• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pofonegyszerűen ment. VTR-en írtam rá a randi előtti napon, egy órán belül el is fogadta.
  • Megközelítés:

    Egy jól ismert komplexum a 11. kerület déli részében. Villamos a közelben áll meg, kocsival kb. 5 perc sétára van egy szupermarket parkolója, azt ajánlom, mert az utcán nem nagyon szokott hely lenni.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház pici, de otthonos lakása, nappali-konyha és fürdőszoba, tökéletesen megfelel a célnak. A varázslat és a masszázs helyszínéül egy franciaágy szolgál a nappaliban, ahol Shila nyugtató zenével oldja a feszültséget és űzi el a mindennapok stresszét. Az ágy mellett a falon végig tükör van az ágy magasságában a mozizáshoz.
    A fürdő a szokásos, zuhanykabinnal, tusfürdővel, szájvízzel stb. felszerelve. Mivel még nem volt hőség, ezért a hűtést ablaknyitással oldottuk meg, így a légkondiról nem tudok nyilatkozni.
  • Lány külseje:

    A képeknek és adatoknak megfelelően Shila egy magas, vékony, formás milf vállig érő, göndör tincsekkel. Bizalmatlan szoktam lenni, amikor a hirdetéshez nincsen cicis kép, de Shilánál nem kell emiatt aggódni, nagyon szép formás keblekkel áldotta meg a természet. Fekete combfixben, bugyiban és felsőben fogadott, amik nagyon jól álltak neki, tudtam, hogy jól választottam. A külsejét még tovább emeli a nagyon szép mosolya, amivel nem fukarkodik, gyakran villantja meg.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs randinknak a középső harmadát tette ki a felvezetés és a levezetés között. Megkért, hogy forduljak hasra az ágyon, és megkérdezte, hogy milyen masszázst szeretnék, én pedig azt kértem, hogy a lábamat és a hátamat vegye kezelésbe. Nagyon kellemes és szakszerűnek tűnő (nem igazán értek hozzá) masszázst kaptam, amely remekül ellazított. Nem az a brutális szétgyúrós verzióvolt, nem tudom, hogy arra van-e lehetőség, nem kérdeztem. A masszázs közben jót beszélgettünk a nagyvilágról, közben lágy zene segítette a kikapcsolódást. Kb. fél óra elteltével a fülembe súgta, hogy akár folytathatnánk csúszkamasszázsal is a műsort.
  • Levezetés:

    Először jártam nála, ennek ellenére belépésem után egyből csókkal fogadott, gyorsan megadva a randink hangulatát :) Nyelvcsata közben kicsit viccelődve levetkőztettük egymást, és mentünk is a fürdőbe egy közös zuhanyra. Ha táncolni nem is lehet a zuhanykabinban, de azért egymáshoz bújva jól elfértünk. Megmostuk egymást, nem kevés simogatás és incselkedés kíséretében, majd Shila elém térdelve növelte tovább a harci kedvemet. Gyors törölközés után visszamentünk a nappaliba, ahol is lefektettem őt az ágyra, és a testét gyorsan végigcsókolva letáboroztam az ölénél. Elég gyorsan hangos sóhajok és rángások jelezték, hogy az én részem bevégeztetett, eljött a csere ideje. Itt azért csendben megjegyezném, hogy mindketten jobban jártunk, hogy Shila a masszázst választotta a színészi pálya helyett :) Hanyatt vágtam magam az ágyon, kaptam párnát a fejem alá a mozizáshoz, Shila pedig betérdelt a lábam közé, és nekilátott a kényeztetésemnek. Elsőosztályú kiszolgálásban volt részem, a rúd mellett a golyóknak is bőven kijutott a törődésből. Shila a finom, barátnős változat híve, aki a pornós-gluglus-öklendezős fajtát keresi, az ne hozzá jöjjön (aztán persze lehet, hogy abban is benne lenne, de én nem azt kerestem, ezért nem mértem fel az ilyen irányú lehetőségeket). Nem kapkodott, nem igyekezett gyorsan kivégezni, megadta a módját. Ennek ellenére az első alkalommal nem bírtam sokáig, az utódok elég hamar a szájában landoltak. Hagyott lenyugodni, majd megtisztogatott, és elment szilviába kitenni a matériát. Ezután jött a masszázs rész.

    A masszázs után úgy döntöttünk, folytassuk csúszkával. Melegített nuruolajat, bekente vele a fenekemet-hátamat és magát, majd a hátamra feküdt, és elkezdődött a csúszka. Az ágy melletti tükör remek szolgálatot tesz, nem semmi látványt nyújt Shila beolajozott gazellateste, pláne amikor mellém térdelve, oldalról fölém hajolva a cicikkel simogatta a hátamat. Egy idő után szólt, hogy akkor most leszek szíves megfordulni, amit nem kellett kétszer mondania. Beolajozta a mellkasomat, és akkor már én is jól bekentem őt elölről. Nagyon szép formás mellei vannak, jól esett megmarkolászni őket. Folytatódott a csúszka, immár szemből, ami remek lehetőséget adott Shila fenekének markolászásához. Némi csúszkálást és sóhajokat követően mellém térdelt, és rátért a fő attrakcióra. Ismét fergeteges kiszolgálásban volt részem, volt zacsinyali, golyószopi, gátsimi, minden földi jó, még most is feláll, ha rágondolok. Foglalkozott persze az ezredessel is alaposan. Egy idő után betérdelt a lábam közé, és onnan folytatta a kényeztetésemet. Szépen lassan és változatosan csinálta, nem a gyors eredményre játszott, hanem hogy minél jobban érezzem magam, és hát ezt sikerült is elérnie, életem egyik legjobb franciájában volt részem. Közben időnként pajkosan a szemembe nézett és mosolygott, olyan volt az egész, mint egy POV filmben (mondjuk a farkam és a hasam aránya sajnos eléggé eltér a filmekben láthatóktól :D ) , egyszerűen fantasztikus volt. Második menet lévén ezt már tovább húztam, jó sokáig élvezhettem Shila mesteri törődését. Végül azért elért a végzet, nagy nyögések közepette lőttem ismét a szájába az utódokat. Megint hagyott a szájában lenyugodni, és csak utána kelt fel üríteni-öblíteni. Kicsit még pihegtem az ágyon, majd egy gyors zuhanyt követően mentem a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján részletesen le van írva, mit vállal és mit nem, ezek élőben sem változtak, ahogy a kiírt összegek sem. Az ajándékot a végén, egy borítékban tettem le az asztalra, nem kérte előre, pedig először voltam nála.
  • Összkép:

    Shila egy nagyon közvetlen, nagyon kedves hölgy, az egész találkozó olyan volt, mintha már sokadjára jártam volna nála, pedig most találkoztunk először, de biztos, hogy nem utoljára. Nagyon tud incselkedni az emberrel, a kezével-szájával pedig varázsolni képes :) Nem rohan, nincs semmi TP, az a célja, hogy az ember minél jobban érezze magát, amit nálam maximálisan el is ért. Első alkalommal kicsit feszengeni szoktam az új lányoknál, de Shila fél perc alatt elűzte a feszültségemet, és nagyon gyorsan elröppent a másfél óra. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage