• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy bő héttel hívtam a randink időpontja előtt. Egy haverommal mentem, így két egymást követő időpontot beszéltünk meg vele.
  • Megközelítés:

    Vidékről autóval két órás út. Utcában találtam szabad helyet, amely fizetős. Tömegközlekedéssel is könnyű a címre eljutni.
  • Helyszín:

    Tökéletes helyszín. Rend és tisztaság mindenhol. Fürdőben kád. Sok tusfürdő, szájvíz pohárral a mosdó kagylón. Hálóban nagy kényelmes franciaágy. Ruháimat egy székre raktam.
  • Lány külseje:

    Szerintem már számtalanszor leírtam. Nagybetűs bombázó ő, nekem. Hibátlan test, hatalmas mellek, világbajnok popsi. Dereka hihetetlenül keskeny. Szőke hosszú haja, csak úgy omlott rám néhányszor.:) Puncija borotvált, nagyon finom.
  • Action:

    A megbeszélt időben mentem, minden infót fejből tudva már siettem is Jázminhoz. Ajtóban puszival fogadott. Cipőt levetve már a hálóba is invitált, és frissítővel kínált. Tényleg csak pár percet dumáltunk és ezt követően le verethettem az út porát.
    Egy pink színű bodyban fogadott, nagyon szexi dögös volt benne. Az ágy mellett várt, egyből rávetettem magamat. Csókoltam nyakát, melleit kezdtem el simogatni a textilen keresztül. Jázmin sem tétlenkedett, egyre növekvő farkamat simogatta. Majd pillanatok múlva a szájába is kerültem. Brutál szopásban részesített az ágyon négykézláb. Popsiját kinyomta, gyilkos látvány volt. Miután kemény lettem gumit kértem.

    Jázmin megszabadult a fehérneműjétől csak a magassarkú maradt rajta. Kutyusban kezdtünk, muszáj volt őt így szeretgetnem. Brutál látvány közben popsija, karcsú derekába kapaszkodtam közben. Jázmin folyamatosan biztatott:- jól járassam meg farkamat puncijában. Elég szenvedélyesre sikeredett, idővel el is élveztem. Hagyott végig megnyugodni magában. Majd kaptam vizes törlőt rendbe hozni magamat.
    Szünetben meg masszírozott, jót dumáltunk közben mindenféléről. Második kört ismét a melleinél kezdtem, imádom őket kényeztetni. Aztán kértem had feküdjek a lábai közé. Szeretem punciját nyalni. Ezután közölte hogy le akar szopni. Semmi jónak nem voltam elrontója, ismét kaptam egy pornós mély torkos franciát. Száját is hagyta megdugni.
    Ezután gumit kértem és felülre helyezkedve meglovagolt.Isteni látvány volt ahogy felettem mozgott. Közben melleit simogattam. Aztán kutyusban folytattuk, nagyon szenvedélyesen. Jázmin folyamatosan obszcén szavakkal biztatott. Nagyon elfáradtam, kértem szájjal végezzen ki. Ismét pornós szopásban részesített, végig a tükörben moziztam. Élveztem ahogyan csinálja, és hosszú szőke haja rám omlott közben. Sajnos a második élvezésem már nem jött össze. Randink végén fürdés, búcsú, puszik az ajtóban, gyönyörű melleire is.
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam nála, semmi extrát nem vettem igénybe. Ajándék szóba sem került, a randi végén raktam le az asztalra.
  • Összkép:

    Az igazság az, imádok Jázminhoz menni. Mindent megkapok tőle amire egy férfi vágyik, nagyon magas fokon. Mindig szerencsésnek érzem magamat, amikor Jázmin ágyában lehetek!
Happy Massage