• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, mivel már találkoztunk korábban is, nem tartott tovább 20 másodpercnél. Az oldalon kiírta, hogy mikor lesz telefonnál, akkor az első csörgésre felvette és megbeszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű és mivel Bel-Budán van ennek megfelelően lehet megközelíteni. Az autós megközelítésről is van némi elképzelésem, viszont én BKV-val érkeztem ezért arról nyilatkozom: kis sétával busz, metró villamos könnyen elérhető
  • Helyszín:

    Szép lakás, egy új építésű társasházban. A helyszínen új kényelmes franciaágy várja a kedves vendégeket. A fürdő tiszta, tusi, türcsi van bőven.
  • Lány külseje:

    Aki a képeket megnézi, nem fog meglepődni, a képeken tényleg Lara van :-) Eszméletlen test, formás fenék, gyönyörű cicik. A külső mellett az belső is mély benyomást tesz a kedves vendégre. Lara folyamatosan kérdez, beszél hozzád, lesi, hogy mit szeretnél, alkalmazkodik, húz magával a csúcs felé.
  • Action:

    Egy fekete szettben fogadott, mint régi kedves ismerőst üdvözölt. Kedvesen elbeszélgettünk az időjárásról és más egyéb dolgokról. Útközben a fürdő felé megkérdezte, hogy jó ez a szett? Ha már megkérdezte, gondoltam élek a felkínált lehetőséggel. Kértem vegyen fel valami őrjítő szettet. Amíg én a tusi alatt álltam odakint a gardróbból előkerült "A Szett". Férfi vagyok, tehát a színét nem biztos, hogy eltalálom (bocs, Lara :-)), de a vöröshöz közelített az árnyalat, gyönyörűen lekövette elképesztő alakját. Már itt éreztem, hogy jó lesz ez, de akkor hátat fordított nekem és kedvesen elkezdett tolatni felém....

    Markoltam és csókoltam gyönyörű testét, ahol csak értem. Ekkor ismét megfordult, mélyen a szemembe nézett, megcsókolt és letérdelt elém. Aztán valahogy eljutottunk az ágyra, ott folytatódott a francia szakkör, de sajnos semmire nem emlékszem, Lara elvette az eszem. Majd mellém feküdt és őrült csókolózásba kezdtünk. Azok a csókok, nem holmi szájra puszi, vagy "esetleg, de tényleg csak esetleg még a nyelvemet is használom" típusú csókok. Azok bizony igazi csókok, amik neked szólnak.

    Igyekeztem meghálálni azt, amit eddig kaptam, ezért nekiindultam gyönyörű testét felfedezni és eljutottam délre. Elkezdtem a szép punciját izgatni először csak kézzel, majd nyelvvel és végül ujjal is. Közben simogattam, markoltam, szorítottam a másik kezemmel, ahol csak tudtam. Közben Lara folyamatosan beszél hozzád, bíztat, húz magával, mentek egyre előbbre. Aztán egyszer csak megváltozik minden és Lara már csak azt mondogatja, hogy igen, ne nagyd abba, még, nagyon jó és aztán megremeg az egész teste és sóhajok közepette felér a csúcsra.

    Ismét fordultunk, még egy kicsit hergeltük egymást, majd valahogy előkerült a gumi. Kértem, hogy lovagoljon meg, de - és itt egy emberi pillanat következett- mondta, hogy még az előző csúcs hatása alatt van, nem fog menni. Majd kedvesen beinvitált a fürdőbe. Egy ilyen meghívásnak nem lehet ellenállni, ott folytattuk a menetet. Először hátulról, majd szemből érkeztem, de utóbbinál kiderült magas a pult így ezt nem erőltettük. De ha már így alakult akkor kerestünk egy másik különleges helyszínt, visszamentünk a szobába és a kisasztalon folytattuk a dolgot. Először hátulról, majd szemből.

    Utána valahogy átmentünk az ágyra, ahol rengeteg pózt kipróbáltunk. Lara végig beszélt és bíztatott, és végig arról filozofált, hogy hol szeretne velem szexelni (kocsiban, liftben, erdőben és még ki tudja hol), de ez a Lara már nem az a Lara volt, aki az ajtóban fogadott. Itt már eléggé párás volt a tekintet, rólam és róla is folyt a víz. Aztán a beszéd elhalkult és erőteljes női sikolyok vették át a szerepet. Kicsit közelebb hajoltam, hogy jobban halljam, a fülembe lihegett, nyögött, és közben szorított. Hát így ért fel a csúcsra immáron másodszor.

    Kicsit én is kezdtem fáradni, és hát az óra is ketyegett ezért jött a kiváló ötlet Larától, natúr francia. Mivel nem megy fejből mi fér bele, ezért rákérdeztem, szóljak, ha jön a vég, félreugrik? Nem, jött a válasz. Csodás franciát kaptam, de még mindig nem lett végem, ezért újabb gumis próbálkozás következett, de itt már éreztük mind a ketten, hogy ennek nem így lesz vége. Ezért úgy fejeztük be, ahogy elkezdtük, Lara letérdelt elém. Így ért a végzet, és Lara tényleg nem ugrott félre. Kedvesen felállt, rám nézett és elballagott. Én úgy álltam a szoba közepén félig összeroskadva, mint a western hős, akit éppen most lőttek lábon, a szoba másik felében Lara némán kapaszkodott a konyhapultba.

    Mielőtt elballagtam a tusiba kaptam még pár dicsérő szót, hogy mannyire jó vagyok és mennyire jó volt. Hát kell ennél több? Nem
  • Elszámolás:

    Pont annyi, ami itt a honlapon is látható. Elején rendeztem, de annyira magával ragadtak az események, hogy a végén majdnem megint kerestem a csokrot :-) Extrák? Ugyan már.....
  • Összkép:

    Szerintem, aki idáig eljutott annak lehet némi elképzelése arról, hogy milyen érzésekkel távoztam :-)
Happy Massage