• Abigél

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és nem kellett sokat próbálkozni, hamar elértem. A telefont ő vette fel, nem volt bonyolító szerencsére. Illően meghallgattam a lehetőségeket, a csokrok nagyságát, ezután közösen elfogadható időpontot találtunk. Kb öltözhettem is, mert várt a jó öreg pesti forgalom.
  • Megközelítés:

    A forgalom egész kegyes volt, hoztam a szokásos szintidőt, ha a Marinapart a célpont. Jól ismert utca, de ott pár háztömbön belül amúgy is aaaanyi minden van. :) Parkolás most neccesebb volt, de megoldható. A tömegközlekedés olyan, amilyen, el lehet jutni ide is, plusz a közelben mindig van roller hazafelére, ha esetleg valaki azt szereti.
  • Helyszín:

    Lakás, passz. Nincs nagy fény a folyosóban, ráérős lányok hangja hallatszik, odavezetnek egy szobához vele szemben fürdő, nekem ennyi elég. Az ágy rendezett, bár nyikorgós, mint kiderült, de még vállalható a hangja. A fürdőben valami értelmetlen üvegajtó a kád szélén, az nyílik! Életveszély szerintem, de amúgy külön figyelmeztetést is kapok, úgyhogy gondolom erre nem véletlenül figyelnek oda. Na mindegy szóval kád van, meg 5 flakon szag ellen (vagy épp szaglani), utána meg nagy türcsi, öblítésnek felespohár, na azon beröhögtem :)
  • Lány külseje:

    Elnézegetve a fotóit, majd meglátni az ajtó mögött felbukkanni részhez némi kritikai észrevételem lenne, mert nem csak tetkók kerültek le a kedves vendéglátóról, hanem egy kis pocak is. Amit sajnálok, mert első pillanatra váratlan volt. Ha már tudod, hogy van, akkor annyira azért nem zavaró, pláne szemmel lehet korrigálni, mondjuk hogy más részét nézed, úgyhogy maradtam, mert amúgy helyes az arca, korának megfelelő. Velem nagyon sokat mosolygott és jól is állt neki. Remek igazi mellei vannak, lehet fogni, markolni, nyalni rágni na de ezt majd mindjárt. Szóval nincs baj vele, csak egy kicsit morogtam magamban a műtermi kép miatt. Engem kétrészes fehérneműben várt, hozott vizet, mi kellhet még?
  • Action:

    Mondtam neki, hogy előző este volt egy kis elhajlás és nagyjából lustálkodni jöttem, ezért is a másfél óra, hogy majd legyen idő bármire. Amúgy tényleg elég viharvert voltam, eredetileg azon filóztam, hogy inkább csak egy masszázsra meg levezetésre megyek, de aztán csak itt kötöttem ki.
    Egy kis állva simogatós ölelgetés után, akkor heveredjek le és kezdésnek masszázst javasolt Abigél. Aképp is tettem, de erőszakosan a hátamra feküdtem. Nem nagyon akasztotta meg ez a döntés, mellém ült, jött a krém és finoman a vállamtól krémezve masszírozott egyre lejjebb haladva, ami persze látható örömet okozott. Kibírta, hogy lefelé még ne kapja el, de miután egészen a talpamig jutva elindult felfelé, érezhető volt, hogy majd megakad egy ponton. És valóban, megtalálta a farkam és elnyelte egész hosszan, kicsit ismerkedett vele, majd belekezdett. Lágyan, hosszan csúsztatta a szájába és ki végig, közben mozgatta a nyelvét rendesen és kis kézi segítséggel kezdte igazán feldobni a hangulatom. Az erő sem a gyilkos fajtából volt, így annyi tehettem, hogy dícsértem, bíztattam persze, meg néha felnevettem annyira jól csinálta, nem hittem el. Alapvetően a szájában voltam végig kevés kézi segítéssel. Néha pihenésképp feljebb mászott mindenfelé nyalogatott még finoman harapott is! Amúgy ezt előre tisztáztuk, mondtam, hogy amihez kedve van! Aztán vissza, folytatás. Az elején még szabadkozott, hogy nem nyel be tövig, de addig-addig erőltette, hogy megoldotta, mindezt magától! Idővel lekerült a melltartó, onnantól meg én ültem fel párszor és fogtam nyaltam a mellét, túrtam bele az arcomba Abigél legnagyobb örömére. A legváratlanabb az egészben az volt, hogy rendesen sokáig bírtuk szerintem, végre! mondhatom. Aztán mikorra már kb merő egy zsibbadt bizsergés volt a farkam, megemlítette, hogy a hátam még kimaradt. Amúgy igen, jut eszembe, ezt mondta közben párszor, de akkor nem akartam megérteni :)
    Szóval kaptam hátmasszázst is, ami nála nem tanult, hanem ahogy érzi mozdulatsor. Én már jártam olyan helyen, ahol az ismerkedős masszázs abból állt, hogy a lány bekrémezte a gerincem... itt azért jóval jobb az egész. Nyilván egy komoly masszírozásnak nem is ez az ideje. Viszont nála a krém mellet olaj is van, ami egyszer csak előkerült. Mire észrevettem hogy matat, egyet pislogtam és már kente is a melleit. Na hát én meg ettem is őket azonnal. Úgyhogy igen, szuperül telt az idő.
    A kezdetben kényelmetlen és a világ nagy dolgait meg nem oldó hasonfekvés után megfordulva, azért kellett egy kis lelkesítés a farkamnak, majd a nem túl izgalmas gumihúzás pillanatai következtek. Ez egy kicsit mindig visszavesz belőlem, úgyhogy a kezdjünk lovaglással helyett a kezdjük szemből lett a befutó. Gondoltam, majd erőt nyerek, ami be is vált. Lassan kezdtem csúszkálni benne és kezdtem megkeresni a pózt és a tempót, amivel majd elleszünk. Nem készültem óriási akrobatikára, gyógyulni jöttem :) Abigél mindenben partner volt, ha lassabb voltam, gyorsabb, hevesebb, többnyire csak azt láttam rajta, hogy kéri, vagy azt, hogy becsukott szemmel érzi. Hajlongtam a fekvőtámasz és a közel ülős változatok között, volt hogy felhúztam a lábait és úgy pumpáltam, élvezte és nyilván én is. Ha közel hajoltam a szájához kicsapott belőle a nyelve és őrült csókcsatát kezdeményezett. Amíg lőtávolon belül voltam folyton ment a nyelvszkander, de ha elhúzódtam, akkor lenyugodott. Egy idő után azt vettem észre, hogy valahogy egyre tempósabb vagyok. Na persze ha a hajamba kapaszkodva húz magába a nő, akkor én nem tudok lassítani . Ez van :) Szóval nem durvulva, de erősebben is nyomtam, közben hol markoltam a melleit, hol faltam őket, a fenekét szorongattam, mindent lehetett, amihez kedvem volt. Egy dologtól irányított el: ujjazást menet közben ne. Ez azért kibírható megszorítás, emiatt nulla hiányérzet.
    A szobában amúgy elég meleg volt, ezért is egyre jobban izzadtam, de ő is, talán részben ennek hatására végül mire kezdett túlterhelődni szívem, egész odamozogunk az ágy sarkához. Na itt pózváltás volt, rámült. Az elején főként ő mozgott, elég lendületesen önmagát és engem sem kímélve lovagolt, majd ahogy fogyott az ereje apránként én vettem át a tempóadást alulról pumpálva. Ezt még bírtam egy ideig, de már nem sokáig és magamra húzva Abigélt egy utolsó lendülettel a gumiba végeztem. Ezután közel végelgyengülésben hevertem, de ő sem ugrott le azonnal, csak idővel szállt le rólam.
    Aztán az ágy végéből papírtörlőt hozott, elintéztem magam a törölgetést, ezzel nem volt gondom. Utána egy kis pihegés még, majd kényelmesen elballagtam fürdeni.
  • Elszámolás:

    Ajándékosztás még az elején volt, kérte. Ez nekem OK, magamtól is ki szoktam tenni előre.
    Számomra elfogadható áron lehet eljutni hozzá. Extra kérdése nem merült fel, menet közben sem, sőt még inkább kedvezményt is kaptam. Történt ugyanis, hogy öltözéskor, ahogy vettem fel az órát, láttam meg, hogy 10 perccel már túlcsúsztunk. Persze kellemetlenül éreztem magam, de Abigél megnyugtatott, hogy ebből semmi gond nincs. Abszolút rugalmas volt, látszott, hogy tényleg nem stresszel miatta.
  • Összkép:

    Ha hisztisebb napom van, kifordulok. Ebből az alaphelyzetből kiindulva lett a találkozónak mégis remek íve és szerintem amiatt, mert úgy láttam valóban jól érzi magát velem és emellett jól ráérzett, mire van szükségen. Amitől meg én éreztem jól magam. Az ágyban az együttlét pedig élvezetes volt, végig! Nem kellett semmit kikönyörögni, ment minden magától, úgyhogy a találkozó jó volt és pont.
Happy Massage