• Mimi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mimit egy nagyon jó ismerősöm ajánlotta, akinél már többször is jártam mint vendég és aki szerintem a masszázs szakma jelenleg is igencsak jeles képviselője. Utolsó látogatásom alkalmával érintettük a témát, ismeri izlésemet, Mimit és Vivit ajánlotta látogatás céljából. Még aznap megnéztem az oldalon mindkettőjük hírdetését. Akkor látom, hogy ők együtt is vállalnak randit, meg hogy egymással is leszbiznek. Na nekem a vén kujonnak egyből beindult a fantáziam és elhatároztam másnap hívom őket. Így is történt, beszéltem mindkettőjükkel, tisztáztuk amit kellett, hang alapján volt szimpátia, randit megbeszéltük másnap koradélutánra.
  • Megközelítés:

    Mimit dél-Budán, nem messze a Déli pályaudvartól, találhatjuk meg. Megközelítés szempontjából is ideális helyszín, vonat, busz, villamos megállója kb. 2 perc távolságra. Saját verdával, akár a ház előtt, vagy a környező utcákban van lehetőség parkolni. A cím nincs távol, a főútvonaltól, számozás a kapu fölött.
  • Helyszín:

    Régebbi bérház nem messze a főútvonaltól és annak sarkától. Az udvaron van néhány cég, senkit nem érdekel hova mész. A kapott kóddal kapun be, lift pont szemben, amit érdemes használni. Ha a liftből kilépsz, az ajtó pont szemben, kopogjál finoman.
    Mimi fogadott, kézfogás, puszi, cipő le.
    Jó nagy lakás, legalább 3 szobás, jelenleg hárman használják, de egyszerre ritkán vannak együtt. Az előtérből egy nagyméretű előcsarnokba jutunk, amiből az összes többi helység nyílik. A fürdőszoba jól felszerelt , kádas, zuhanyzós, minden megtalálható amire csak szükség lehet. A randi szemből bal oldali szobában zajlott. Nagyobb méretű helység, masszpaddal a közepén, körülötte ülőalkalmatosság, szekrény, szobainas, kisebb praktikus polcokkal. A szoba egy része paravánnal leválasztva. Több ajtót is láttam, de ott nem jártam. Az egész lakás, csendes, nem észleltem zavaró körülményeket.
  • Lány külseje:

    Itt jegyzem meg, hogy egyik lányról sem, így Mimiről sincs arcos kép, de amikor először megláttam őt, egy nagyon rég volt barátnőm ugrott be egy az egyben.
    Mimi egy nagyon bájos, nekem egyértelműen szép csajszi. Egy kis trikóban és shortban fogadott. Félhosszú, barna hajú, csillogó barna szemű lány, már az első pillanatban nagy hatással volt rám. Rajta is, mint Vivin is, van néhány tetkó, de mind ízléses, semmi túlzás. Miminek szép sportos alakja van, cicijei ahogy mondani szokás tenyérbe illőek, puncus gyönyörű, imádtam. Nagyon jó őt érinteni, a doromboló kismacskából ha megfelelően bánsz vele, vadmacskává válik. Kettőjük közül a lányos produkcióban ő inkább a passzívabb részt hozta, de az pont illet hozzá. Szóval bírtam a csajszit, mindennképp tervben van egy randi vele is.
  • Erotikus masszázs:

    Mimi és Vivi közös masszázsát Viviről írt beszimben leírtam, de azért ide is illik írni néhány sort. Mikor visszajöttem a fürdőből, ők már bikiniben vártak. Egyenként ismerkedtem meg testükkel, miközben csókolóztam velük. Remélem nem okoztam komolyabb lelki traumát egyikőjüknek sem. Mimi is Vivi is nagyon jól, ézékien csókol, de Mimi csókja nekem ,,édesebb" volt egy árnyalatnyit. A kis állófogadás után zajlott le a Vivinél már megénekelt szeretet masszázs, ami jól megalapozta a további kellemes események hangulatát. A masszázs tehát elérte célját, de ha legközelebb szólóban randizok Mimivel, több időt szentelünk majd a massz résznek is (talán).
  • Levezetés:

    Mimi kényeztetési részét nem szerettem volna egy az egyben átmásolni, ezért fejből írom. Biztos lesznek olyan részek, amik Vivi beszijében kimaradtak, de így kerek az egész. A masszázs után rákérdeztem egy esetleges matracos lehetőségre is. Mimi kivett a szekrényből egy összehajtható matracot, de én keskenynek találtam. A masszpad több szempontból is praktikusabb hármasban, az egyik lényeges szerintem, hogy jobban hozzáférsz partnereidhez. A hármas szexnél talán ez már nem igaz. Szóval Vivi és Mimi még állva erotikus, de valódi nyelvesbe kezdenek, átölelem őket, feneküket simogatom. Majd kérem őket szeressék egymást, de egyikük nyelve már ne a másik szájában legyen. Gondolom már nem először csinálták, Mimi a padra helyezkedett hanyatt, lábait kicsit felhúzta, combjait széttárta. Vivi mögé kúszott, feje már Mimi combjai között járt le-föl. Mit mondjak, kedvemre volt a látvány, nem mindennap látok ilyet. Először csak Vivit újjazom hátulról, majd előre lépek Mimi fejéhez, lehajolok hozzá és csókolom. Egész közerlől halhatom milyen hatást vált ki nála Vivi nyelvmunkája. Ezt a részt nevezhetnénk a nyelvek harcának is, de nem túl jó poén.
    A farkam már eléri az üzemi módot, felegyenesedek, először ujjamat teszem Mimi ajkai közé, amit mohón szopni kezd. Fejét finoman magamfelé hajtom és megkinálom őt merev falloszommal. Most már nehezebben szuszog, ő kezem eléri, megfogja. Vivi sem lankad, nyelve csak úgy pörög Mimi nunijában. Valamennyire elérem őt újjaimmal punciját izgatom, csípőjét hátrébb tolja, kedvére van a dolog. Az idő nagy ellenség, kérem a lányokat cseréljenek helyet. Vivi fejjel a pad ellenkező oldalára helyezkedik, először szájához hajolok, csókolózni kezdünk, bal kezem lába közét simogatja, ami már elég nedves. Szájától szép lassan jutok el puncusáig, miközben felkúszom lábai közé. Percenként 120-as nyelvcsapással ostromlom Vivi nőiességét, miközben Mimi csókolózik vele, melleit simogatja.
    Engem is próbál elérni, ezért az egyik lábammal a pad mellé lépek, pont annyira, hogy Mimi farkamat szájába tudja venni. Nem túl komfortos, de megéri, az érzés mindent kárpótol. Mimit most senki nem kényezteti, de kis idő elteltével újra ő van ,,teritéken". Újra hanyatt fekszik, de most én vállalom az örömosztó szerepet, már nagyon kívánom megkóstolni ezt a hamvas barackot. Mimi úgy helyezkedik, hogy a legkönnyebben elérhessem, én hátsómat megemelem, hogy Vivi elérje farkam. Veszi a lapot, először kézzel, majd szájjal is betámadja kicsiént. Közben én már nem finomkodok, keményem nyalom Mimit, szeméremajka egyre ütemesebben csapódik számhoz. Újjamat a már sikamlós hüvelyébe dugom, miközben már inkább csak a csiklóját szopogatom. Mindenki szuszog, liheg, amikor egyszer csak Mimi megfeszül és félreérthetetlen jelét adja orgazmusának. Kéjesen, elégedetten mosolyog, szemei úgy csillognak, mint szentjánosbogarak az éjszakában. Már tényleg nincs sok időm, viszont a skacok még a zacsiban, farkam meg még kemény. Mimi marad ott ahol van, Vivinek még egy picit a szájába adom, majd Mimi fejéhez lépek és ő is szájába vesz. Nem tervezem a Nfvsz-t, ezért megkérem Vivit, hogy kézzel juttasson el a csúcsra. Ő mellém áll, farkam Mimi hasára irányítja és egy perc alatt kivégez. Vivitől kapunk nedvestörlőket, amivel rendbe tesszük magunkat. Jó kis buli volt ez, nekem mindenféleképpen.
  • Elszámolás:

    Az elején felajánlottam, de a végén ráért rendezni a csokrot. Asszem vannak extrák, a NFVSz. biztos, de azt most nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Mimi egy kedves vendégcentrikus lány, nagyon jó páros voltak Vivivel. Mimi volt talán kettőjük románca alatt a passzívabb, de engem ez csak jobban feldobott. A lányok mindent megtettek, hogy jól érezzem magam, a nem kevés korkülönbség ellenére is a maximumot nyújtották. Mimihez és Vivihez is tervezem a szóló randit ez nem kérdés.
    Javaslom mindkettőjüket egy erotikus randira.
Happy Massage