• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a belső levekezésben egyeztettünk,bár 9 óràtol rendel ,aznap nem is akart bemenni egyéb elfoglaltságai miatt ,de mivel elég régről ismerjük egymást ígyhát hamarabb ís fogadott mint a rendelési idő indokolta volna.Maximális ügyfélcentrikusság jellemzi.
  • Megközelítés:

    13 kerület ,én autóval járok gps pont odavitt a házzal szemben találtam persze fizetős parkolót.BKK is jár az utcában is de közelben szintén.
  • Helyszín:

    Ez csak ideiglenes randihely ,s nem jellemző Melinára, de a régi találkahely felújitás alatt van ,és a mesterek sincsenek a helyzet magaslatán de reméljük mihamar befejezik tevékenységüket.Szóval nem ideális de még elfigadható kategória egy légyott lebonyolitására.
  • Lány külseje:

    Az idő vasfoga nem hagy nyomot Melinán ,ugyanolyan bájos maradt mint legutóbbi talalkozásunkkor azaz vagy másfél éve kb.
    Picit azért fogyott pedig régebb mondhatni tökéletes testtömege volt a magasságához mérten,de próbál visszahízni eredeti állapotába.
  • Action:

    Mondhatni egyszerre érkeztünk,én lifttel fel ő meg a kulcccsal bibelődött a portán.
    Egy kettő letudtam a fürdést ,ő is hamar lezuhanyzott ,és belecsaptunk a sürüjébe.
    Nagyon odaadóan beleélősen nyelves csókokat váltottunk ,majd hátára parancsoltam és pici cicikkel kezdve kényeztetését ,hamar vilàgbajnok simára borotvált puncijánál kötöttem ki s viszonylag hamar csak nyelvvel egy kellemes orgazmust értem el nála ,dicséretet kapva ,hogy jól indul a napja.
    Ezután ő vette kezelésbe a velem egykorút ,fergeteges szopást produkált alig lehetett ellenálni technikàjának,felpattintotta szájjal a gumit majd beleült és egy brutális lovaglás indult el ,tekeredett a farkamon kéjesen nyögdécselve, alig birtam visszatartani magam.Leállitottam picit pihenni majd hátulról csusszantam be lucskos puncijàba és innentől én adtam a ritmust de ő is nagyon kéjesen nyögdécselve ellentartott.Persze nem sokat lehetett ezt az állapotot fenntartni így hatalmasat élveztem a gumiba.Megvárta mig lenyugszom ,szétcsatlakoztunk ,kéjesen megtörölt.Picit masszirozott még ,bár 2 menetet terveztem de annyira kicsavart hogy jobbnak láttam zuhanyozni s elmenni dolgaimat intézni.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt minden ami egy normális embernek szükségeltetik le van fedve az adatlapján és jó áron is ,főleg ha a minőséget nézzük.
  • Összkép:

    Sosem kellett csalódni Melinában pár éves ismeretségem alatt.Teljesen ügyfélcentrikus korrekt szép bájos hölgyike.Ha lehetne megtartanám magamnak.
Happy Massage