• Kitty

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés. Kedvesen és korrektül tájékoztatott a lehetőségekről
  • Megközelítés:

    Ő érkezett hozzám, illetve egy barátom által kölcsönadott lakásba.
  • Helyszín:

    Ő érkezett hozzám, illetve egy barátom által kölcsönadott lakásba.
  • Lány külseje:

    Egyértelműen ő van a képeken. A fotók közt azért vannak régebbiek is, de nagyjából minden stimmel. Nagy és természetes cicijei vannak. Élőben is kedves, cserfes, nemcsak a telefonban. Beszélgetni is lehet vele. De nem azért mentem elsősorban.
  • Action:

    Rövid ismerkedés után az erotikáé lett a főszerep. Mivel ő is lefürödve érkezett és én is tisztálkodtam az érkezése előtt, így azzal már nem ment az idő, és a lényegre térhettünk. Hátulról öleltem át és fogtam marokra a melleit. Aztán szép lassan elkezdtem vetkőztetni. Ruháról ruhára haladtam, kiélvezve minden pillanatot. Aztán én szabadultam meg a ruháimtól, de sokkal gyorsabban, mint ő. Közben elkezdtünk csókolózni. Jól csókol, nem csak imitálja. Közben kezeim a melleit és a fenekét markolászták. Aztán az ágyra kerültünk, ahol ő került alulra, így én kezdtem a kényeztetését. A mellei szétcsókolása után lentebb vettem az irányt. Meg sem álltam az "aranyháromszög"-ig. Ott aztán adtam az élvezeteknek rendesen.Simogattam, csókoltam, nyaltam a punciját. sajnos az ujjazás nála kizárt, de azért így is kellő mennyiségű élvezetet találtam a kényeztetésében. Kis idő múlva megfelelő hanghatások és testmozgás adta értésemre, hogy eredményesen tevékenykedtem, és kitartásom meghozta gyümölcsét. Amikor kicsit kifújta magát, ő kezdett kényeztetni. Először a kezével simogatott, majd a szájába vette a farkamat. Nagyon jó és kellemes francia leckét kaptam tőle. Rendesen bevette, egészen tövig. Kis idő múlva jeleztem, hogy a mellszexet semmiképp nem szeretném kihagyni. A hátára feküdt, én pedig az összetolt mellei közé vezettem a még nyálától nedves, sikamlós farkamat. Kifejezetten élvezetes volt dugni a nagy melleit. Olyannyira, hogy nem is tudtam visszafogni magam és a melleire élveztem. Nem így terveztem, de így sikerült. Ő csak mosolygott és miután lenyugodtam letisztogatott engem is és magát is. Kicsit beszélgettünk, ittunk egy üdítőt, majd nekikezdtünk a második fordulónak. Azaz csak kezdtünk volna, de nekem már nem nagyon akaródzott éledezni a férfiasságom. Még pár percig próbálkoztunk, aztán lemondtam a továbbiakról. Beszélgettünk még egy kicsit aztán kikísértem.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem felé a tartozásomat, amit nagy mosollyal köszönt meg. Nagyon korrekt az árfekvése.
  • Összkép:

    Engem nagyon megfogott a belőle áradó pozitív kisugárzás. Emellett nagyon ügyes is, kedves és odaadó is. Teljesen meg voltam vele elégedve. Biztos meg fogom még látogatni, hiszen a szexet is szeretném kipróbálni vele. Addig is bátran ajánlom mindenkinek.
Happy Massage