• Happy Yvette

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, a Happy szalon sokak által ismert online rendszerén keresztül, ami nagyon leegyszerűsíti a bejelentkezést (nincsenek fel nem vett telefonok, kínos visszahívások stb.). A lányok kiválasztása után gyors visszajelző e-mailt kapta, amit leokézva már véglegesedett is az időpontom. Négykezes masszázsra mentem, 90 percre.
  • Megközelítés:

    A cím nyilvános, tömegközlekedéssel a Dózsa György út metrómegállónál (M3) kell leszállni, pár perc séta, kocsival könnyű parkolni, mindig vannak szabad helyek, a lakótelepi környezet előnyeként.
  • Helyszín:

    A lakás állapota kifogástalan, részben ezért is szeretem ezt a szalont: tisztaság, friss, ropogós törölköző (kérésre minden zuhanyhoz új), száraz zuhanykilépő. A szobában tatami volt, amit egy, a műbőrhöz való odatapadást meggátoló réteg fedett (ezt minden session után cserélik), félhomály, szék a holmikat lepakolni.
  • Lány külseje:

    Ahogy fentebb írtam, négykezes masszázsra mentem, Irina és Yvette voltak a masszőreim. Az ajtóban Irina fogadott, kézfogás, bemutatkozás, puszi. Yvette: a képeknek teljesen megfelel, gazellatestű nő, kicsi, de nagyon feszes mellekkel, kemény mellbimbókkal, és remek, izmos-formás popsival. Irina: a képeknek nagyjából megfelel, ugyanakkor azokhoz képest néhány kiló pluszba került, Yvette-énél jóval nagyobb, közepes méretű mellek, viszont a kevésbé formás fajtából. A lányok arckitakarással hirdetnek, ez mindig lutri, és igazából ízlés dolga is, kinek mi jön be, viszont a számomra egyik lány arca sem volt magával ragadó, amihez lehet, az is hozzátett, hogy viszonylag egykedvűek voltak a randi alatt, és a mosolyuk nem igazán került elő.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve elhelyezkedtem a matracon, közben a lányok levették a melltartót (Yvette a törölközőt dobta le), bugyi maradt. A páros most volt együtt először négykezesen, valószínűleg ennek tudható be, hogy nem igazán voltak összeszokottak, és az összhangot sem találták meg egymással, később sem. Többször is nekifutottak, Irina kezdeményezésére, hogy megbeszéljék, mikor jöjjön a csúszka, de ha jól emlékszem, ez kétszer is abba fulladt, hogy Yvette megállapította, neki mindegy, majd ennyiben maradtak. Szeretek masszázs közben szóba elegyedni a lányokkal, azonban most erre nem volt lehetőségem, mivel a beszélgetéskezdeményezéseimre rendre egy-egy mondattal válaszoltak, majd elhallgattak, és egy idő után kezdett az egésznek vallatásjellege lenni, így inkább feladtam, módosítottam az elvárásaim, és igyekeztem átadni magam a négy kéz simogatása nyújtotta kellemes érzésnek. A masszázs a leginkább simogatás, de azt hiszem, túl hosszúra nyúlt, így a végén a második lingamra már nem sok idő maradt. Nincs gond a hosszú masszázzsal, csak akkor legyen szakszerű.
  • Levezetés:

    Ez még hason fekve megkezdődött, és talán ezt a részét élveztem a lányokkal való találkozásnak a leginkább. Irina a melleit a hátamon keresztbe mozgatva mutatott be élvezetes csúszkamasszázst, amit a tükörből jól meg tudtam minden részletében (és minden irányból) figyelni, már ezalatt elkezdtem éledezni derék alatt. Ezután Yvette következett, és itt jött a meglepetés: Irina a fenekemmel egy vonalba helyezkedett, és elkezdett benyúlkálni, a heréimmel játszani, amitől egyre kényelmetlenebbé vált a hason fekvés (Yvette ezalatt, szintén keresztbe, csúszkál melleivel a hátamon), úgyhogy kicsit megemeltem a csípőm, amit Irina érzékelt is, és benyúlt a farkamért, amit beolajozva simogatni kezdett. Nagyon izgalmas volt az egész helyzet, és nagyon élvezetes is, ahogy igyekeztem úgymond a kezére játszani magam, és habár ebben nem vagyok száz százalékig biztos (mivel a csípőm továbbra is megemelve tartottam, és elég sok inger ért, több helyről), azt hiszem, egy ponton egyszerűen hátracsapta, és úgy verte - akárhogy is, nagyon tetszett, amit művelt. A fordulásra hívás csak ezután következett. Irinával néha fel tudtam venni, de Yvette-tel szinte egyáltalán nem sikerült szemkontaktust létesíteni, amit sajnáltam, mert a számomra ez fontos elem a lingamnál, call me a romantic, de szeretek annak a nőnek a szemébe nézni, akinek a kezébe adom a farkam. A lányok elég távol helyezkedtek el, ezért mialatt Irina a farkamon munkálkodott, megkértem Yvette-et, jöjjön közelebb, ő ezt meg is tette, így közelről tudtam simogatni a melleit, néhány apróbb mellbimbó-nyalás kíséretében. Ennek meg is lett az eredménye, nagyot élveztem Irina kezei között. Második zuhany, majd a kérdés: megpróbálkozzunk-e a második lingammal. A válaszom: persze hogy! Hasonló forgatókönyv, mint az előzőnél, ezúttal Yvette kezei között, Irinát kértem, jöjjön közelebb, kis élvezkedés a mellekkel (ő nem szereti a szájjal való közeledést). Másodjára nekem viszont jóval tovább tart, hogy elérjek a csúcsra -- itt bosszulta meg magát a hosszúra nyúlt bevezetés, és a lányok is jóval kevésbé tűntek már lelkesnek a második körre, ami szintén nem tett jót az élvezési kedvemnek. Kérdeztem, amikor érzékeltem, hogy ez nem biztos, hogy megint össze fog jönni, hogy mikor kell elmennem zuhanyozni, hogy tarthassuk az időt, és mondták, hogy hát, elvileg egy perc, így mondtam nekik, hogy akkor ezt most adjuk fel, mert ennyi idő alatt nem fogok tudni elélvezni.
  • Elszámolás:

    A lányok összes kérhető szolgáltatása és ára megtalálható az adatlapjukon és a Happy oldalán is, semmilyen extrát nem kértem, a tiszteletdíjat a találkozó elején, a szobába lépés után közvetlenül adtam át.
  • Összkép:

    Összességében ambivalens érzésekkel távoztam: a program eleje nagyon izgalmas volt, viszont a végére kicsit elkedvetlenedtem,. A lányok teljesen korrektek voltak, és hoztak egy színvonalat, viszont a hozzáállásuk, különösen a legutóbbi négykezesem (ugyanez a szalon, Viki és Ayse) fényében, azt gondolom, lehetne fejleszteni.
Happy Massage