• Viktória

  • Beküldte:
  • Viktória reagálása

    Köszönöm, hogy írtál rólam és azt hogy ilyen kulturált módon tetted, bár tőled nem is vártam mást ♥️☺️ örülök hogy megismertelek, várlak vissza nagy szeretettel 🥰 Puszi

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés VTR-en történt. Hajnalban kértem az időpontot és mire végeztem a reggeli napindító rutinnal, már vissza is igazolta Viktoria, hogy részéről rendben van az időpont. A telefonos egyeztetésre megadott időintervallum kezdetén telefonon is egyeztettünk, és már úton is voltam.
  • Megközelítés:

    Mindenhová kocsival járok így a BKV-s megközelítésről sokat mondani nem tudok. Buszok jártak a környéken. Nekem lehet szerencsém volt, mert pár háznyira a helyszíntől simán találtam parkolóhelyet. A parkolás fizetős, de igazából már a legtöbb hely az.
  • Helyszín:

    A helyszín nagyon kultúrált budai csendes kis utcában található. A ház egy épp belső tisztasági festésen áteső bérház.
    Vikit a ház előtt állva hívtam majd kaputelefon használata mellett beengedett az épületbe, és navigált a nagyon egyszerűen megtalálható lakás nyitott ajtajáig.
    A lakás nagyon rendben van.
    A nappaliban lévő kanapén beszélgettünk kicsit. Alkalmam volt szétnézni. Minden tiszta, ízléses, nagyon rendben.
    Beszélgetés után a tetthely fő helyszínén, a kis szobában textil le, majd irány a minden igényt kielégítő, kádas fürdőszoba. A fürdőben van minden, ami kell. A kapott törülköző is szuper volt.
    Tisztálkodás után irány vissza a kis szobába.
  • Lány külseje:

    A szobában Viktória màr ruha nèlkül a francia ágy mellett állva várt.
    Viktória csodaszép arcú lány. Alakja valóban egy karcsú homokórához hasonlítható. Nem tudom miért de a fotók alapján alacsonyabbnak gondoltam - pedig le van írva a magasság, centiméterben megadva, hagyjuk :) - de így volt teljes, és nagyon szép. Finom, puha, ápolt fehér bőr, gyönyörű szemek. Az utcán is megcsodálnám ruhàban is. Nem tudnék mit kiemelni, bárhová néztem, bárhol érintettem az osztályon felüli élményt nyújtott.
  • Action:

    Állva simultunk egymáshoz. Apró puszik a nyakán - nagyon finom illata volt- miközben igyekeztem a kezeimmel felfedezni a testét. Ahogy hozzám értek a csoda ikrek az már elővetítette azt a kimagasló élményt amiben később részesültem.
    Szóval állva ízlelgettük egymást miközben Viki megszabadított a derekam köré csavart törülközőtől. Aztán zsupsz az ágyra.
    Nem bírtam abbahagyni a felfedező utam, így folytattam az utat a szájától egyre lejjebb. Ha jól emlékszem néha felültem, hogy egészében csodálhassan ezt a gyönyörű lányt ruha nélkül.
    Mikor eljutottam a finom puncijához, már nem nagyon érdekelt az etikett, de mivel én érkeztem, gondoltam én köszönök be először. Igyekeztem Viki minden rezdülését figyelni és ennek megfelelően folytatni a beköszönés kényes folyamatát. Köszöngetésem fogadtatása remegő, hullámzó női test lett, melynek gyönyörű szemeiben elégedettség tükröződött mikor mindketten lenyugodtunk annyira, hogy egymásra tudjunk nézni.
    Viki csereköszöntést javasolt, én pedig azt tanultam ha adnak fogadd el :)
    Nagyon finom francát kaptam, de vmi nagyon finomat. Itt lettem saját mohóságom áldozata. Erre az időre már annyira előre haladtam, hogy öltözködés következett.
    Kértem, hogy ő legyen felül. Összeölelkezve szeretkeztünk. Nem dugás volt, szeretkezés. Ölelés, csókok, simogatások. Váltakozó ütemben, de együtt mozogtunk. Így is lett végem egy bődületes orgazmus formájában.
    Egy kis tisztálkodás után Viki kérdezte, hogy mivel bőven van időnk, szeretném e újra. Itt férfiadan bevallom, hogy nem igazán a szex kedvéért mentem, most a lelkemnek volt szüksége egy nő közelségére.
    Szóval kértem ha nincs ellenére, örülnék ha megmasszírozna. Na emberek itt aztán jött a masszír orgazmus. Mindenem átgyúrta Viki. De még a sarkam is. Kaptam olyan masszázst, hogy az világbajnok volt. Mindent kellő intenzitással, odafigyeléssel végzett. Ezt úgy tudnám leírni igazán, hogy mikor a vádli.masszírozta, még a homlokom is beleborsózott az elégedettségtől.
    Itt következik Viki harmadik olyan tulajdonsága, ami teljessé teszi az élményt. Intelligencia és kommunikáció. Az első pillanattól érezhető volt, hogy egy nagyon okos, értelmes lánynál vagyok, aki tud és szeret is beszélgetni. Egész időtartamon át tartó kedvessége, kezdeményező készsége mutatta, hogy Ő most tényleg azért van ott, hogy én jól érezzem magam. Köszönöm
  • Elszámolás:

    Az elszámolásra semmi panaszom nem lehet. Amit előre leegyeztettünk az volt. Diszkréten a randi végén a konyhapulton elhelyezve hagytam ott. Még csak meg se számolva maradt ott, amíg ott voltam.
  • Összkép:

    Vikiben egy gyönyörű, okos, értelmes lányt ismertem meg. A napom fénypontja lett. Csodás élményben volt részem nála. Ezt az érzést keresem mikor randizok egy lànnyal. Vigyorral a képemen távoztam és közelítettem meg a járművem. Ha az autóm beszélni tudna biztos kérdés lett volna "Te meg mi a f...t vigyorogsz?", amíg ő parkolt a tűző napon.
Happy Massage