• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, minden simán ment. A VTR után chatben megbeszéltük, hogy a VTR-hez képest fél órával előbb megyek, de már nem foglaltam át, mert féltem, hogy esetleg valaki befoglal, ha nem elég gyorsan igazolja vissza.
  • Megközelítés:

    A Westendben parkoltam, mert volt ott elintéznivalóm, de nagy meglepetésemre a háztól 20m-re is volt több, ami ezen a környéken nem triviális. A cím amúgy teljesen világos, a tömegközlekedés meg éppen csak annyira jó, hogy valami troli konkrétan a ház előtt áll meg, és hát egyébként is a Belvárosról beszélünk.
  • Helyszín:

    A helyszín egy garzon apartman volt, amit rövid időkre bérel Melina, átmeneti megoldásként. A helyszín nem volt valami felemelő, eléggé szocreál és bénuska, de végülis a célnak megfelelt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően egy magas, vékony, hosszú hajú hölgy fogadott, aki egészen a liftajtóig kijött elém. A képeken pár tetoválás nem látszik, gondolom a diszkréció miatt. Az életkor, magasság, súly stb. adatok szerintem teljesen megfelelnek a valóságnak. Nagyon kedves, dumálós, aranyos lány. Én általában a kisebb mellű hölgyeket szeretem és ő itt ilyen szempontból a sivatagban az oázis. Kis, feszes, hetyke cickók, imádom. Kicsi, formás popsi, doggyban kihagyhatatlan, már az elején kész volt a terv.
  • Action:

    Miután lezuhanyoztam, meglepetésemre még Melina is elment zuhanyozni, mert szerinte nagyon meleg volt és jól esik neki (tényleg az volt). Utána a szobában állva kezdtem simogatni, főleg a cickókat persze, meg folyamatosan smároltunk. Nincs alibizés, rendesen odateszi magát, ajkak, nyelv, beleélés, hangok, minden. Utána leült az ágyra és elkezdett szájjal kényeztetni. Egészen fenomenálisan jó a franciája, egyszerűen mindent csinál, full service: mindenhol nyalogat (rúd, golyók), bekapja és szopja, mélyre beveszi, nyelvpörgetés kívül-belül, torokhangok, egyszerűen minden. Kis idő után az ágyra heveredtem, mert a térdeim remegésbe kezdtek. Folytatódott a szenzációs franciázás részéről és az élvezkedés részemről.

    Nem sokkal később rátértem a kényszerfranciára, amit szintén profi szinten művelt. Lehetett a fejét ütemesen a farkamra húzni és lehetett úgy is, hogy megfogtam a fejét és megdugtam a száját. Jó sokáig bírta levegő nélkül, alaposan meg lehetett dugni/szopatni és semmi nyafogás, elhúzódás stb., szóval le a kalappal. A kényszerfrancia után kértem a gumit és a helyes popsira tekintettel hátulról támadtam. Nekem iszonyúan bejönnek az ilyen vékony lányok a falatnyi popsikkal, úgyhogy nagy lelkesedéssel csattogtam neki hátulról, miközben a fenekét meg a csípőjét markoltam. Időnként belemozgott, hangoskodott, élvezkedett ő is. Jó hosszú ideig dugtam, utána volt még fekve hátulról meg fekve hátulról, de felhúzott lábakkal, aztán a végén még gyorsan tisztáztam, hogy szabad a szájába menni és azzal a lendülettel gumi le, farkam a szájába be, Melina kivégzőszopásra kapcsolt, én dugtam a száját, ő a kezével a herémet izgatta és hatalmasat élveztem a szájába. Oltári nagy élmény volt, na.

    Ezután már csak valahogy eltámolyogtam mosakodni, aztán öltözködés közben még megbeszéltük, hogy előreláthatólag júliustól már új helyen lesz, és akkor megint találkozunk.
  • Elszámolás:

    Először voltam, előre adtam. Megjegyzem, mondta, hogy régebben a bővebb infójában még egy kisebb csokor szerepelt és ha én még az alapján jöttem, akkor elég a kisebb csokor is, de ha már az új alapján, akkor inkább az. Ezt nagyon korrekt hozzáállásnak tartom (az új csokrot adtam). Extrákat nem vettem igénybe, szerintem nincsenek is, és egyébként is mindent, amit én akarok, alapban vállal.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes érzésekkel távoztam. A helyszín nem tetszik, de az pár héten belül változik, az új helyén biztosan meglátogatom majd. Imádom az ilyen vékony csajokat, pláne, ha ennyire bevállalósak és vendégcentrikusak. Jó szívvel ajánlom a vékony-magas MILF-ek kedvelőinek.
Happy Massage