egy laza ujjatlan felsőben és a (ha jól emlékszem) piros tangájában várt. A felső alatt melltartó már nem volt !! Nagy örömömre:) Tusolás után szemben állva egymáshoz simultunk, finom csókokkal kezdtünk, a tangát lehúztam még így szemben állva, aztán megfordítottam, így a már kemény farkamat a formás kis seggéhez tudtam nyomni, majd pedig lehúztam róla a felsőt és hátulról elém tárult a szilikon cicik látványa, a méretűk pont jó, átfogtam a kezeimmel és játszottam velük, miközben Miát hátulról csókolgattam. Megjegyezte, hogy jól esik neki majd pedig azt mondta kicsit önző lesz és hanyatt vágódott az ágyon. Pont ráérzett arra, hogy milyen sorrendet szeretnék:)

    Ahogy ott feküdt előttem, elkezdtem haladni lefelé, elidőzve a ciciknél, ahol eléggé belelendültem, szólt hogy finomabban. Így finomabbra váltottam, a csókok is gyengédek voltak. Majd megérkeztem a finom puncijához, nyaltam és faltam, hol lassan hol gyorsabban. Reakciókból ítélve tetszett neki, időnként nézte ténykedésem a szép kék szemeivel, ez nagyon izgató volt. Aztán volt, hogy felhúzta mindkét lábát, így igazán jól hozzáfértem. Olyan is volt, hogy a fejemet simogatta, irányította közben. Tetszett, ahogy átadja magát az élvezetnek, szerintem közel is járt, de nem élvezett el (szerintem). Majd szólt, hogy most viszonozná.

    Az ágyon maradtunk, szerettem volna a tükörben nézni, ahogy érzéki ajkaival rátapad a farkamra, ezt úgy sikerült abszolválni, hogy térdeltem az ágyon, ő pedig bepucsított és úgy szopta a faszom. Előttem már sokan megénekelték a gyakori szemkontaktust fürge nyelvjátékkal, valóban így csinálja. Oldalra nézve pedig ott a tükör, tökéletes. Nem akartam, hogy így legyen vége, gumit kértem.

    Kérdezte hogyan kezdjük, szemből akartam. Elsőre kicsit túl mélyre toltam, finomabban kellett:) Közben időnként nézett rám, az ajkait harapdálta, én pedig ráborulva egészen közel hozzá nyögtem és nyögött ő is, így az eleje nagyon érzékire sikeredett. Kisvártatva váltottunk kutyusba, itt elém tárult a kerek fenék, csodaszép popsilyukkal. Nagyon tetszett. Itt kezdett egyre inkább érzéki baszásba fordulni a dolog, főleg miután megkértem, hogy kapaszkodjon az ágy fejtámlájába, ami nagyon jó ötletnek bizonyult, mert így egymás szemébe is tudtunk nézni, át tudtam őt karolni és vadabbul tolni. Váltottunk, hanyatt feküdtem, beleereszkedett és egyre gyorsuló lovaglásba kezdett, itt már hangosan csattogtunk és nyögtünk mindketten. Egy idő én is adagoltam neki alulról. Izzadtunk rendesen. Majd mikor már nem bírta szusszal, szólt, hogy váltsunk csak neki már ne nagyon kelljen mozognia, ha lehet:D Mellé feküdtem és hátulról tettem be, így a melleinél fogva át tudtam karolni és ütemesen dugni a nedvességtől tocsogó kis punciját. Így ért el a vég, óriásit robbantam, miután csak annyit láttam, hogy Mia a fejét leereszti az ágyra és nem mozdul. Kicsit így pihegtünk, hagyott lenyugodni, majd letisztogatott. Miután felállt, annyit mondott még mindig remeg a lába. Kiment a kidobnivalóval, majd visszajött és keresztben az ágyon hanyatt vágta magát mondván, most legszívesebben aludna egy jót. Nekem sem lett volna ellenemre. Az egy órából hátramaradt 10-15 percben beszélgettünk, jó volt az összhang, értelmes lány.
  • Elszámolás:

    Virágszálakat a végén tettem le kint az előszobában, egész végig szóba sem hozta, a végén is én említettem meg. Nem tudom vállal-e extrákat, nem volt rá szükségem. Alapban minden benne volt amit szeretek.
  • Összkép:

    Ritka az olyan nálam, mikor a távozás utáni elégedettség 1-2 órával később elmúlik és újra vágyom a lányra. Miának sikerült ezt elérnie. Számomra tökéletes első randi volt. Teljesen olyan volt mintha csak felugrottam volna a csajomhoz ebédszünetben, a természetesség jegyében telt az egész. Ajánlom, megyek még! Már kis idővel a találkozó után azon fantáziáltam, hogy még mi mindent próbálnék ki vele vagy csak megismételném ugyanezt. Csak "jó" besorolást tudok adni, de az élmény, amit Mia nyújtott, sokkal több volt annál.
Happy Massage