• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előszőr nem vette fel a telefont, de másnap délután sikerült beszélnünk. Már a telefonban is nagyon kedves és barátságos volt. Gyorsan sikerült megegyezni egy mindkettőnknek megfelelő időpontban, hétköznap kora délután.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, ismerem a környéket hiszen sokáig a közelben laktam. A parkolás fizetős, de több hely is volt a helyszíntől 1-2 perc sétára. Mivel közel van a Boráros tér, így BKV-val sem jelent problémát a megközelítés.
  • Helyszín:

    A lakás a felső szinten van, a célra tökéletesen megfelelt. Lifttel mentem, nem futottam össze senkivel. Amerre jártam a helyszínen mindenhol rend és tisztaság volt. Nem egyedül rendel, de ebből csak annyit vettem észre, hogy a fürdő meglátogatása előtt chekkolta, hogy szabad-e! A fürdő nagyon rendben van. Sarokkád, WC, zuhanyfüggöny. Legalább 8 féle tusfürdő, több dezodor, szájvíz. Száraz kilépő és száraz törölközők. Minden adott, hogy az ember lemossa az út porát.
  • Lány külseje:

    Teljesen olyan mint a képeken. Egy szál tangában és melltartóban fogadott, amikor beléptem az ajtón. Kis törékeny virágszál. Izmos combok, kemény formás popsi, tenyérbe illő formás cicik. Arckép ugyan nem szerepel a hirdetésben, de egy bájos, mosolygós tünemény. Élőben fiatalabbnak tűnik, mint ahogy az adatlapon szerepel.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy zuhanyzás után beléptem a szentélybe már meztelenül várt és kérdezte, hogy szeretnék-e masszázst?Mivel nincs semmilyen mozgásszervi panaszom, így bőven megfelelt az érzéki simogatós masszázs. Sőt nem is vágytam arra, hogy Terminatorként nekem essen. Ilyen jellegű problémákkal máshoz mennék. Az elején beszélgettünk semleges témákról is, majd rákérdeztem, hogy mit szabad nekem. Közölte, hogy normális keretek között lehet simogatni, kényeztetni. Amolyan barátnő feelinges módra! Gondoltam, akkor jó helyre jöttem! Kb. 15 perces kényeztető és csúszkás masszázs után engedélyt kaptam a fordulásra, ami éppen jókor jött.
  • Levezetés:

    Lehetett csókolózni is, de nem csak olyan alibi módjára. Rendes nyelves csókok voltak. Utána kértem, hogy hadd kényeztethessem először én, amibe bele is ment. Hanyatt feküdt, csókok, cici kényeztetés, majd elindultam lefelé, hogy finoman elkezdjem az illatos, selymes puncit a nyelvemmel bevenni. Először lágyan a belső combokat, majd haladtam lassú, finom nyelvcsapásokkal a csikló felé. Puszilgattam, szívogattam és finoman az ujjammal is izgattam, amire kéjes sóhajokkal és apró sikolyokkal reagált. Közben markolásztam a formás melleket. Nem tudtam betelni formás testével, csak nyaltam-faltam finom kelyhét. Úgy tűnt ami neki is jól esett, aminek egyre inkább hangot is adott. Aztán mondta, hogy most Ő fog kényeztetni. Valahogy nem tudtam neki nemet mondani! Finom nekikezdett a hancúrléc eltüntetésének a szájában. Érzékien, hol finoman, hol intenzívebben kényeztetett, időnként kézzel is, tövetől a hegyéig. Időnként a zacsit is szájába vette, nyalogatta. Közben én a tükörben sasoltam a pucsító altestét. Később szóltam, hogy folytassuk 69-ben, erre is vevő volt. Pár percig így élveztünk egymás társaságát. Ekkor már majd szétrobbant a farkam, éreztem, hogy hamarosan itt a vég. Úgyis lett, de azért előtte jeleztem, vegyen ki a szájából. Magára vállalta a teljes letisztogatásomat, majd mellém feküdt és kiértékeltük az elmúlt szűk órát. Finoman jelezte, hogyha szeretnék tusolni, akkor ideje lenne ismét bevennem egy száraz törölközővel a fürdőszobát. Gyors zuhany és elégedetten elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Érkezésem után, az előre megbeszélt rózsacsokrot átadtam. Nem akarta előre, de én igy gondoltam.
  • Összkép:

    Korrekt, azt kaptam amit szerettem volna. Teljessen barátnős érzés. Megyek máskor is!
Happy Massage